Doğukan Güngör Haberleri

Kızılcık Şerbeti'nde Umut'un Nursema'yı aldattığı sahne olay oldu! Figüran ilanındaki detay dikkat çekti! 'Öpüşme göreceğiz gibi...'

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle izlenen Kızılcık Şerbeti dizisi her bölümüyle ses getiriyor. Dizinin yeni bölüm fragmanına Umut'un Nursema'yı aldattığı sahne damga vurdu. Ortaya çıkan bir spoiler sayesinde Umut'un Nursema'yı aldattığı sahnede rol alan figüranın aldığı ücret ve diğer detaylar ortaya çıktı.

Magazin 17-04-2024 07:31

Cannes tarzıyla dillere düşmüştü! Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek hastalığını açıkladı

Show Tv'nin sevilen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği Nilay karakteri ile adından söz ettiren Feyza Civelek geçtiğimiz günlerde dizi ekibi ile Cannes'a gitmişti. Cannes tarzı hiç beğenilmeyen ünlü oyuncuya sosyal medyada 'Çok rüküşsün' yorumları yapılmıştı. Feyza Civelek şimdi de hastalık açıklamasıyla gündem oldu.

Magazin 13-04-2024 12:57

Öpüşme kriziyle gündemdeydi! Doğukan Güngör Sıla Türkoğlu'nu övünce...

Kızılcık Şerbeti'ndeki Fatih rolüyle gündemde olan Doğukan Güngör, eski sevgilisiyle ve rol arkadaşı Sıla Türkoğlu'yla yaşadığı iddia edilen öpüşme krizine göndermede bulunmasıyla dikkat çekmişti. Güngör Cannes'a eski aşkını övünce yeniden gündem oldu.

Magazin 10-04-2024 09:33

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek bombayı patlattı! Senaryoyla ilgili spoiler verdi

Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya ve Doğukan Güngör gibi isimlerin kadrosunda yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinde Nilay karakterine hayat veren Feyza Civelek, Seçkin Süngüç ve Fezi Altun'un Bize Kaldı programına katılarak diziyle ilgili açıklamalar yaptı. Civelek, senaryoyla ilgili spoiler verdi.

Magazin 05-04-2024 10:46

Doğukan Güngör

Doğukan Güngör Hakkındaki Haberler Mynet'Te. Doğukan Güngör Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'Te Takip Edin.

O sahne heyecanla bekleniyordu... Kızılcık Şerbeti görüntüleri sızdı

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti her bölümüyle büyük ses getiriyor. Sosyal medyada çok konuşulan dizide her hafta beklenmedik sürprizler yaşanıyor. Yeni isimlerin dahil olacağı dizide Fatih ve Görkem'in düğün sahnesi çekildi. O görüntüler sosyal medyaya sızdı.

Magazin 27-03-2024 10:55

Öpüşme krizi gündemdeydi... Kızılcık Şerbeti Doğa'yı canlandıran Sıla Türkoğlu'nun yeni partneri Kaan Taşaner ile ilk poz

Kızılcık Şerbeti Doğa ve Fatih'i canlandıran Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör'ün özel hayatlarında yaşadıkları sorunların sete de yansıdığı iddia ediliyordu. Öpüşme krizi gündemdeyken Sıla Türkoğlu'nun yeni partneri bakın kim oldu!

Magazin 25-03-2024 13:40

Doğukan Güngör ve Sıla Türkoğlu arasında öpüşme krizi! Göndermesi olay oldu

Kızılcık Şerbeti'nde Fatih ve Doğa'nın yaşadığı ilişkinin paralelinde bu rollere hayat veren Doğukan Güngör ve Sıla Türkoğlu'nun aşk yaşadığı iddia edilmişti. İkilinin ayrıldıktan sonra ise sette öpüşme krizi yaşadığı konuşuluyordu. Güngör bu konudaki göndermesiyle dikkat çekti.

Magazin 24-03-2024 09:51

Kızılcık Şerbeti'nin Mihri'si Gizem Yanık diziye böyle veda etti! O karelere yorum yağdı

Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat verdiği Mihri karakteriyle büyük beğeni toplayan Gizem Yanık diziye veda etti. Kızılcık Şerbeti'nden karelerini sosyal medya hesabından paylaşan genç oyuncunun duygusal vedasına yorum yağdı..

Magazin 16-03-2024 12:33

Kızılcık Şerbeti'nde ortalık yine karışacak! Doğa'ya bomba partner

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti her bölümüyle büyük ses getiriyor. Dizinin son bölümüne Selin Türkmen'in hayat verdiği Çimen karakterinin yasak aşkı ile imam nikahı kıyıp tesettüre girmesi damga vurmuştu. İzleyenlerin tepkisi çekmeye başlayan dizi hakkında bomba bir gelişme yaşandı. Doğa'nın partneri belli oldu...

Magazin 15-03-2024 08:39

Kızılcık Şerbeti yine karışacak! İki bomba ayrılık...

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti her bölümüyle büyük ses getiriyor. Sosyal medyada çok konuşulan dizide bu hafta beklenmedik ayrılıklar yaşanacak. Dizide iki ismin hikayesinde sona gelinecek.

Magazin 13-03-2024 09:50

Yasak aşkıyla imam nikahı kıymış sosyal medya ayağa kalkmıştı! Kızılcık Şerbeti'nin Çimen'i Selin Türkmen tesettüre girdiği anları yayınladı

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nin son bölümüne Selin Türkmen'in hayat verdiği Çimen karakterinin yasak aşkıyla imam nikahı kıyıp tesettüre girmesi damga vurmuştu. Ünlü oyuncu tesettüre girdiği anları takipçileriyle paylaştı.

Magazin 12-03-2024 10:27

Kızılcık Şerbeti'nin Kıvılcım'ı Evrim Alasya'nın tarzı gündem oldu

Cuma akşamlarının reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği 'Kıvılcım' karakteri ile büyük beğeni toplayan Evrim Alasya bu defa tarzı ve saçıyla sosyal medyanın diline düştü. 'Geleceğin Güçlü Kadınları' etkinliğine katılan ünlü oyuncunun tarzına adeta yorum yağdı.

Magazin 09-03-2024 14:22

İmam nikahı kıyıp tesettüre girdi... Kızılcık Şerbeti'ndeki o sahne sosyal medyayı ayağa kaldırdı

Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisi son bölümüyle sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Dizide Çimen karakterini canlandıran Selin Türkmen yasak aşk yaşadığı evli adamla imam nikahı kıyıp, tesettüre girdi. Kızılcık Şerbeti'ndeki o sahne tepki çekti.

Magazin 09-03-2024 09:11

Kızılcık Şerbeti'nin Fatih'i için yapılmıştı... Şimdi de Bahar'ın Timur'u için site açıldı! Tokatlamak isteyenler...

Sıla Türkoğlu ile başrolünü paylaştığı Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat verdiği 'Fatih' karakteri ile izleyenlerin öfkesini kazanan Doğukan Güngör için bir 'Tokatlama sitesi' açılmıştı. Şimdi de aynı durum Bahar dizisinde Mehmet Yılmaz Ak'ın hayat verdiği Timur karakteri için yapıldı.

Magazin 06-03-2024 15:56

Kızılcık Şerbeti'nin senaristi Zeynep Gür 'izleyici bilmiyor' diyerek açıkladı! Dizinin ismi aslında...

Başrollerinde Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya, Barış Kılıç ve Müjde Uzman gibi isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisi her bölümüyle büyük ses getiriyor. Dizinin senaristi Zeynep Gür Kızılcık Şerbeti hakkında bilinmeyenleri anlattı ve dizi için ilk düşündüğü ismi açıkladı.

Magazin 05-03-2024 15:31

Kızılcık Şerbeti dizisine ünlü isim dahil oluyor! Rüzgar'ın sevgilisi rolünü oynayacak

Kızılcık Şerbeti, her hafta yeni ve heyecan dolu bölümleriyle izleyici karşısına çıkıyor. Dizisinin kadrosuna Rüya Coriç dahil oluyor. Coriç, dizide Rüzgar'ın eski sevgilisi Sibel rolünü oynayacak.

Magazin 28-02-2024 17:01

Kızılcık Şerbeti'nin Görkem'i Özge Özacar'ın gerçek hayattaki hali şaşırttı! Görenler gözlerine inanamadı

Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör'ün başrolü paylaştığı Kızılcık Şerbeti dizisine geçtiğimiz günlerde 'Görkem' karakteri ile Özge Özacar dahil oldu. Oyuncunun gerçek hayattaki havalı pozları şaşırttı.

Magazin 23-02-2024 12:12

Öpüşme krizi yaşandığı iddia edilmişti... Kızılcık Şerbeti Doğukan Güngör'den kafaları karıştıran Sıla Türkoğlu hamlesi!

Kızılcık Şerbeti'nin başrol oyuncuları Doğukan Güngör ve Sıla Türkoğlu arasında öpüşme krizi yaşandığı iddia edilmişti. Dizide 'Nilay' karakterini canlandıran Feyza Civelek'in "Sevgiliyken dünyanın en büyük aşıkları gibi davranıp ayrılınca sonra düşman kesilenler oluyor. 'Ben bu rolü oynamam' diye yapımcıya kadar arayanlar oluyor" sözlerine rol arkadaşı Doğukan Güngör'den şaşırtan bir hamle geldi.

Magazin 02-02-2024 11:36

Ünlü fenomen Meriç Keskin Kızılcık Şerbeti'ne konuk oldu, sosyal medya yıkıldı! 'Şaka sandım'

Show Tv'nin sevilen ve büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kızılcık Şerbeti bu akşam yeni bölümüyle ekrana gelecek. Her bölümüyle büyük yankı uyandıran diziye ünlü fenomen Meriç Keskin konuk oluyor. Keskin'in sevilen dizide rol aldığını görenler çok şaşırdı.

Magazin 26-01-2024 15:18

Kızılcık Şerbeti'nin Alev'i Müjde Uzman süper mini elbisesiyle poz verdi! Cesur seçimi olay oldu

Show Tv'nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği Alev karakteriyle adından söz ettiren güzel oyuncu Müjde Uzman son pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Işıltılı süper mini elbisesiyle poz veren Uzman saçı, makyajı ve cesur seçimiyle takipçilerinden tam not aldı.

Magazin 19-01-2024 07:55

Kızılcık Şerbeti'nin Ömer’i Barış Kılıç eşini paylaştı, sosyal medya yıkıldı! Güzelliğiyle hayran bıraktı

Şimdilerde Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat verdiği Ömer karakteriyle adından sıkça söz ettiren başarılı oyuncu Barış Kılıç yakışıklılığı ve karizmasıyla dikkat çekiyor. Sosyal medya hesabından zaman zaman eşiyle paylaşımlar yapan Barış Kılıç'ın 16 yıllık eşini görenler hayran kaldı.

Magazin 13-01-2024 06:56

Ajda Pekkan'ın konuk olduğu Kızılcık Şerbeti'nden ilk kareler geldi!

Fenomen dizi Kızılcık Şerbeti yine adından söz ettirdi. Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği “Kızılcık Şerbeti dizisi bu akşam yeni bölümüyle ekranda olacak. Fenomen dizinin yeni bölümüne bölümüne süper star Ajda Pekkan konuk oluyor. Pekkan'ın konuk olduğu Kızılcık Şerbeti'nden ilk kareler geldi.

Magazin 29-12-2023 15:58

Kızılcık Şerbeti'nin Ömer’i Barış Kılıç'ın 16 yıllık eşini görenler hayran kaldı! ''Ne şanslı adamsın''

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle izlenen Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat verdiği 'Ömer Ünal' karakteriyle dikkat çeken Barış Kılıç başarılı oyunculuğu ve karizmasıyla sık sık gündem oluyor. Özel hayatı da merak edilen ünlü oyuncunun 16 yıllık eşini görenler çok şaşırdı. Barış Kılıç'ın sır gibi sakladığı eşi güzelliğiyle kendine hayran bıraktı.

Magazin 26-12-2023 14:37

Kızılcık Şerbeti'nin güzeli Sıla Türkoğlu davet tarzıyla olay oldu! Şıklığının bedeli ortaya çıktı

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği Doğa karakteriyle büyük bir hayran kitlesine sahip olan ünlü oyuncu Sıla Türkoğlu dün akşam gerçekleştirilen özel bir davete katıldı. Geceye şıklığıyla damga vuran ünlü ismin tarzının bedeli de ortaya çıktı.

Magazin 17-12-2023 13:30

Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölümünde büyük olay! Fragmandaki sahneler sosyal medyayı salladı!

Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanıyla adeta gündeme bomba gibi düştü. Büyük bir izleyici kitlesine sahip olan dizi, bu hafta cuma günü 43. bölümü ile ekrana gelecek.

Magazin 11-12-2023 23:37

Kızılcık Şerbeti'nin yıldızı Sıla Türkoğlu'nun bu halini görenler şoke oldu!

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle izlenen Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat verdiği Doğa karakteriyle büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Sıla Türkoğlu güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla dikkat çekiyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da ilgi odağı olan ünlü isim şimdi de kilolu haliyle gündem oldu. Türkoğlu'nun bu halini görenler tanımakta zorlandı.

Magazin 07-12-2023 16:23

Kızılcık Şerbeti'nin güzeli Sıla Türkoğlu'nun kilolu halini görenler şoke oldu! O haline yorum yağdı

Yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgiyle izlenen Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat verdiği Doğa karakteriyle büyük beğeni toplayan ünlü oyuncu Sıla Türkoğlu güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla dikkat çekiyor. Sosyal medya paylaşımlarıyla da ilgi odağı olan ünlü isim şimdi de kilolu haliyle gündem oldu. Türkoğlu'nun eski halini görenler tanımakta zorlandı.

Magazin 05-12-2023 17:32

Kızılcık Şerbeti'nin Ömer’i Barış Kılıç'ın sır gibi sakladığı eşi ortaya çıktı! Güzelliğiyle gündem oldu

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti'nde hayat verdiği 'Ömer Ünal' karakteriyle büyük beğeni toplayan Barış Kılıç başarılı oyunculuğu ve karizmasıyla adından söz ettiriyor. Özel hayatı merak edilen yakışıklı oyuncunun 16 yıldır evli olduğu biliniyor. Barış Kılıç'ın sır gibi sakladığı eşi sonunda ortaya çıktı. Ayşegül Kılıç güzelliğiyle sosyal medyanın gündemine oturdu.

Magazin 13-11-2023 16:04

Kızılcık Şerbeti'nin Mihri'si Gizem Yanık görenleri şaşırttı! Hayranları o pozlara beğeni yağdırdı

Kızılcık Şerbeti dizisinde canlandırdığı Mihri karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Gizem Yanık sosyal medya hesabını aktif kullanıyor. 23 yaşındaki başarılı oyuncu tarzıyla görenleri büyüledi.

Magazin 12-11-2023 14:09

Kızılcık Şerbeti'nden 10 Kasım'a özel sahne! O anlar büyük beğeni topladı! 'Tüylerim diken diken'

Kızılcık Şerbeti yeni bölümü ile yine gündem oldu. Bu hafta 38. bölümü ile ekrana gelen Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti, bölümdeki Atatürk sahneleriyle büyük beğeni topladı. Sevilen diziye sosyal medyadan adeta beğeni yağdı.

Magazin 11-11-2023 00:08

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'in annesi de tanıdık çıktı! Meğer aynı dizide...

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti cuma akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran dizi güçlü oyuncu kadrosu ve farklı hikayesiyle çok konuşuluyor. Dizide tavırları ve sempatik halleri ile büyük beğeni toplayan Nilay karakterine ünlü oyuncu Feyza Civelek hayat veriyor. Feyza Civelek'in annesi bakın kim çıktı. Meğer aynı dizidelermiş...

Magazin 10-11-2023 14:11

Kızılcık Şerbeti'nin Nursema'sı Ceren Karakoç'u bir de sosyal medyada görün! Tarzıyla görenleri büyüledi

Kızılcık Şerbeti dizisinde canlandırdığı Nursema karakteriyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Ceren Karakoç, sosyal medya hesabını aktif kullanıyor. Ünlü oyuncu tarzıyla görenleri büyüledi.

Magazin 06-11-2023 11:11

Yeşilçam'ın sarışın güzeli Itır Esen sağlık durumunu açıkladı! Ünlü isimler yalnız bırakmadı

Yeşilçam'ın unutulmaz isimlerinden biri olan Itır Esen bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor. “Geri döndüm” diyen Esen son sağlık durumunu açıkladı. Usta oyuncuya ünlü isimlerden de destek yağdı.

Magazin 31-10-2023 14:12

Kızılcık Şerbeti'nden Cumhuriyet'in 100. yılına özel sahne! Yayınlanmadan gündem oldu

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti her bölümüyle büyük yankı uyandırıyor. Cuma akşamlarına damga vuran dizi bu akşam 36. bölümüyle ekrana gelecek. Yine heyecan dolu sahnelerin nefesleri keseceği dizide Cumhuriyet'in 100. yılına özel sahneler de ekrana gelecek. Kızılcık Şerbeti'nin o özel görüntüleri yayınlanmadan gündem oldu.

Magazin 27-10-2023 23:25

Kızılcık Şerbeti'ndeki o sahne yayınlanmadan ifşa oldu! 'Dilan Polat' göndermesi sosyal medyayı salladı

Show Tv'nin reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti yeni bölümleriyle cuma akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Müjde Uzman, Settar Tanrıöğen ve Doğukan Güngör gibi isimlerin oyuncu kadrosunda yer aldığı dizinin bir sahnesi daha yayınlanmadan sosyal medyanın gündemine oturdu. Dizideki 'Dilan Polat' göndermesi olay oldu.

Magazin 24-10-2023 16:57

KIZILCIK ŞERBETİ BU AKŞAM VAR MI, yok mu? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman? 35. bölüm tarihi ve 20 Ekim 2023 Show TV yayın akışı

Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölümünün bugün yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Hakan Kırvavaç'ın yönettiği dizinin senaryosu ise İstanbul Yazı, Melis Civelek ve Zeynep Gür'e ait. Dizi Barış Kılıç, Evrim Alasya, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Müjde Uzman, Doğukan Güngör ve Settar Tanrıöğen gibi ünlü isimlerin yer aldığı oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Peki, Kızılcık Şerbeti bugün var mı, yok mu? Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman, saat kaçta? İşte, 35. bölüm tarihi

Magazin 20-10-2023 19:09

Edis de Kızılcık Şerbeti hayranı çıktı! Bakın kimden nefret ediyormuş

Şarkıları ve sahne performansı ile büyük beğeni toplayan Edis dün akşam Harbiye’de konser verdi. Edis’i izleyenler arasında Kızılcık Şerbeti dizisinde Alev karakterine hayat veren Müjde Uzman da yer aldı. Uzman’ı gören Edis “Nefret ediyorum ondan” diyerek dizideki sevmediği karakteri açıkladı.

Magazin 14-10-2023 12:24

Kızılcık Şerbeti'nde kardeş yüzleşmesi! Fatih ve Mustafa'nın o anları sosyal medyayı salladı

Show TV'nin rekortmen dizisi Kızılcık Şerbeti, yeni bölümden sahnelerle yine gündem oldu. Büyük bir izleyici kitlesine sahip olan dizi cuma akşamlarının en çok izlenen yapımları arasında yer alıyor. Dizinin yeni bölümü sosyal medyada oldukça ses getirdi.

Magazin 14-10-2023 08:38

Kızılcık Şerbeti hayranları Doğukan Güngör'ü şoke etti! Adına site açıp... 'Bu kadarını beklemiyordum'

Oyuncuları arasında Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya, Barış Kılıç gibi isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti cuma akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran dizide Doğukan Güngör'ün hayat verdiği Fatih karakteri rolü sebebi ile büyük tepki çekiyor. Dizinin hayranları ünlü oyuncu adına site bile açmış...

Magazin 09-10-2023 13:23

Kızılcık Şerbeti'nin Rüzgar'ı Yiğit Kirazcı kimdir, nereli ve kaç yaşında? Yiğit Kirazcı'nın oynadığı diziler!

Yiğit Kirazcı, Kızılcık Şerbeti dizinde Rüzgar karakterine hayat veriyor. Dizide ilk kez bu akşam ekrana gelecek olan 33. bölümde görülecek olan Rüzgar, Alev'in eski aşkıdır. Peki, Yiğit Kirazcı kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte, Kızılcık Şerbeti'nin Rüzgar'ı Yiğit Kirazcı'nın oynadığı diziler...

Magazin 06-10-2023 13:18

Bomba iddia! Kızılcık Şerbeti'ne öyle bir isim geliyor ki! Kesin Doğa'ya partner olacak

Oyuncuları arasında Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya, Barış Kılıç gibi isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti her hafta cuma akşamları ekrana geliyor. Yeni sezonda da reyting rekorları kıran diziye çok ünlü bir oyuncunun dahil olacağı iddia edildi.

Magazin 06-10-2023 13:04

Kızılcık Şerbeti'nin Pembe'si eski haliyle sosyal medyayı salladı! “Alev yanında hiç kalır”

Oyuncuları arasında Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Barış Kılıç gibi isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinde hayat verdiği Pembe karakteri ile beğeni toplayan Sibel Taşçıoğlu’nun yıllar önceki görüntüleri sosyal medyada gündem oldu. Taşçıoğlu’nun eski halini görenler çok şaşırdı.

Magazin 03-10-2023 08:29

KIZILCIK ŞERBETİ 32. BÖLÜM FULL İZLE! Kızılcık Şerbeti saat kaçta başlıyor, yeni bölüm ne zaman? Show TV yayın akışı

Kızılcık Şerbeti 32. bölüm canlı izle ekranı dizinin izleyicileri tarafından yoğun bir şekilde sorgulanıyor. Sıla Türkoğlu ve Doğukan Güngör'ün başrolde olduğu Show TV'nin reyting rekortmeni dizisinin yeni bölümü bekleniyor. Doğa'nın boşanmak istemesi ve Ömer'in hastalığının ortaya çıkmasıyla işlerin iyice karıştığı son bölümün ardından yeni bölümde yaşanacaklar merak edildi. Peki, Kızılcık Şerbeti saat kaçta başlıyor, yeni bölüm ne zaman? Kızılcık Şerbeti 32. bölüm ekranı ve Show TV yayın akışı

Magazin 29-09-2023 18:49

Kızılcık Şerbeti'nin Nilay'ı Feyza Civelek'in zayıflama sırrı bakın neymiş! 2,5 ayda 20 kilo verdi

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti cuma akşamlarına damga vurmaya devam ediyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran dizide Nilay karakterine Feyza Civelek hayat veriyor. Bu zamana kadar birçok projede yer alan genç oyuncu 2,5 ayda 20 kilo verdi. Feyza Civelek zayıflama sırrını açıkladı.

Magazin 29-09-2023 13:15

KIZILCIK ŞERBETİ 31. BÖLÜM İZLE CANLI! Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman, saat kaçta? Show TV yayın akışı

Kızılcık Şerbeti ile ilgili aramalar hız kazandı. Cuma akşamlarının Yalı Çapkını ile yarışan dizisi Kızılcık Şerbeti 29. bölüm ile sezon finali yapmıştı. Dizinin hayranları yeni bölüm ekranını sorguluyor. Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi geçtiğimiz hafta yeni sezonun ilk bölümü ile ekrana geldi. Peki, Kızılcık Şerbeti yeni bölüm ne zaman, saat kaçta? İşte Kızılcık Şerbeti 31. bölüm canlı izle ekranı ve Show TV yayın akışı

Magazin 22-09-2023 18:37

Kızılcık Şerbeti yeni sezon ne zaman başlayacak 2023? Kızılcık Şerbeti hangi gün, hangi kanalda?

Kızılcık Şerbeti yeni sezon tarihi merak edildi. Her hafta cuma akşamları ekrana gelen Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi yakından takip ediliyor. Ceren Karakoç, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Barış Kılıç, Evrim Alasya,S ibel Taşçıoğlu Kolçakköstedil ve Settar Tanrıöğren gibi isimleri kadrosunda bulunduran Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölümü merak edildi. Peki, Kızılcık Şerbeti yeni sezon ne zaman başlayacak 2023? Kızılcık Şerbeti hangi gün, hangi kanalda?

Magazin 15-09-2023 23:49

KIZILCIK ŞERBETİ saat kaçta, bu akşam var mı? KIZILCIK ŞERBETİ yeni sezon ne zaman? 15 Eylül 2023 Show TV yayın akışı

Kızılcık Şerbeti'nin yeni bölümü dizinin sıkı takipçileri tarafından heyecanla beklendi. İzlenme rekorları kıran Kızılcık Şerbeti dizisi yeni sezonuyla ekranlara hızlı bir dönüş yaptı. Show Tv'de yayınlanan dizinin sezon finalinde Kıvılcım ve Ömer kaza yapmıştı. Peki, Kızılcık Şerbeti bu akşam var mı, saat kaçta? Kızılcık Şerbeti yeni sezon ne zaman? İşte haberin detayları...

Magazin 15-09-2023 23:48

Kızılcık Şerbeti’nin Ertuğrul’u Kayra Şenocak kimdir, kaç yaşında? Kayra Şenocak hangi dizilerde oynadı? Kızılcık Şerbeti’ne katıldı!

Kızılcık Şerbeti’nin Ertuğrul’u Kayra Şenocak vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Senaryosunu Melis Civelek'in kaleme aldığı, yönetmenliğini Hakan Kırvavaç'ın üstlendiği Kızılcık Şerbeti'nin 2. sezon ilk bölümü bu akşam izleyiciyle buluştu. Kayra Şenocak; Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman gibi isimlerin rol aldığı dizinin kadrosuna dahil oldu. Peki, Kayra Şenocak kimdir? İşte Kızılcık Şerbeti Ertuğrul'un hayatı...

Magazin 15-09-2023 23:47

KIZILCIK ŞERBETİ 30. BÖLÜM İZLE! Kızılcık Şerbeti 2. Sezon ne zaman, kaçta başlıyor? İşte son bölüm özeti

Kızılcık Şerbeti ile ilgili aramalar hız kazandı. Cuma akşamlarının Yalı Çapkını ile yarışan dizisi Kızılcık Şerbeti 29. bölüm ile sezon finali yapmıştı. Dizinin hayranları yeni bölüm ekranını sorguluyor. Yalı Çapkını'nın 15 Eylül'de başlayacağı açıklanmıştı. Peki, Kızılcık Şerbeti 2. Sezon ne zaman, kaçta başlıyor? İşte Kızılcık Şerbeti 30. bölüm ekranı ve son bölüm özeti

Magazin 15-09-2023 23:47