Simge Tertemizin Eski Esi Haberleri

Simge Sağın'ın estetiksiz halini görenler 'Yok artık' dedi! Bakan bir daha baktı

Son dönemde 'Aşkın Olayım' şarkısıyla adından sıkça söz ettiren ünlü şarkıcı Simge Sağın'ın eski hali sosyal medyayı salladı. Düzgün fiziği ve güzelliğiyle dikkat çeken ünlü ismin estetiksiz hallerini görenler çok şaşırdı. Sağın'ın eski görünümüne adeta yorum yağdı.

Magazin 2023-09-27 14:37:50

Adı birçok kişiyle anıldı! Simge Sağın'dan şaşırtan eski sevgili açıklaması İş başka aşk başka

Aşkın Olayım şarkısıyla uzun süredir konuşulan Simge Sağın, eski sevgilisiyle ilgili söyledikleriyle gündem oldu. Yakın zamanda yeni bir şarkı çıkaracak olan Simge, samimi itiraflarda bulundu.

Magazin 2023-06-30 15:30:02

Evliliği şiddet yüzünden biten Simge Tertemiz'den şok iddialar! 'Dayaktan dolayı sütten kesildim'

Eski manken ve sunucu Simge Tertemiz özel hayatı ve yaptığı açıklamalarla gündemden düşmüyor. Uzun zamandır ekranlardan uzak olan ünlü isim geçtiğimiz günlerde bir televizyon programına konuk oldu ve yıllar önce yaptığı evliliğini, gördüğü şiddeti anlattı. Simge Tertemiz, eski eşiyle ilgili şok edici iddialarda bulundu.

Magazin 2023-04-26 15:47:24

İzmir'deki eski Hilton Oteli binası depremzedelere açıldı

İzmir'in simge yapıları arasında yer alan eski Hilton Oteli binasına Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenenler yerleştirildi.

Yurthaber 2023-03-22 15:34:27

Türkiye o fotoğrafı konuşmuştu! Azerbaycan’daki simge aracın sahibi Server Beşirli'ye anlamlı hediye

Türkiye’de meydana gelen deprem felaketinin ardından kardeş ülke Azerbaycan yaraları sarmak için elini uzatan ilk ülkelerden olmuştu. 33 yaşındaki Server Beşirli de köy halkından topladığı yorganları Türk ve Azerbaycan bayrağının dalgalandığı eski aracının tavanına yükleyerek Bakü'ye gitmişti. Yorganları Türkiye'ye ulaştırmaya çalıştığı anda fotoğrafı çekilen Server Beşirli adeta depremin simgesi oldu.

Haber 18-02-23 10:01

Mersin Büyükşehir Belediyesinden simge ağaca verilen zarara ilişkin açıklama:

"Ağacın hayat belirtisi göstermesi şu aşamada sevindirici olup, yeniden eski sağlığına kavuşması için çabamız sürmektedir" - "Konuyla ilgili belediyemiz bünyesinde derhal idari soruşturma açılmış olup, soruşturma titizlikle sürdürülmektedir"

Yurthaber 20-07-22 15:39

Canan Arıtman kimdir? Eski CHP İzmir Milletvekili Canan Arıtman ölüm sebebi nedir? Kaç yaşında hayatını kaybetti?

Canan Arıtman yaşamını yitirdi. CHP'nin 22'nci ve 23’üncü dönem İzmir Milletvekilinin hayatı ve biyografisine ilişkin araştırma yapmaya başladı. Peki Canan Arıtman kimdir? Eski CHP İzmir Milletvekili Canan Arıtman ölüm sebebi nedir? Kaç yaşında hayatını kaybetti? İşte Cumhuriyet Halk Partili esi vekile ilişkin bilgiler...

Haber 07-05-22 20:14

Filmlerdeki simge araçların modellerini eski dikiş makinesi parçalarıyla üretiyor

Ankaralı medikal firma çalışanı Bülent Şit: - "Şener Şen'in Züğürt Ağa filmindeki kamyoneti ve Tarık Akan'ın Emel Sayın'ı halıya sarıp kaçırdığı arabayı yapmayı çok istiyorum. Selvi Boylum Al Yazmalım'daki minibüsü dikiş makinesinden yapmayı çok istiyorum"

Yurthaber 31-03-22 11:03

Sırra kadem basmıştı! NTV'nin eski sunucusu Simge Fıstıkoğlu şimdi ne yapıyor?

2020 yılında 5 yıl çalıştığı NTV ekranlarına veda eden güzel spiker Simge Fıstıkoğlu, bir anda sırra kadem basmıştı. İki çocuk annesi Fıstıkoğlu, şimdilerde ailesiyle sevgi dolu pozlarını Instagram hesabından takipçileriyle paylaşıyor.

Magazin 02-10-21 16:47

Safranbolulu bakır ustası eski mutfak eşyalarını sanat eserine dönüştürüyor

23 yıldır bakır işlemeciliği yapan Mehmet Kemal Özdal: - "Yaptığımız desenlerin anlamları, manaları var. Hayatı simge eden desenler, şifreli desenler var"

Yurthaber 02-10-21 11:18

Claudio Marchisio'dan ilginç bir Pogba yorumu

İtalya Seri A ekiplerinden Juventus'un simge isimlerinden Claudio Marchisio'dan ilginç bir Pogba yorumu geldi. Eski futbolcu, Pogba'ya kişisel olarak Manchester United için Juve'den ayrılmanın bir hata olduğunu ve İtalya futboluna geri dönmesi gerektiğini söylediğini ifade etti.

Spor 28-04-20 18:44

Develi’de Gacer Hasadı Başladı

Eski popülasyonlardan kaplıca buğday grubuna giren, ülkemizde İlçemiz başta olmak üzere çok az yerde yetişen ve Develi halkının gacer olarak isimlendirdiği bitkinin hasadına başlandı.Develi ilçesi Epçe Mahallesi sakinlerinden gacer üreticisi ve gacer sevdalısı Doğan Özdemir’i tarlasında ziyaret ederek kolaylıklar dileyen Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar, “İlçemizin simge değerlerinden olan gacer pirince alternatif olacak ender tahıl ürünlerinden birisidir.

Yurthaber 29-07-19 16:50

Roma 1 günde nasıl gezilir?

Roma Avrupa’nın en önemli ve en eski başkentlerinden biri. Tarihi yaşayan ve yaşatan bu muhteşem şehrin ruhunu anlamak, Roma’yı detaylı tanımak için haftalar belki aylar gerekse de 1 gün içinde yapılabilecekler de oldukça fazla. İspanyol merdivenleri, Trevi Çeşmesi, Hadrian Tapınağı, Colosseum gibi simge yapıları 1 gün içerisinde gezebilir, dünyanın en küçük ülkesi Vatikan’ı ziyaret edebilirsiniz. Roma dondurması ve tiramisu yemek de tek gün içerisine rahatlıkla sığdırılabilecek aktivitelerden.

Trend 16-07-19 10:22

Zigana dağında yeni Muzaffer Demirhan’lar yetiştiriliyor

Gümüşhane’nin Torul ilçesi sınırlarında bulunan, Türkiye ve Doğu Karadeniz Bölgesinin en önemli kayak merkezlerinden birisi olan Zigana Gümüşkayak Kayak Merkezinde geleceğin Muzaffer Demirhan’ları yetiştiriliyor.Denizden 2 bin 100 metre yüksekteki tesiste milli formayı 119 kez giyen, 21 yıl aralıksız Türkiye şampiyonu olan, Türkiye’nin ilk kış olimpiyatı sporcularından ve “dağların delisi” olarak anılan Gümüşhaneli kayakçı merhum Muzaffer Demirhan’ın adı verilen pistte çocuklar eski milli kayakçı ve Milli Takım Antrenörü Yunus Avşar Yılmaz yönetiminde kayak öğreniyor.Türkiye’de kayak sporunun simge isimlerinden olan ve 2002 yılında 74 yaşında vefat eden Muzaffer Demirhan’ın 16 yaşında milli formayı giydiğini kaydeden Yılmaz, Demirhan’ın Meydan Larousse’de ilk Türk sporcu olarak yer aldığını, dünyada 4 kış olimpiyatına katılan ender sporculardan birisi olduğunu ve yetiştirdiği çok sayıda kayakçı ile Türkiye’de kayak sporunun gelişmesinde büyük katkısı olduğunu söyledi.“Son 5 yılın en güzel kar yağışını aldık”Zigana dağında onun adının verildiği pistlerde yeni Muzaffer Demirhan’lar yetiştirmek için çaba gösterdiklerini dile getiren Yılmaz, Gümüşhane Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde kayak antrenörü olarak görev yaptığını belirterek, “Zigana dağında bu yıl ki kar kalitesi çok iyi.

Yurthaber 15-01-19 09:25

Eski nişanlısını cinayetten önce icraya vermiş

ANTALYA'da, eski nişanlısı Simge Yıldız'ı (26) sokak ortasında pompalı tüfekle vurarak, öldüren Nuri Karaata'nın (35), daha önce gönderdiği 45 bin lirasını tahsil etmek için cinayetten 1,5 ay önce genç kadını icraya verdiği ortaya çıktı.

Haber 27-12-18 16:56

Eski nişanlısını cinayetten önce icraya vermiş

ANTALYA'da, eski nişanlısı Simge Yıldız'ı (26) sokak ortasında pompalı tüfekle vurarak, öldüren Nuri Karaata'nın (35), daha önce gönderdiği 45 bin lirasını tahsil etmek için cinayetten 1,5 ay önce genç kadını icraya verdiği ortaya çıktı.

Haber 27-12-18 12:14

Eski nişanlısını cinayetten önce icraya vermiş

ANTALYA'da, eski nişanlısı Simge Yıldız'ı (26) sokak ortasında pompalı tüfekle vurarak, öldüren Nuri Karaata'nın (35), daha önce gönderdiği 45 bin lirasını tahsil etmek için cinayetten 1,5 ay önce genç kadını icraya verdiği ortaya çıktı.

Haber 27-12-18 11:47

Öldürdüğü eski nişanlısını 'Sonun diğer kadınlar gibi olacak' diye tehdit etmiş

ANTALYA'da, eski nişanlısı Nuri Karaata'nın (35) tüfekle vurarak, öldürdüğü Simge Yıldız'ın (26) 1 yıl önce nişanı bozduğu, o tarihten bu yana da Karaata tarafından "Senin de sonun diğer kadınlar gibi olacak.

Haber 19-12-18 15:17

'Sonun diğer kadınlar gibi olacak' dedi sonrası korkunç!

Antalya'da, eski nişanlısı Nuri Karaata'nın tüfekle vurarak, öldürdüğü Simge Yıldız'ın 1 yıl önce nişanı bozduğu, o tarihten bu yana da Karaata tarafından "Senin de sonun diğer kadınlar gibi olacak. Seni de ben öldüreceğim" diye tehdit edildiği ortaya çıktı. Simge Yıldız, ailesi ve yakınlarının katıldığı cenaze töreniyle bugün son yolculuğa uğurlandı.

Haber 19-12-18 15:16

Öldürdüğü eski nişanlısını 'Sonun diğer kadınlar gibi olacak' diye tehdit etmiş

ANTALYA'da, eski nişanlısı Nuri Karaata'nın (35) tüfekle vurarak, öldürdüğü Simge Yıldız'ın (26) 1 yıl önce nişanı bozduğu, o tarihten bu yana da Karaata tarafından "Senin de sonun diğer kadınlar gibi olacak.

Haber 19-12-18 14:34

Öldürülen Simge hemşireye hüzünlü veda

Antalya'da eski nişanlısı tarafından silahla öldürülen hemşire Simge Yıldız, toprağa verildi

Haber 19-12-18 14:28

Mustafa Sandal'dan olay fotoğraf! Emina Jahovic'e nispet mi?

Bir süredir adı Simge ile anılan Mustafa Sandal, geçtiğimiz gün yanında bir kadınla fotoğraf paylaştı. Eski eşi Emina Jahovic'i kıskandırmak için böyle bir yola gittiği söylenen Musti fotoğrafı kısa bir sürede sildi

Magazin 26-10-18 14:55

Sivas'ta esrarengiz simge! Herkes anlamını merak ediyor

Sivas’ta eski çeşme kitabelerindeki sembolün, Nazi Almanya’sının simgelerinden olan ‘gamalı haç’ ile benzerliği konuşuluyor

Haber 16-10-18 13:22

Eski ABD Başkanı Clinton'ın yazdığı roman milyon satıyor

Esi ABD Başkanı Bill Clinton'un bir roman yazarı ile ortaklaşa kaleme aldığı "Başkan Kayıp" romanının satışı bir milyonu geçti - Romanda Türkiye'den Süleyman Cindoruk adlı bir teröristin ABD'ye yönelik siber saldırısı ile mücadele anlatılıyor

Haber 08-08-18 21:10

Esi Bakanlardan Hasan Celal Güzel Vefat Etti

Eski bakanlardan Denizli’de özel bir hastanede tedavi gören eski bakanlardan Hasan Celal Güzel vefat etti.Denizli’de...

Yurthaber 19-03-18 09:23

Esi bakanlardan Hasan Celal Güzel vefat etti

Eski bakanlardan Denizli’de özel bir hastanede tedavi gören eski bakanlardan Hasan Celal Güzel vefat etti.Denizli’de bir termal otelde rahatsızlan Hasan Celal Güzel (73), dün Ankara’ya sevk edildi.

Haber 19-03-18 08:31

Simge Tertemiz: 'Tarih tekerrürden ibarettir'

Eski manken Simge Tertemiz 6 yıl önce şiddet gördüğünü söyleyerek iş adamı Murat Kadıoğlu’ndan boşanmıştı. O dönem yakın arkadaşı olan Şebnem Schaefer, Simge Tertemiz'in boşanmak üzere olduğu eşiyle birlikte olmaya başlamış ve bu ilişki magazin gündeminde geniş yer bulmuştu. Şebnem Schaefer'ın Murat Kadıoğlu'ndan ölüm tehdidi aldığı yönünde çıkan haberler üzerine Simge Tertemiz suskunluğunu bozarak 'Tarih tekerrürden ibarettir' dedi.

Magazin 26-09-17 10:47

Gençlik Parkı Yeniden Düzenleniyor

Şehzadeler Belediyesi Manisa’nın simge parklarından biri olan Gençlik Park’ında yenileme çalışması başlatıyor.Manisa’nın en eski parklarından...

Yurthaber 17-07-17 14:56

Hacizli Gemi 3 Mil Sürüklenip Karaya Oturdu (2)

ESKİ YERİNE ÇEKİLDİ İzmir'in Aliağa İlçesi'nde şiddetli rüzgarda çapasından kurtulup 3 mil kadar sürüklendikten sonra karaya oturan Moldova bayraklı 'Esi Winner'

Yurthaber 11-01-17 17:36

Avcılar’ın simgesi, tasarlanan balıkçıl amindos oldu

Kuşların göç yolu üzerinde bulunan ve her yıl 357 çeşit kuşun barındığı Avcılar’a eski adı ‘Amindos’un verildiği kırmızı, mavi ve sarı renkli balıkçıl bir kuş simge olarak tasarlandı.

Haber 06-12-16 10:33

TÜBİTAK Kabul Etmedi, NASA Proje Ekibine Seçildi!

Başkanlığını "eski Ankara Hayvanat Bahçesi Müdürü Mustafa Sancar'ın" yaptığı TÜBİTAK'ın "beğenemediği" proje ile Avrupa'da 1. oldu...

Trend 12-01-16 19:23

Dink Ailesi Avukatından Takipsizlik Kararına İtiraz

Hrant Dink ailesi avukatları, eski MİT Bölge Başkan Yardımcısı Özel Yılmaz, Esi İstanbul Vali yardımcısı...

Yurthaber 05-01-16 13:27

Saray Esi Kaymakamı Çiçekli İlçeden Ayrıldı

Van Vali yardımcılığına atanan Saray eski Kaymakamı Atif Çiçekli ilçeden ayrıldı.28 Haziran 2015 Tarihli ve...

Yurthaber 13-08-15 15:20

Kahve Falı Sözlüğü Nedir?

Özellikle Müslüman ülkelerde sıklıkla uygulanmakta olan kehanet türlerinden bir tanesi d kahve falı baktırmaktır. Oldukça eski dönemlere dayanan tarihçesi ile başta ülkemiz olmak üzere hemen hemen her

Trend 06-01-15 13:26

Eski SGK Hizmet Binasının Satışa Çıkarılması

MANİSA (AA) - Manisa Baro Başkanı Balkız, SGK'ya ait eski hizmet binasının satışa çıkarılmasına karşı olduklarını belirterek, kentin simge binaları arasında yer

Yurthaber 05-08-14 18:33

Ukrayna: Timoşenko Cumhurbaşkanı adayı

Ukrayna'nın eski başbakanı ve Turuncu Devrim'in simge isimlerinden Yulia Timoşenko Mayıs ayında gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı seçimlerine aday olacağını açıkladı.

Haber 27-03-14 16:00

Simge Tertemiz yine boşanamadı

Simge Tertemiz, 2011 yılında evlendiği Murat Kadıoğlu'na kendisine şiddet uyguladığı ve eski sevgilisi Şebnem Schaefer ile görüşmeye devam ettiği iddiasıyla boşanma davası açmıştı.

Magazin 21-01-14 09:11

Hem annesini hem de kendisini..

Simge Tertemiz boşanmak üzere olduğu eşinin, eski sevgilisi Şebnem Schaefer'le yakalanması üzerine, "Böyle basit kadınlar yüzünden ayrılmadım" dedi.

Magazin 12-11-13 11:48

Özyeşiltepespor'lu Cihat'ın Ağabeyi Evlendi

Ödemiş Belediyespor'un eski kaptanı, Özyeşiltepespor'lu futbolcu Cihat Karaer'in ağabeyi Cihan Karaer, Kemalpaşa ilçesinden Simge Yeşil...

Yurthaber 24-06-13 10:32

Esi Rektörden İlginç Umre Anısı

Eski İstanbul Üniversitesi Rektörü ve Malatya Eğitim Vakfı (MEV) Başkanı Prof. Dr. Mesut Parlak, umrede...

Yurthaber 22-02-13 10:42

Kocası eski eşinden çocuk yaptı

Simge Tertemiz ile Murat Kadıoğlu arasında boşanmanın sebebi ortaya çıktı.

Magazin 30-11-11 07:41

Timoşenko'ya 7 yıl hapis cezası

Ukrayna'daki Turuncu Devrimin simge ismi ve eski Başbakanı Yulya Timoşenko'nun cezası belli oldu.

Haber 11-10-11 13:09

Nar, Side'nin uluslararası tanıtımlarında tarihi simge oldu

Dünyaca ünlü turizm beldesi Side'nin Apollon Tapınağı'ndan sonra en önemli simgesi nar meyvesi. Eski çağlarda...

Yurthaber 01-06-11 16:41