Sozlesmeliye Kadro Sartlari Neler Haberleri

EGM POLİS ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI 2023: 10 bin 102 polis alımı başvuruları ne zaman, şartları neler? EGM 31. Dönem POMEM başvuru tarihleri

Polis alımı başvuruları hakkında arama motorlarında sorgulama yapılıyor. Emniyet Genel Müdürlüğüne Kadro İhdas Edilmesine İlişkin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi 21 Kasım 2023 Salı günü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Peki, 10 bin 102 polis alımı başvuruları ne zaman? Polis alımı başvuru şartları neler?

Finans 2023-11-21 13:21:41

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN? Kabine Toplantısı gündem maddeleri neler? Faizsiz evlilik kredisi, taşerona kadro, ev hanımlarına emeklilik...

Kabine Toplantısı'nın ne zaman yapılacağına ilişkin detaylar merak edildi. Faizsiz evlilik kredisi, taşerona kadro ve ev hanımlarına emeklilik konularında son durumu öğrenmek isteyenler arama motorlarında yaptıkları sorgulamalara hız verdi. Gerçekleştirilecek ilk Kabine Toplantısı'nda Aile ve Gençlik Bankası tarafından fonlanması beklenen birçok konunun ele alınması bekleniyor. İşte Kabine Toplantısı'na dair ayrıntılar...

Haber 2023-11-13 11:44:12

TAŞERONA KADRO 2023 SON DURUM: 90 bin taşerona kadro ne zaman çıkacak, şartları neler? Meclis bugün olağanüstü olarak toplanacak

Taşerona kadroda son durum geçtiğimiz gün gerçekleştirilen Kabine Toplantısı'nın ardından merak konusu oldu. Bilindiği üzere Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ile çalışmalar hız kazandı. Konuya ilişkin detayları öğrenmek isteyenler arama motorlarında sorgulama yapıyor. Peki, 90 bin taşerona kadro ne zaman çıkacak? Taşerona kadro şartları neler, ne zaman Meclis'e gelecek?

Finans 2023-07-25 10:17:03

KABİNE TOPLANTISI ne zaman, saat kaçta? Kabine Toplantısı gündem maddeleri neler? Ev hanımlarına emeklilik, öğrencilere vergisiz telefon...

Kabine Toplantısı'nın ne zaman saat kaçta yapılacağı merak konusu olurken ev hanımlarına emeklilik, taşerona kadro ve öğrencilere vergisiz telefon gibi konuları yakından takip eden birçok vatandaş internette sorgulama yapmayı sürdürüyor. Bilindiği üzere son toplantı 3 Temmuz tarihinde gerçekleştirilmişti. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta yapılacak? Kabine Toplantısı bugün mü, gündem maddeleri neler? İşte detaylar...

Haber 2023-07-24 09:59:46

PSG'de neler oluyor? Kylian Mbappe kadro dışı bırakıldı!

Fransa Ligue 1'de geride kalan sezonu şampiyonlukla tamamlayan ve bu sezon başında teknik direktörlük görevine Luis Enrique'yi getiren Paris Saint-Germain'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Adı son dönemde İspanya La Liga devi Real Madrid'le anılan Kylian Mbappe, takımının Japonya kampında yer almadı ve kadro dışı bırakıldı. İşte detaylar...

Spor 22-07-23 10:15

MasterChef Ali Nazik tarifi! En lezzetli Ali Nazik tarifi nasıl yapılır, malzemeleri neler?

MasterChef Ali Nazik tarifi merak ediliyor. All Star sezonuyla ekranlara dönen MasterChef'te ana kadro tamamlandı. Jüri üyelerinden Mehmet şef, Danilo şef ve Somer şef yarışmacılardan Ali Nazik yemeği yapmalarını istedi. En iyi Ali Nazik tarifini yapan isim kaptanlık yarışında öne geçecek. Peki, MasterChef Ali Nazik nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 17-07-23 22:33

MasterChef çirleme tarifi! Anadolu'nun lezzeti çirleme nasıl yapılır, malzemeleri neler?

MasterChef çirleme tarifi merak ediliyor. All Star sezonuyla ekranlara dönen MasterChef'te ana kadro tamamlandı. Jüri üyelerinden Mehmet şef, Danilo şef ve Somer şef yarışmacılardan Türkiye'nin 7 bölgesinden 7 lezzet yapmalarını istedi. Anadolu bölgesinden çirleme yapılıyor. En iyi çirleme tarifini yapan takım puan kazanacak. Peki, MasterChef çirleme nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 11-07-23 21:43

MasterChef grida buğulama tarifi nasıl yapılır, malzemeleri neler? Akdeniz'in lezzeti grida buğulama tarifi

MasterChef grida buğulama tarifi merak ediliyor. All Star sezonuyla ekranlara dönen MasterChef'te ana kadro tamamlandı. Jüri üyelerinden Mehmet şef, Danilo şef ve Somer şef yarışmacılardan Türkiye'nin 7 bölgesinden 7 lezzet yapmalarını istedi. Akdeniz bölgesinden grida buğulama yapılıyor. En iyi grida buğulama tarifini yapan takım puan kazanacak. Peki, MasterChef grida buğulama nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 11-07-23 21:31

MasterChef tiramisu tarifi! En lezzetli tiramisu nasıl yapılır, malzemeleri neler?

MasterChef tiramisu tarifi merak ediliyor. All Star sezonuyla ekranlara dönen MasterChef'te ana kadro tamamlandı. Jüri üyelerinden Mehmet şef, Danilo şef ve Somer şef yarışmacılardan tiramisu tatlısı yapmalarını istedi. En iyi tiramisu tarifini yapan isim kaptanlık yarışında öne geçecek. Peki, MasterChef tiramisu nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 11-07-23 21:21

MasterChef analı kızlı çorbası nasıl yapılır, malzemeleri neler? En lezzetli analı kızlı çorbası tarifi

MasterChef analı kızlı çorbası tarifi merak ediliyor. All Star sezonuyla ekranlara dönen MasterChef'te ana kadro yavaş yavaş tamamlanıyor. Jüri üyelerinden Mehmet şef, Danilo şef ve konuk jüri üyesi yarışmacılardan analı kızlı çorbası yapmalarını istedi. En iyi analı kızlı çorbası tarifini yapan isim yaratıcılık etabında yarışmaya hak kazanacak. Peki, MasterChef analı kızlı çorbası nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 06-07-23 12:37

MasterChef Kirde Ekmeği tarifi! Kirde Ekmeği nasıl yapılır? İşte malzemeleri

MasterChef kirde ekmeği tarifi merak ediliyor. All Star sezonuyla ekranlara dönen MasterChef'te ana kadro tamamlanmaya başladı. Jüri üyelerinden Mehmet şef, Danilo şef ve konuk jüri üyesi Ömür şef yarışmacılardan kirde ekmeği yapmalarını istedi. En iyi kirde ekmeği tarifini yapan isim yedeklerden ilk kazanan yarışmacı olacak. Peki, MasterChef kirde ekmeği nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 01-07-23 22:16

MasterChef yüksük çorbası nasıl yapılır, malzemeleri neler? Püf noktalarıyla yüksük çorbası tarifi!

MasterChef yüksük çorbası tarifi merak ediliyor. All Star sezonuyla ekranlara dönen MasterChef'te ana kadro yavaş yavaş tamamlanıyor. Jüri üyelerinden Mehmet şef, Danilo şef ve konuk jüri üyesi Ömür şef yarışmacılardan yüksük çorbası yapmalarını istedi. En iyi yüksük çorbası tarifini yapan isim yaratıcılık bölümünü de geçerse ana kadroya girmeye hak kazanacak. Peki, MasterChef yüksük çorbası nasıl yapılır, malzemeleri neler?

Yemek 20-06-23 23:55

Kabine Toplantısı ne zaman, başladı mı? 31 Mayıs 2023 Kabine Toplantısı gündem maddeleri neler? Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da!

Kabine toplantısı ile ilgili aramalar hız kazandı. 28 Mayıs Pazar günü yapılan seçim sonucunda tekrar cumhurbaşkanı seçilen Erdoğan, yeni dönem öncesinde son kez kabineyi topladı. Kabine toplantısında taşerona kadro, deprem bölgesi konutları, ev hanımlarına emeklilik, gençlere vergisiz telefon ve faizsiz evlilik kredisi gibi konuların ele alınması bekleniyor. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman, başladı mı? 31 Mayıs 2023 Kabine Toplantısı gündem maddeleri neler?

Haber 31-05-23 18:10

Sağlık Bakanlığı 2. alım ne zaman? Sağlık Bakanlığı 2. personel alımı şartları neler? 42.500 kişi alınacak: Branş ve kadro dağılımı

Sağlık Bakanlığı 2. personel alım tarihi, İŞKUR'da yayımlanan ilanlara başvuruda bulunan kişiler için gerçekleştirilecek çekiliş nedeniyle merak konusu oldu. Birçok kişi arama motorlarında konuya dair araştırma yapıyor. Branş ve kadro dağılımı konusunda bilgi edinmek isteyenler yapılan açıklamaları inceliyor. Peki, Sağlık Bakanlığı 2. alım ne zaman? Sağlık Bakanlığı 2. personel alımı şartları neler?

Finans 25-04-23 07:15

İçişleri Bakanlığı personel alımı ne zaman, şartları neler? İçişleri Bakanlığı personel sınav başvurusu nasıl yapılır? Detaylar açıklandı

İçişleri Bakanlığı, merkez ve taşra teşkilatında görevlendirilmek üzere çeşitli kadro ve branşlarda 335 sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Yapılan açıklamanın ardından İçişleri Bakanlığı personel alımı başvuru tarihi ve başvuru şartları araştırılıyor. 335 sözleşmeli personel alımı için başvurular 11 Nisan 2023 itibariyle başladı. Peki, İçişleri Bakanlığı personel alımı ne zaman, şartları neler? İçişleri Bakanlığı personel sınav başvurusu nasıl yapılır?

Haber 12-04-23 15:19

MECLİS NE ZAMAN AÇILACAK? TBMM hangi tarihte toplanacak? EYT, taşerona kadroda son durum ve depremden sonra Meclis açılış tarihi 2023!

Meclis açılış tarihi, 10 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler sonrası EYT görüşmelerinin ertelenmesi sebebiyle vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. TBMM Genel Kurulu deprem gündemiyle toplanacak. TBMM'de 5 siyasi parti grubunun ortak imzası ile Deprem Araştırma Komisyonu kurulması planlanıyor. Peki, Meclis ne zaman açılacak? Meclis gündemindeki konular neler? EYT, taşerona kadro bekleyenlerin gözü o tarihte. İşte TBMM açılış tarihi...

Haber 24-02-23 08:25

KABİNE TOPLANTISI ne zaman, saat kaçta? Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Kabine AFAD merkez binasında toplanıyor!

Kabine Toplantısı ne zaman? sorusu, 10 ilde büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş depremlerinin ardından konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay'ın açıklaması ile yanıt buldu. Geçtiğimiz hafta kritik toplantıda, EYT, vergi affı, kamu işçilerine zam, taşerona kadro gibi çok sayıda konunun ele alınması bekleniyordu fakat toplantı deprem nedeniyle ertelendi. Kabine Toplantısı'nda gündem Kahramanmaraş merkezli depremler ve alınacak tedbirler olacak. Peki, Kabine Toplantısı ne zaman, saat kaçta?

Haber 14-02-23 13:22

10 bin polis alımı ne zaman yapılacak? 10 bin polis alımı şartları neler? İşte branş dağılımı

10 bin polis alımı yapılacak. Adayların dikkatle takip ettiği süreçte Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Kadro İhdas Edilmesine İlişkin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi içerisinde yeni kadro ihdas edildiği duyuruldu. Bununla birlikte polis alımı şartları ve zamanı da gündemdeki yerini aldı. Peki 10 bin polis alımı ne zaman yapılacak, şartları neler?

Haber 30-01-23 17:04

SÖZLEŞMELİYE KADRO Resmi Gazete'de! Sözleşmeli personele kadro şartları neler, kimleri kapsıyor? 458 bin 615 çalışan kadroya geçiyor!

Sözleşmeli personele kadro ile ilgili kanun bugün Resmi Gazete'de yayınlanarak yürürlüğe girdi. Devlet kurumlarında çalışan 458 bin 615 sözleşmeli personel kadroya geçecek. Açıktan vekil ebe ve hemşire olarak görev yapan ve kanundaki genel şartları taşıyanlar, müracaat etmeleri halinde Sağlık Bakanlığı tarafından ebe ve hemşire kadrolarına atanacak. Peki, Sözleşmeli personele kadro şartları neler, kimleri kapsıyor? İşte 26 Ocak 2023 Perşembe günü sözleşmeliye kadroda son durum...

Finans 26-01-23 10:31

SÖZLEŞMELİYE KADRO ne zaman verilecek, şartları neler, kimleri kapsıyor? 458 bin 615 sözleşmeliye kadro yasalaştı!

Sözleşmeliye kadro teklifi TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı. Kamu kurumlarında çalışan 458 bin 615 sözleşmeli personele kadro verilecek. AK Parti ve MHP ile Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ve 175 milletvekilinin imzasıyla verilen ve TBMM Genel Kurulunda kabul edilen yasanın Resmi Gazete'de yayımlanıp yayımlanmasıyla birlikte 30 günlük başvuru süreci başlamış olacak. Peki, sözleşmeliye kadro ne zaman verilecek, kimleri kapsıyor? İşte sözleşmeliye kadroda son durum!

Finans 22-01-23 10:41

TAŞERONA KADRO SON DAKİKA 17 Ocak 2023: 90 bin taşerona kadro ne zaman çıkacak, Meclis'e mi geliyor, kimleri kapsayacak?

Taşerona kadro ile ilgili son dakika gelişmeleri; sözleşmelilere kadro verilmesini içeren kanun teklifi Meclis'te kabul edilmesinin ardından kamu kurumlarında çalışan geçici işçiler tarafından yakından takip ediliyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin 90 bin taşeron işçiye yönelik dikkat çeken bir açıklamada bulunmuştu Peki taşerona kadro ne zaman çıkacak? Taşerona kadro şartları neler? İşte detaylar...

Finans 17-01-23 08:08

Sözleşmeli personelin beklediği haber geldi! Kadroya geçmek için şartlar neler? Tüm sorular yanıt buldu…

Sözleşmeli personellerin beklediği yeni bir son dakika haberi daha geldi. 28 Kasım 2022 tarihinden önce kamuda sözleşmeli olarak çalışan personele kadro verilmesinin yolunu açan yasa teklifi TBMM’ye sunuldu. Teklifin önümüzdeki hafta yasalaşması beklenirken 458 bin 615 kişinin kadroya geçme hakkı kazanacağı belirtildi. Peki kimler kadroya geçebilecek, işte detaylar…

Finans 14-01-23 07:35

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? Erdoğan'dan İsveç'teki skandala suç duyurusu, AK Parti'den 'sözleşmelilere kadro' açıklaması, bedelli askerlik ücreti...

Türkiye'de ve dünyada birçok önemli gelişmenin yaşandığı günün en öne çıkan haberlerini sizler için derledik. İsveç'teki skandal görüntüler sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan suç duyurusu, AK Parti'den 'sözleşmelilere kadro' açıklaması, Burhan Çaçan'a veda, bedelli askerlik ücreti ve kıdem tazminatı tavanının belli olması, Rusya-Ukrayna savaşında yeni gelişme, Vincent Aboubakar'ın Beşiktaş'la anlaşması...

Haber 13-01-23 17:58

SÖZLEŞMELİYE KADRO SON DURUM! 2023 Sözleşmeliye kadro çıktı mı, şartları neler olacak? Düzenleme BUGÜN Meclis'e geliyor!

Sözleşmeliye kadro işle ilgili son dakika gelişmeleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Kamu kurumlarında sözleşmeli olarak çalışan personellere ilişkin beklenen açıklama geçtiğimiz gün AK Parti Grup Başkan Vekili Muhammet Emin Akbaşoğlu'ndan geldi. Akbaşoğlu yaptığı açıklamada sözleşmelilere kadro düzenlemesi teklifinin TBMM'ye geleceğini ifade etti. Peki, 2023 Sözleşmeliye kadro ne zaman çıkacak, şartları neler? İşte 12 Ocak 2023 sözleşmeliye kadroda son durum...

Finans 12-01-23 15:27

TAŞERONA KADRO son durum 12 Ocak 2023: 90 bin taşerona kadro ne zaman çıkacak, şartları neler, kimleri kapsıyor? 300 bin geçici işçiye kadro geliyor!

Taşerona kadro ile ilgili son dakika gelişmeleri Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in 90 bin taşeron işçiye yönelik açıklamaları sonrası merak konusu oldu. Öte yandan AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu TRT Haber canlı yayınında, "Sözleşmelilere kadro düzenlemesi teklifini perşembe günü öğleden sonra TBMM'ye sunacağız" dedi. Geçici işçiler internette araştırma yapıyor. Peki, taşerona kadro ne zaman çıkacak? Taşerona kadro şartları neler? İşte ayrıntılar...

Finans 12-01-23 11:51

Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? Kabine toplantısı kararları neler? Yılın ilk kabinesi toplanıyor

Yeni yılın ilk kabinesi bugün toplanıyor. Beştepe'de yapılacak olan Kabine toplantısının gündemi ise oldukça yoğun. EYT ve sözleşmelilere kadro düzenlemesi ile 7'nci Yargı Paketi için meclis çalışma takvimi gündemde olacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığındaki toplantıda enflasyonla mücadelede yeni yılda atılacak adımlar da masada olacak. Kabine toplantısına dair tüm ayrıntılara haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz...

Finans 09-01-23 08:52

TAŞERONA KADRO SON DAKİKA 6 Ocak 2023: Taşerona kadro ne zaman çıkacak, şartları neler? TBMM'ye geldi mi?

Taşerona kadro ile ilgili son dakika gelişmeleri 90 bin taşeron işçi için büyük önem arz etmesi nedeniyle bugün de araştırılıyor. Asgari ücret zammı ve EYT (Emeklilikte Yaşa Takılanlar) konusunda yapılan açıklamalar sonrası şimdi birçok kişi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından yapılan çalışmanın Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne gelmesini bekliyor. Ayrıntılar merak konusu oldu. Peki, taşerona kadro ne zaman çıkacak? Taşerona kadro şartları neler?

Finans 06-01-23 10:10

SÖZLEŞMELİYE KADRO ne zaman çıkacak, Meclis'e geldi mi? 500 bin sözleşmeliye kadro geliyor!

Sözleşmeli personele kadronun ne zaman yürürlüğe gireceği Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamaları sonrası yakından takip ediliyor. 500 bin sözleşmeliye kadro geliyor. Yarın, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde ele alınacak öncelikli konulardan biri de sözleşmeli personelin kadroya alınması olacak. Peki, sözleşmeliye kadro ne zaman çıkacak? Sözleşmeliye kadro şartları neler?

Finans 02-01-23 09:22

SÖZLEŞMELİYE KADRO SON DAKİKA HABERLERİ 2 Ocak 2023: Sözleşmeliye kadro ne zaman çıkacak, şartları neler? Meclis'e geldi mi?

Sözleşmeliye kadro ile ilgili son dakika gelişmeleri devlet kurumlarında çalışan personeller tarafından yakından takip ediliyor. 500 bin sözleşmeli personeli ilgilendiren çalışma büyük önem arz ediyor. TBMM 2023 çalışmalarına 3 Ocak Salı günü itibariyle başlayacak. Ele alınacak öncelikli gündem maddeleri arasında sözleşmeli personelin kadroya alınması da yer alıyor. Peki, sözleşmeliye kadro Meclis'e geldi mi? Sözleşmeliye kadro ne zaman çıkacak, şartları neler? işte detaylar...

Finans 02-01-23 07:09

Sözleşmeliye kadro kimleri kapsıyor? Sözleşmeli personele kadro şartları neler? Kapsam genişledi!

Sözleşmeli personele kadro düzenlemesi ile ilgili son açıklama geçtiğimiz gün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin tarafından yapıldı. Sözleşmeliye kadro konusu hakkında konuşan Bakan Bilgin, 50-D’li araştırma görevlilerini ve sözleşmeli Kültür Bakanlığı sanatçılarını da kapsama dahil ettiklerini ifade etti. Peki, sözleşmeli personele kadro şartları neler, kimleri kapıyor?

Finans 01-12-22 07:25

Sağlık Bakanlığı tıbbi sekreter alımı başvuruları başladı mı? Sağlık Bakanlığı tıbbi sekreter alımı şartları neler?

Sağlık Bakanlığı ön lisans mezunu 15 bin 537 tıbbi sekreter alımı yapacağını açıkladı. Tıbbi sekreter alımının kadro dağılımı ve başvuru şartları KPSS-2022/11 tercih kılavuzunda yayınlandı. Bu gelişme sonrası başvuruda bulunmak isteyen kişiler internette araştırma yapmaya devam ediyor. Peki, Sağlık Bakanlığı tıbbi sekreter alımı başvuruları başladı mı? Sağlık Bakanlığı tıbbi sekreter alımı şartları neler, kadro dağılımı nasıl? İşte detaylar...

Finans 30-11-22 08:16

SON DAKİKA: Yüz binlerce kişi merakla bekliyordu! Sözleşmeliye kadro müjdesini Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı: 3+1 sistemi geliyor

Son dakika haberi... Milyonların merakla beklediği Kabine toplantısı sona erdi. Sözleşmeli personelin kadroya geçişiyle ilgili süreç yakından takip ediliyordu! Sözleşmeliden kadroya geçişte şartlar neler? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine sonrasında yaptığı açıklamada 3+1 sisteminin ayrıntılarını açıkladı! 424 bin kişi de statü değişikliğinden yararlanabilecek.

Haber 28-11-22 19:58

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? Sözleşmelilere kadro müjdesi, asgari ücret, altılı masa, sahte doktor....

Türkiye'de ve dünyada birçok önemli gelişmenin yaşandığı günün en öne çıkan haberlerini sizler için derledik. Kabine toplantısının ardından açıklanan sözleşmelilere kadro müjdesi, 6'lı masa tarafından bugün açıklanan 'anayasa' taslağı, Mardin'de hayvanın ölümüne yol açan kan donduran muamele, 'sahte doktor' skandalında yeni gelişme, asgari ücret takvimi için ilk görüşme, Göztepe-Altay maçından yeni detaylar ve görüntüler...

Haber 28-11-22 16:43

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı ne zaman, başvuru şartları neler? Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı kadro ve branş dağılımı belli oldu mu?

Sağlık Bakanlığı 85 personel alımı başvuru detayları ve son durumu atama bekleyen sağlık çalışanları tarafından takip ediliyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca konuya ilişkin açıklamalarda bulunmuştu. Peki, Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı ne zaman, başvuru şartları neler? Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı kadro ve branş dağılımı belli oldu mu? İşte Sağlık Bakanlığı personel alımına dair detaylar...

Haber 03-11-22 11:43

Sözleşmelilere kadro çıktı mı, ne zaman çıkacak 2022? 600 bin sözleşmeli çalışana kadroda son viraj: Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da!

Sözleşmeliye kadro ile ilgili yeni gelişmeler ve bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Kabine Toplantısı sonrası yapılacak açıklamanın detayları kamu kurumlarında sözleşmeli olarak çalışan kişiler tarafından merak konusu oldu. Sözleşmeliye kadro, taşeronda çalışan kişilere kadro ve EYT ocak zammı gibi konulara dair çalışmalar Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin liderliğinde yapılıyor. Peki 2022 sözleşmeliye kadro ne zaman gelecek, şartları neler, kimleri kapsayacak?

Finans 24-10-22 13:53

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı ne zaman? Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı şartları neler?

Sağlık Bakanlığı bünyesinde 85 bin personel alımı gerçekleştirilecek. Konuyla ilgili önemli açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Sağlıkta 'Beyaz Reform'a destek kuvvet, 85 bin yeni çalışma arkadaşı! Görülmemiş başarılar için görülmemiş büyüklükte bir kadro açılıyor. Gözümüz aydın." ifadelerini kullanmıştı. Peki Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı ne zaman? Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı şartları neler? İşte merak edilenler...

Haber 21-10-22 16:04

Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı ne zaman? Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı başvuru şartları neler?

Sağlık Bakanlığı Fahrettin Koca, Bakanlığın bu sene 85 bin kadro açacağını duyurdu. Bununla beraber 85 bin personel alımı hakkındaki detaylar araştırma konusu oldu. Başvruların nereden yapılacağı ve başvuru şartları merak ediliyor. Peki Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı ne zaman? Sağlık Bakanlığı 85 bin personel alımı başvuru şartları neler? İşte merak edilenler...

Haber 03-10-22 01:22

Sağlık Bakanlığı personel alımı ne zaman 2022? Sağlık Bakanlığı 27 bin personel alımı başvuru şartları neler?

Sağlık Bakanlığı personel alımı başvuruları ile ilgili ayrıntılar vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Sağlık Bakanlığı personel alımı ile ilgili karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Böylelikle 27 bin Sağlık Bakanlığı personel alımı branş ve kadro dağılımı da netlik kazanmış oldu. Peki Sağlık Bakanlığı personel alımı ne zaman 2022? Sağlık Bakanlığı 27 bin personel alımı başvuru şartları neler?

Haber 19-08-22 08:43

Türkiye'de ve dünyada bugün neler yaşandı? Sözleşmelilere kadro müjdesi, Sarallar operasyonu, benzin fiyatları, Kadir Şeker...

Son 24 saatte Türkiye ve dünya neleri konuştu, hangi gelişmeler yaşandı? Günün en öne çıkan haberlerini sizler için derledik. 500 bin sözleşmeli personele kadro müjdesi, Sarallar operasyonu, Kadir Şeker davası, benzin fiyatları...

Haber 05-07-22 19:30

Soya soslu noodle nasıl yapılır? MasterChef soya soslu noodle tarifi ve malzemeleri neler?

TV8 ekranlarının sevilen yarışması MasterChef 2021'in yeni bölümde şefler ana kadro yarışmacılarından soya soslu noodle yapmalarını istedi. Yarışma sonrası Soya soslu noodle tarifi merak ediliyor. Peki soya soslu noodle nasıl yapılır? MasterChef soya soslu noodle tarifi ve malzemeleri neler? İşte ayrıntılar...

Yemek 16-09-21 02:18

523 bin sözleşmeliye kadrolu memur müjdesi! 4 yılını dolduran çalışanlar...

Önceki günlerde imzalanan toplu sözleşme ile beraber 523 bin sözleşmeli memura kadro, 1.5 milyon kamu çalışanına da 3600 ek gösterge müjdesi çıkmış oldu. 2013 yılından bu yana konuşulmakta olan sözleşmeli personel sorunu 2022'de çözülmüş olacak. Peki memur sözleşmesine ile ilgili detaylar neler?

Finans 26-08-21 10:20

SON DAKİKA: EÜAŞ teknisyen alımı 2020... EÜAŞ; kimya, elektronik ve elektrik teknisyeni alımı ne zaman, şartları nedir?

EÜAŞ'tan son dakika teknisyen alımı haberi geldi... Elektrik Üretim Anonim Şirketi resmi internet sitesinden yaptığı açıklamaya göre; elektrik teknisyeni, elektronik teknisyeni ve kimya teknisyeni alımı yapacağını duyurdu. Teknisyen alımları için 150 kişilik kadro açan EÜAŞ alımları ne zaman yapacak? EÜAŞ teknisyen alım şartları neler? İşte EÜAŞ teknisyen alım detayları...

Finans 04-12-20 12:19

1200 Hakim, savcı alımı sınav tarihleri(2020) Hakim savcı alımı başvuru koşulları, sınav yerleri!

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün yaptığı açıklamaya göre 1200 kişilik hakim ve savcı alımları başladı. Gül 1200 kişilik kadro ilanı için Kamu Personeli alımı ilanının yayınlandığını açıkladı. Peki hakim savcı alımları ne zaman yapılacak? Hakim savcı alımı sınavları ne zaman başlıyor? 1200 hakim savcı alımı şartları neler ve hangi bölümlere alım yapılacak? İşte son dakika Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'ün'ün yaptığı açıklama ve detaylar.

Finans 22-09-20 10:44

Devlet tiyatrolarında neler oluyor?

Devlet Tiyatroları’nın 150 emekçisi, yeni yılda kadro beklerken hiçbir gerekçe gösterilmeden işinden oldu.

Haber 13-01-20 17:48

Neler yapabileceğimizi göstermek için can atıyoruz

Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Marius Sumudica: "Fenerbahçe gibi bir ekiple oynayacak olmak gerçekten bizleri sabırsızlandırıyor. Rakibimiz Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birisi ve taraftarlarıyla birlikte özellikle iç sahada inanılmaz atmosfer yaratabiliyorlar" - "Fenerbahçe'nin kadro kalitesi elbette tartışılmaz, oldukça etkili isimlere sahipler ancak biz de orada önlem almak için değil kendi oyunumuzu oynamak üzere gideceğiz" - "Bizim bu ligdeki tüm takımlara saygımız sonsuz, kimsenin de kadrosu hakkında yeterli, yetersiz tartışması yapmak benim işim değildir"

Yurthaber 17-08-19 13:26

Ersun Yanal - Semih Özsoy görüşmesinde neler konuşuldu?

Fenerbahçe Başkanvekili Semih Özsoy ile buluşan Ersun Yanal, sözleşme süresi, kadro dışı oyuncular ve Comolli'yle ilgili taleplerde bulundu.

Spor 06-12-18 11:10

Meclisten geçen yeni KDV Kanunu neler içeriyor?

TBMM Genel Kurulunda kabul edilen, Katma Değer Vergisi Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun ile Maliye Bakanlığına bin, Gelir İdaresi Başkanlığına ise bin 15 olmak üzere toplam 2 bin 15 kadro ihdas ediliyor - Kanuna göre, milletvekilleri, eski milletvekilleri ile dışarıdan atanan bakanlar, kamu kurum ve kuruluşlarının tüm sosyal tesis ve imkanlarından yararlanacak - Genelkurmay Başkanı, Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri komutanları, Jandarma Genel Komutanı, Sahil Güvenlik Komutanı, orgeneral ve oramiraller ile bunların emeklileri ve aile fertlerinin sağlık giderleri, milletvekillerinin tabi olduğu hükümler ve esaslara göre ödenecek

Haber 30-03-18 13:03

Nüfus müdürlükleri memur alımı için başvuru: Sözleşmeli personel alımı şartları ve başvuru rehberi!

İçişleri bakanlığı resmi sitesinden nüfus müdürlükleri bünyesinde çalışmak üzere personel alımı ilanı çıkıldı! Bakanlık nüfus müdürlüklerinde çalışmak üzere sözleşmeli memur istihdam edeceğini açıkladı. İçişleri bakanlığının 4/B personel alımı açıklamasına göre nüfus müdürlükleri için büro personeli olarak çalışmak üzere 1545 adet sözleşmeli eleman için kadro açılmış durumda. Peki 1545 sözleşmeli memur kadrosu için şartlar neler ve başvuru nasıkl yapılır?

Haber 16-05-17 11:30

Nüfus müdürlüklerine 1545 memur alınacak: Peki sözleşmeli memur alımı şartları nelerdir ve nasıl başvuru yapılır?

Türkiye'nin çeşitli yerleirinde İçişleri Bakanlığı nüfus müdürlüklerinde çalışmak üzere memur alınacak. İçişleri bakanlığının 4/B personel alımı açıklamasına göre nüfus müdürlükleri için büro personeli olarak çalışmak üzere 1545 adet sözleşmeli eleman için kadro açılmış durumda. Peki 1545 sözleşmeli memur kadrosu için şartlar neler?

Haber 11-05-17 12:03