Sur Tatil Evleri Gyo Haberleri

580 milyon 675 bin 583 TL ciro elde etti: Doğru Yerdeki Doğru Projeler Her Zaman Başarılı Oluyor

Sur Tatil Evleri GYO, portföyünde bulunan Sur Tatil Evleri Antalya projesinde 2023 yılı boyunca 2 bin 142 devre mülk satarak 580 milyon 675 bin 583 TL ciro elde ettiğini açıkladı. Sur Tatil Evleri GYO Genel Müdürü Ömer Faruk Elmas, “Satışlarımızdaki bu başarıda projemizin pek çok özelliği etkili oldu. Doğru yerde yapılan, doğru projeler her zaman başarılı oluyor” dedi.

Finans 2024-01-17 15:11:01

Sur Tatil Evleri halka arz sonuçları belli oldu: Hisselere 2,88 kat talep

Borsa İstanbul’da işlem görmeye hazırlanan Sur Tatil Evleri GYO’nun halka arzına büyük ilgi geldi. Yatırımcıdan yoğun ilgi gören Sur Tatil Evleri GYO hisselerine 2,88 kat talep gelirken, 3,8 milyon yatırımcıya dağıtım yapıldı. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, sürecin beklentilerini karşıladığını ve çok başarılı bir halka arz süreci geçirdiğini belirtti.

Finans 2023-12-11 14:24:37

SUR TATİL EVLERİ GYO HALKA ARZ SONUÇLARI ne zaman açıklanacak? Sur Tatil Evleri GYOhalka arz ne zaman, kaç lot verir? SURGY hisse fiyatı

Sur Tatil Evleri GYO halka arz talep toplama tarihleri vatandaşlar tarafından araştırılıyor. SPK tarafından halka arzı onaylanan Sur Tatil Evleri GYO, borsayı yakından takip eden vatandaşların gündeminde yer aldı. SURGY için 49,18 TL sabit fiyatla talep toplanıyor. İşte Sur Tatil Evleri GYO halka arz talep toplama tarihleri ve detaylar...

Finans 2023-12-08 11:55:06

Sur Tatil Evleri GYO'nun halka arzında talep toplama başladı

Sur Yapı çatısı altında faaliyet gösteren Sur Tatil Evleri GYO'nun halka arzında talep toplama başladı. Ziraat Yatırım Menkul Değerler AŞ liderliğinde ve İntegral Yatırım Menkul Değerler AŞ eş liderliğinde gerçekleştirilen halka arzda, bugün ve yarın 49,18 TL sabit fiyatla talep toplanacak.

Finans 2023-12-07 13:52:19

Talep toplama tarihleri 7-8 Aralık: Sur Tatil Evleri GYO halka arz oluyor

Sur Yapı çatısı altında faaliyet gösteren Sur Tatil Evleri GYO’nun halka arzında talep toplama tarihleri belli oldu. Ziraat Yatırım Menkul Değerler A.Ş. liderliğinde ve İntegral Yatırım Menkul Değerler A.Ş. eş liderliğinde gerçekleştirilecek halka arzda, 7 - 8 Aralık tarihlerinde 49,18 TL sabit fiyatla talep toplanacak. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, 30 yılı aşkın tecrübemizle sermaye piyasalarına adım atıyoruz dedi.

Finans 06-12-23 15:17

SPK'dan onay aldı! Sur Tatil Evleri GYO halka arz oluyor

Gayrimenkul, Perakende ve Enerji sektörlerindeki 30 yıla aşkın deneyimi, 6 milyon metrekareden fazla inşaat bitirmesi ve 134 prestijli projeye sahip Sur Yapı’nın iştiraki Sur Tatil Evleri GYO, Borsa İstanbul’da işlem görmeye hazırlanıyor. 9.858.488.000 TL’lik gayrimenkul portföyü büyüklüğüne sahip olan Sur Tatil Evleri GYO’nun halka arz başvurusu Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı.

Finans 02-12-23 15:41

THY EMLAK KONUT KURA SONUCU 2023: THY Emlak Konut Yenişehir Evleri Arnavutköy projesi kura çekimi ne zaman, saat kaçta?

THY Emlak Konut kurası ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Bilindiği üzere Türk Hava Yolları (THY) ve Emlak Konut GYO işbirliğiyle yapılacak olan İstanbul Yenişehir Evleri Arnavutköy projesi için başvuru süreci 2 Haziran'da sona erdi. Kura çekimi tarihi ve saati merak konusu oldu. Peki, THY Emlak Konut Yenişehir Evleri Arnavutköy projesi kura çekimi ne zaman, saat kaçta? İşte, THY Emlak Konut kura çekimi ile ilgili merak edilenler...

Finans 21-06-23 09:14

SON DAKİKA | Piknik dönüşü sel sularına kapılıp kaybolmuşlardı, Amasya'dan kahreden haber! Yağmur şiddetini artırırken AFAD'dan 'kırmızı kodlu' uyarı... Evler tahliye ediliyor

Son dakika: Amasya'da sel sularında kaybolan kişilerden 1'inin cansız bedeni bulundu. Samsun'da da sel sularına kapılan 1 kişi yaşamını yitirdi. Meteoroloji Kastamonu ve Sinop için gök gürültülü sağanak yağış uyarısı yaptı. 2 ilçede okullar tatil edildi. Yağışların öğle saatlerine kadar şiddetli görüleceği belirtildi. Kastamonu, İnebolu ilçesinde sel riski nedeniyle giriş katla 1. katta oturanların üst katlara çıkması ya da evleri boşaltmaları istendi. Samsun'da da 5 ilçede eğitime ara verildi.

Haber 05-06-23 07:45

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'dan EYT'lilere özel indirim

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’da, EYT’lilere özel "Emeklilikte Yazlıkta Takılın" kampanyası başladı. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas, "Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’da başlattığımız yeni kampanya ile EYT kapsamında emekli olanlar yaz sezonunda ömür boyu tatil yapma imkanına 15 bin TL indirim avantajıyla sahip olacak" dedi.

Finans 11-04-23 14:30

Antalya'da yağmur, fırtına ve kar! Hayat felç oldu: Uçaklar geri döndü, okullar tatil edildi...

Antalya'da salı gecesinden bu yana etkili olan yağmurla birlikte fırtına ve yüksek noktalardaki kar yağışı kentte hayatı felç etti. Yağmur nedeniyle araçlar yolda kaldı, iş yerlerini, evleri ve narenciye bahçelerini su bastı. Fırtına seraları yıktı geçti, bazı uçaklar iniş yapmaktan vazgeçerek geri döndü. Kentin yüksek noktalarında etkili olan kar yağışı nedeniyle ise ulaşımda aksamalar yaşandı. İşte yağmur, fırtına ve kar mücadelesi veren Antalya'da son durum...

Haber 12-01-23 15:45

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’da! Dört mevsim tatil

Gayrimenkul, perakende ve enerji sektörlerindeki 30 yıllık deneyimini turizm sektörüne taşıyan Sur Yapı, ‘yeni nesil tatil’ anlayışıyla geliştirdiği Sur Yapı Tatil Evleri Antalya ile 4 mevsim ayrıcalıklı tatil vaat ediyor.

Finans 04-10-22 14:35

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da 4 mevsim tatil imkanı

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas: - "AR-GE çalışmalarımız sonucu tatil beklentilerinin tümünü '4 mevsim tatil' formuyla Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'da devre mülk alıcısına sunuyoruz"

Yurthaber 29-09-22 11:35

Tatil tercihinde Karadeniz'deki bungalov evler yükselişe geçti

Enuygun Otel Servisleri Müdürü Alp Kayar: - "Bundan birkaç yıl öncesinde eşsiz manzaraya sahip lüks bungalovlardan bahsedildiğinde seyahatseverlerin aklına İsviçre'deki dağ evleri geliyordu. Bugünse Karadeniz'deki bungalovlar manzaraları, lüks dekorasyonları, kaliteli hizmetleriyle İsviçre'deki dağ evlerini aratmıyor"

Yurthaber 02-08-22 09:53

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’da şimdi ikinci etap satışta!

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’nın ikinci etabı satışa çıktı. Tapulu devre mülkler yaz sezonuna özel olarak 130 bin TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor. Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’nın yurt içinden ve dışından yoğun ilgi gördüğünü belirterek “İkinci etabımızı planladığımızdan 6 ay önce satışa sunduk. İkinci etap evlerimiz de tıpkı ilk etapta olduğu gibi 5 yıldızlı otel konforunda, ömür boyu tatil imkânı sunuyor” dedi.

Finans 29-07-22 10:56

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya'nın ikinci etabı satışta

Tamamı peşin ödemelerde yüzde 15 indirimin geçerli olduğu ve 130 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulan evlerde, yüzde 35 peşin ödemelerde kalan tutar vade farksız 24 eşit takside bölünebiliyor - Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas: - "Tatil evlerimiz yurt içi ve yurt dışından yoğun ilgi görüyor. İkinci etabı planladığımızdan 6 ay önce satışa sunduk"

Yurthaber 28-07-22 09:56

Tatilden para kazanmanın yolu!

‘Yeni nesil tatil’ anlayışıyla geliştirilen Sur Yapı Tatil Evleri Antalya, tatil ve yatırım kavramlarını bir araya getiriyor. Kullanmadığınız dönemde kiraya verip gelir elde edebileceğiniz Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’daki tapulu devre mülkünüz, her geçen gün değerlenerek yatırımınızı enflasyona karşı koruyacak.

Trend 08-07-22 09:33

1 hafta fiyatına ömür boyu tatil! Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’da

Antalya devre mülklerle, dört mevsim tatilin tapusu haziran döneminde 80 bin, temmuz ve ağustos döneminde 100 bin TL.

Finans 28-06-22 13:50

Sur Yapı Tatil Evleri Antalyadaki devre mülkler tatil ve yatırım imkanı sunuyor

1+1 evlerin 1 haftalığı haziranda 80 bin TL, temmuz ve ağustosta ise 100 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan devre mülkler, paylaşım ekonomisi anlayışıyla tatil ve yatırım kavramlarını bir araya getiriyor - Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Altan Elmas: - “Antalya’nın dört mevsim yaşayan iklimi nedeniyle doğanın verdiği bu eşsiz ayrıcalığı dört mevsim tatil formuyla devre mülk alıcısına sunuyoruz"

Yurthaber 24-06-22 10:54

Pandemide evde kalanların ilk tercihi doğa tatili oldu

Karadeniz Bölgesi, Ramazan Bayramı sonrası hareketlenmesi beklenen yaz turizmine hazırlanıyor. Pandemide evde kalan, bölgede tatil planlaması yapanlar, doğa ve kültür turları ile termal tesisleri tercih ediyor. Rize'de yayla ve dağlarda otel ve bungolav evleri tercih eden vatandaşlar, şimdiden rezervasyon yaptırmaya başladı.

Trend 14-04-21 11:15

Turizmin başkentinde 90 ülkeden insan yaşıyor

Farklı ülkelerden 94 bin 294 yerleşik yabancının adresi olan Antalya'yı ikinci evleri gibi gören Ruslar, kentte 18 bin 905 nüfusla ilk sırada yer aldı - Kentin 19 ilçesinin tamamında yerleşik yabancı bulunuyor, bunlardan yaklaşık 30 bini nüfusunun yüzde 10'u yabancılardan oluşan Alanya ilçesinde yaşıyor - Rus Sanat ve Kültür Derneği Başkanı İrina Balcı: - "Hem tatil hem de yerleşmek için Antalya çok güzel bir kent. Havası sıcak, kışın bile denize girebiliyorsunuz. Burada yaşamak çok keyifli"

Yurthaber 18-02-21 11:06

Bolu'daki kaya evler salgın döneminde tarihle iç içe tatil imkanı sunuyor

Seben ilçesinde MÖ 1200'lü yıllarda Frigler tarafından yapılan ve bugüne kadar ulaşan Solaklar Kaya Evleri'ne gelen ziyaretçiler, bölgeye benzeri inşa edilen taş ve bungalov evlerde, tarih ve doğayla iç içe tatil yapma fırsatı yakalıyor - Seben Belediye Başkanı Fatih Kavak: - "Pandemi süreci, açık olduğumuz süre boyunca, Seben Kaya Evleri olarak özellikle hafta sonları neredeyse yüzde 100 misafir ağırladığımız bir dönem oldu"

Yurthaber 04-02-21 11:10

Ayder Yaylası bungalov evleri yılbaşı tatili için ilgi görüyor! Ayder Yaylası nerede, hangi ilimizdedir? Ayder Yaylası nasıl gidilir?

Rize’nin en popüler turizm noktalarından bir tanesi olan Ayder Yaylası, yılbaşında 4 gün sokağa çıkma yasağı için tatil planı yapanların ilk aklına gelen seçeneklerden bir tanesi oldu. Çok sayıda vatandaş, yeni yılı Karadeniz’in doğayla iç içe bungalov evlerinde geçirme planları yapıyor. Ayder Yaylası bungalov evleri gecelik fiyatları ise bin TL ile 2 bin TL arasında değişiyor. Peki, Ayder Yaylası nerede, hangi ilimizdedir? Ayder Yaylası nasıl gidilir?

Trend 22-12-20 18:05

Kovid-19 sürecinde Muğla'ya gelen yazlıkçılar dönmedi

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün: - "Bodrum, Fethiye, Marmaris, Milas, Ula Akyaka gibi tatil beldelerinde evleri olan vatandaşlarımız, kendilerini daha huzurlu, güvenli hissettikleri yazlık evlerinde kalma, ikamet sürelerini uzatma yolunu seçti" - Fethiye'de kalan yazlıkçılardan Süleyman Akdemir: - "Eşimle burada daha rahatız. İstanbul'daki gibi değil, insanlardan daha uzağız. En azından temiz havamız var. Apartmanlarda hapis değiliz. Mesafemizi koruyup, maskemizi takıyoruz ve gerekli tedbirlerimizi alıyoruz" - Bodrum'da kalan yazlıkçılardan Gökhan Köksalan: - "Havası, insanları bizi mutlu ediyor. Salgın nedeniyle İstanbul'a gitmiyoruz"

Yurthaber 21-11-20 11:04

Pandemi sürecinde Sivas'ın 'Hobbit evleri'ne ilgi arttı! Türkiye'deki Hobbit evleri nerede?

Sivas'ta belediyenin "Yüzüklerin Efendisi" filmindeki "Hobbit evleri"nden esinlenerek kent yakınındaki mesire alanına inşa ettiği yamaç evleri, sonbaharın gelmesiyle renk cümbüşüne büründü. Pandemi sürecinde ailece izole tatil arayışına girenler Hobbit Evleri'ne yoğun ilgi gösteriyor. Peki, Türkiye'deki Hobbit evleri nerede?

Trend 14-11-20 17:00

Sivas'ın Hobbit evleri pandemi sürecinde ilgi görüyor

Sivas Belediyesinin "Yüzüklerin Efendisi" filmindeki "Hobbit evleri"nden esinlenerek Paşabahçe Piknik ve Mesire Alanı'na inşa ettiği yamaç evleri, Kovid-19 salgını döneminde izole tatil yapmak isteyen vatandaşların ilgisini çekiyor - İşletme müdürü Mehmet Yıldırım: - "Pandemi döneminde epey yoğunluk yaşıyoruz"

Yurthaber 23-09-20 11:13

Aladağların serinliği ve ormanları arasındaki “bungalov evler”de izole tatil yapıyorlar

Kayseri'de, Kapuzbaşı Şelaleleri ve Hacer Ormanı arasında adeta saklı bir köşede kalan bungalov evleri, doğayla iç içe vakit geçirmek isteyenlerin yeni adresi haline geldi - İşletmeci Raşit Keskinkılıç: - "Buraya gelen misafirlerimiz bize çok güzel dönüşler yapıyor. Müşterilerimiz çok memnun kalıyor. İkinci defa ailesi ve yakınlarıyla gelenler oluyor" - Ziyaretçilerden Meryem Maraş: - "Denize gitmek yerine böyle doğa ile iç içe olup daha sakin daha huzur veren bir yeri tercih ettik. Gerçekten beklediğimizden daha güzel bir yer"

Yurthaber 30-07-20 11:08

Tarihi Sur ilçesi ihya oluyor

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münir Karaloğlu, Diyarbakır’ın tarihi Sur ilçesini ziyaret etti.Diyarbakır’da göreve başladığı günden bu yana Sur’la ilgili olarak hem toplantılar yaparak hem de alan incelemesi şeklinde çalışmalarına devam eden Vali Karaloğlu, imar ve ihya çalışmaları süren Ali Paşa Mahallesinde bulunan ve Diyarbakır’ı yansıtan tarzda tasarlanan evleri inceledi.

Yurthaber 08-07-20 16:01

Sivas'taki Çermik kaplıcaları tatil köyüne dönüştürülüyor

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin: - "Sıcak Çermik'e canlılık kazandırmak için bungalov evleri hayata geçirmeyi düşünüyoruz. Günümüz şartlarında ve teknolojisinde altyapısını hazırlayarak, gereksinimlerini belirleyerek, doğal görünümünü bozmadan yapacağımız çalışmalarımız olacak"

Yurthaber 03-06-20 12:06

Sur'un eski sakinleri: 'Yeni evleri bize parayla bile vermiyorlar'

Hendek operasyonları ve çatışmalar sırasında evleri yıkılan Sur sakinleri, mahallelerinde inşa edilen yeni evlerin kendilerine satılmayacağı iddiaları üzerine Diyarbakır Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü önünde toplanarak kararı protesto ettiler.

Haber 11-05-20 19:31

Sur Sakinleri Evlerini İstiyor

Sur ilçesinde 2015 yılında meydana gelen çatışmalarda evleri zarar gören ve daha sonra istimlak edilen Sur sakinleri, kendilerine vadedilen evlerin verilmemesine tepki gösterdi

Haber 08-05-20 20:54

Sur’da ahır ve evleri su bastı

Diyarbakır’ın Sur ilçesine bağlı Çarıklı Mahallesi’nde aşırı yağıştan dolayı sular altında kalan bazı ev ve ahırları incelemeye giden Sur Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdullah Çiftçi, vatandaşlara geçmiş olsun dileğinde bulunarak gereken tüm desteğin verileceğini söyledi.Diyarbakır’ın Sur ilçesine bağlı Çarıklı Mahallesi’nde aşırı yağıştan dolayı bazı ev ve ahırlar sular altında kaldı.

Yurthaber 01-04-20 21:39

Yaşlı ve komşu evleri tatil edildi konserler ertelendi

Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Korona virüsüne karşı alınan tedbirler kapsamında belediyenin tüm eğitim kurumlarının Milli Eğitim Bakanlığı’yla birlikte Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın açıkladığı takvime uygun olarak tatil edildiğini açıkladı.Başkan Uysal, Muratpaşa’da, belediyenin tüm konser, panel, tiyatro gibi toplu gerçekleştirilen etkinliklerinin iptalinin ardından korona virüsüne karşı alınan önlemlerin kapsamının genişletildiğini belirtti.

Yurthaber 13-03-20 12:35

Küçükçekmece’de eğlenceli yarıyıl tatili

Küçükçekmece Belediyesi, yarıyıl tatili süresince ilçedeki çocuklara hoşça vakit geçirebilecekleri, birbirinden eğlenceli aktiviteler, yarışmalar, geleneksel çocuk oyunları ve kültür gezileri içeren zengin bir tatil programı hazırladı.20-25 Ocak ve 28-31 Ocak tarihleri arasında, Atakent, Cennet, Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezleri ile Bilgi Evleri ve Çocuk Üniversitesi’nde ücretsiz olarak düzenlenecek etkinliklerde çocuklar hem eğlenecek, hem de öğrenecek.

Yurthaber 18-01-20 11:16

Bilgi Evleri ‘yarıyıl tatili’ne hazır

Ordu Büyükşehir Belediyesi Bilgi Evleri, yoğun bir öğretim döneminin ardından yarıyıl tatiline girecek öğrenciler için tatil programı hazırladı.Bilgi Evleri, nitelikli ve eğlenceli etkinliklerle karnelerini alacak olan öğrencileri bekliyor.Ordu Büyükşehir Belediyesi Bilgi Evleri, bir öğrenim dönemi boyunca okul derslerine yoğunlaşan öğrencilere nefes almalarını sağlayacak kaliteli bir mola zamanı hazırladı.

Yurthaber 17-01-20 14:08

Dara Antik Kenti’nde tarihi surlar gün yüzüne çıkarılıyor

Mardin’in Artuklu ilçesinde bulunan açık hava müzesi görünümündeki tarihi Dara Antik Kenti’ndeki kazı çalışmalarında, surların gün yüzüne çıkarılarak turizme kazandırılması hedefleniyor.Mardin’de 6’ncı yüzyıldan kalan 1985 yılından bu yana süren kazı çalışmaları ile gün yüzüne çıkarılan tarihi Dara Antik Kenti’nde köy evleri arasında kalan sur duvarlarının bulunduğu alanda kazı çalışmaları hızla ilerliyor.Kazı çalışması ile ilgili İhlas Haber Ajansı (İHA) muhabirine konuşan Mardin Müze Müdürü Nihat Erdoğan, Dara Antik Kenti’nin MS 6’ncı yüzyılın başlarında 507-517 yıllarında Romalıların Sasanilere karşı kullandığı garnizon kenti olarak inşa edildiğini söyledi.

Haber 22-09-19 12:50

Bangladeş'ten İsrail'in Doğu Kudüs'teki yıkımlarına kınama

Dışişleri Bakanlığı: - "Bangladeş, İsrail işgal güçlerinin Sur Bahir bölgesinde bulunan Vadi El-Hummus Mahallesi'ndeki evleri yıkmasını güçlü şekilde kınamaktadır" - "Konuya ilişkin Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi, BM Genel Kurulu, İslam İşbirliği Teşkilatı Zirvesi ve Dışişleri Bakanları Konseyinin kararlarını destekliyor ve uluslararası toplumdan işgalci güç İsrail'e bu tür yasa dışı davranışlarından vazgeçmesi için çağrıda bulunulmasını talep ediyoruz"

Haber 24-07-19 13:28

Çankaya Evleri’ndeki oyun evleri minik Çankayalıları ağırlıyor

Çankaya Belediyesine bağlı Çankaya Evleri’nde yer alan oyun evleri, yaz tatilinde çocukların güzel zaman geçirmelerini sağlıyor.Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’in Çankayalılara kazandırdığı oyun evleri, okulların tatil olduğu yaz aylarında ebeveynlerin imdadına yetişiyor.

Yurthaber 07-07-19 13:40

Çocuk evleri çocukları turistik yerleri gezdi

Adıyaman’da ki çocuk evlerinde kalan Antalya’nın Alanya ilçesine, Alanya çocuk evlerinde kalan çocuklarda Adıyaman’da tarihi ve turistik yerleri gezdi.Okulların tatil olmasıyla birlikte Adıyaman Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı çocuk evleri koordinasyon merkezine bağlı evlerde kalan çocuklar Alanya’nın tarihi yerlerini gezmek için Alanya’ya gitti.

Yurthaber 04-07-19 15:10

Sur'da terör mağduru ailelerin konutları için kura çekildi

DİYARBAKIR'ın Sur ilçesinde, terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen hendek-barikat operasyonları sırasında evleri zarar görenler için TOKİ tarafından inşa edilen konutlardan 169'u, kurayla sahiplerine teslim edildi.

Haber 27-06-19 15:47

Sur'da terör mağduru ailelerin konutları için kura çekildi

DİYARBAKIR'ın Sur ilçesinde, terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen hendek-barikat operasyonları sırasında evleri zarar görenler için TOKİ tarafından inşa edilen konutlardan 169'u, kurayla sahiplerine teslim edildi.

Haber 27-06-19 13:57

Sıcaktan bunalan çocuklar Anzele suyuna koştu

Diyarbakır’da güneşin kendini göstermesiyle birlikte sıcaktan bunalan çocuklar tarihi Sur ilçesinde bulunan Anzele Parkı’ndaki süs havuzunda yüzmenin keyfini çıkardı.Diyarbakır’da güneşin kendisini göstermesini ve hafta sonu okulların tatil olmasını fırsat bilen çocuklar, Anzele Parkı’na koştu.

Yurthaber 09-06-19 14:35

Alaçatı'da huzurlu tatil için denetim

İZMİR'in turizmdeki lokomotif ilçesi Çeşme'nin tarihi taş evleri ile ünlü mahallesi Alaçatı, Ramazan Bayramı'nda binlerce tatilcinin tercihi olurken, tatilcilerin huzur ve güveni için eğlence mekanlarında ve yollarda gürültü denetimi ve asayiş uygulaması yapıldı.

Haber 09-06-19 12:37

Erzincan turizm ekspresi ile gezginlerle buluşuyor

Yoğun ilgi gören Doğu Ekspresi gibi hizmet verecek olan yeni turistik ekspres hattı ile Erzincan gezginlerle buluşturulacak.Doğu Ekspresi’ne yönelik yoğun talep hattının ‘turistik’ olarak hizmet vermesi münasebetiyle beş yeni ‘turistik ekspres’ hat daha geliyor.Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Ankara ile Kars arasında ‘Turistik Doğu Ekspresi’nin hizmete gireceğini duyurmasının ardından ilk seferin, 29 Mayıs’ta saat 20.00’da hareket edeceği kararlaştırıldı.Karar doğrultusunda Erzincan’da ki turizm paydaşları ile biraraya gelen Erzincan Valisi Ali Arslantaş, Erzincan’a ulaşacak olan turizm ekspresindeki tüm gezginlerin Erzincan’ın birçok tarihi ve turistik rotalarını tanıma fırsatı yakalayacağını kaydetti.Tur kapsamında Erzincan’da kalması planlanan ziyaretçilerin, bölge ekonomisine ciddi katkı sağlayacağını bildiren Vali Ali Arslantaş konuşmasında “Erzincan’ın, Mama Hatun Kervansarayı, Kemah Kalesi, Kemaliye Evleri ve Altıntepe Şehir kalıntıları gibi tarihi eserleriyle Kemaliye Karanlık Kanyonu, Girlevik Şelalesi, Ergan Dağı gibi doğal güzellikleriyle; kadirşinas insanımızla; güler yüzlü işletme sahiplerimizle turizm ekspresindeki parlayan yıldızı olacağına inanıyorum.” Dedi.Vali Arslantaş konuşmasının devamında, doğal zenginlikleri, eşsiz tabiatıyla yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekecek bir coğrafyada bulunan Erzincan’ın turizm sektöründe de hak ettiği noktalara ulaşması için Erzincan’daki tüm turizm paydaşlarının bu fırsatı iyi değerlendirmesi noktasında talimat verdi.Rafting, kano, off-road, atlı safari, yamaç paraşütü, dağ bisikleti ve daha birçok doğa sporuna elverişli olan Erzincan’da tüm kamu kurum ve kuruluşları, belediyeler, sivil toplum kuruluşları ile eşgüdümlü çalışılarak Erzincan’ı turizm alanında hedeflenen noktalara taşımanın gayreti içerisinde olacaklarını bildiren Vali Ali Arslantaş, tarihi ve turistik yerlerin, doğal güzelliklerin saymakla bitmeyeceği bir şehir olan Erzincan’a gelen misafirlerin konuksever ve güleryüzlü insanımızın ev sahipliğinde güzel bir tatil geçireceğini ifade etti.Belli bir plan ve program dâhilinde şehirde ve ilçelerde hem turizmi organize edeceklerini söyleyen Vali Ali Arslantaş hem de çok iyi bir tanıtım yapacaklarını kaydetti.

Yurthaber 23-05-19 22:25

Antalya turizm sezonuna hazır

Bu yıl 16 milyon turisti ağırlamayı hedefleyen Antalya'da, turiste en iyi hizmeti sunabilmek için bazı oteller odalarına özel havuzlar yaptırdı, Miami'den beyaz kum getirtilip, plajlar kuruldu, havuzun içerisine Maldiv evleri yapıldı, bahçeler çiçeklerle bezendi - AKTOB Başkanı Erkan Yağcı: - "Antalya olarak biz sezona hazırız, misafirlerimizi bekliyoruz. Mutlu olacakları bir tatil deneyimi sunacağız. Çünkü Antalya her sene hizmet kalitesini artırıyor" - "2023 hedefi olan 20 milyon turiste ulaşırsak, Antalya sadece Türkiye'nin değil, Avrupa'nın da turizm başkenti olacak"

Finans 18-04-19 11:09

Antalya turizm sezonuna hazır

Bu yıl 16 milyon turisti ağırlamayı hedefleyen Antalya'da, turiste en iyi hizmeti sunabilmek için bazı oteller odalarına özel havuzlar yaptırdı, Miami'den beyaz kum getirtilip, plajlar kuruldu, havuzun içerisine Maldiv evleri yapıldı, bahçeler çiçeklerle bezendi - AKTOB Başkanı Erkan Yağcı: - "Antalya olarak biz sezona hazırız, misafirlerimizi bekliyoruz. Mutlu olacakları bir tatil deneyimi sunacağız. Çünkü Antalya her sene hizmet kalitesini artırıyor" - "2023 hedefi olan 20 milyon turiste ulaşırsak, Antalya sadece Türkiye'nin değil, Avrupa'nın da turizm başkenti olacak"

Yurthaber 18-04-19 11:08

Tarihi Diyarbakır evleri turizme kazandırılıyor

Sur ilçesinde bazalt taştan yapılan avlulu evler devlet desteğiyle yöre mimarisine uygun restore edilerek, işletmeye dönüştürülüyor - Restorasyonu tamamlanan evler kafeterya ve restoran olarak konuklarını tarihe yolculuğa çıkarıyor - Evini devlet katkısıyla restore eden İbrahim Ezilmez: - "Cumhurbaşkanımız Sur'a büyük önem veriyor. Sur'u canlandırmak, turizme kazandırmak, buranın ekonomisini canlandırmak istiyor. Vatandaş olarak gerekli yatırımı yaptık" - Vatandaşlardan İzzet Akdamar: - "Restorasyonlar ve devletin bu yönde adım atması, Sur'un tekrar halka açılması güzel. İnsanlar şimdi Diyarbakır'ı konuşuyor"

Yurthaber 21-03-19 12:00

Tarihi Diyarbakır evleri turizme kazandırılıyor

Sur ilçesinde bazalt taştan yapılan avlulu evler devlet desteğiyle yöre mimarisine uygun restore edilerek, işletmeye dönüştürülüyor - Restorasyonu tamamlanan evler kafeterya ve restoran olarak konuklarını tarihe yolculuğa çıkarıyor - Evini devlet katkısıyla restore eden İbrahim Ezilmez: - "Cumhurbaşkanımız Sur'a büyük önem veriyor. Sur'u canlandırmak, turizme kazandırmak, buranın ekonomisini canlandırmak istiyor. Vatandaş olarak gerekli yatırımı yaptık" - Vatandaşlardan İzzet Akdamar: - "Restorasyonlar ve devletin bu yönde adım atması, Sur'un tekrar halka açılması güzel. İnsanlar şimdi Diyarbakır'ı konuşuyor"

Haber 21-03-19 11:57

Ziyaretçi yoğunluğuna tarihi evlerde butik otel çözümü

Dünyanın en eski kentlerinden Şanlıurfa'da yıllara meydan okuyan, farklı mimarileriyle ziyaretçilerin ilgisini çeken tarihi Urfa evlerinin, restorasyonun ardından butik otele dönüştürülerek, kentteki konaklama sorununa çözüm olması ve turizme katkı sağlaması hedefleniyor - Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi: - "Sur içinde kalan tarihi evleri, sokaklarıyla birlikte yapılan koruma planı çerçevesinde butik otel olarak kullanılabilecek şekilde düzenledik"

Haber 10-03-19 11:13

Ziyaretçi yoğunluğuna tarihi evlerde butik otel çözümü

Dünyanın en eski kentlerinden Şanlıurfa'da yıllara meydan okuyan, farklı mimarileriyle ziyaretçilerin ilgisini çeken tarihi Urfa evlerinin, restorasyonun ardından butik otele dönüştürülerek, kentteki konaklama sorununa çözüm olması ve turizme katkı sağlaması hedefleniyor - Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi: - "Sur içinde kalan tarihi evleri, sokaklarıyla birlikte yapılan koruma planı çerçevesinde butik otel olarak kullanılabilecek şekilde düzenledik"

Yurthaber 10-03-19 11:12