Thor Haberleri

Marvel sinematik evreninde bir dolu macera hazır mısınız? İşte en iyi marvel filmleri

Marvel Sinematik Evreni, son yılların en popüler film serilerinden biridir ve hayranları tarafından büyük bir tutkuyla takip edilmektedir. Bu filmler, özgün hikayeleri, benzersiz karakterleri ve heyecan verici aksiyon sahneleriyle tanınır. Marvel filmleri, yalnızca süper kahraman hayranlarının değil, aynı zamanda genel sinema izleyicilerinin de ilgisini çekmektedir. Bu yazıda, en iyi Marvel filmlerinden bazılarına değineceğiz.

Magazin 22-03-2023 23:43

Farklı dünyalara dalmayı sevenlerin bayılacağı en iyi bilim kurgu filmleri

Bilim kurgu, insan hayal gücünün sınırlarını zorlayan bir tür. Uzay yolculukları, zaman yolculukları, yapay zeka, uzaylılar ve daha birçok konu bilim kurgu filmlerinde hayat buluyor. Bilim kurgu filmlerinin en heyecan verici özelliklerinden biri de sizi hem bugüne hem de geleceğe taşıması. Siz de oturduğunuz yerde farklı dünyalara dalmak ve heyecan dolu birkaç saat yaşamak istiyorsanız sizin için seçtiğimiz en iyi bilim kurgu filmlerine mutlaka bir göz atmalısınız.

Magazin 22-03-2023 13:58

Alzheimer hastalığına yatkınlığı olduğunu öğrendi! Chris Hemsworth kararıyla şoke etti

Thor ile büyük bir hayran kitlesine sahip olan Chris Hemsworth, dizi çekimleri esnasında Alzheimer hastalığına genetik olarak yatkın olduğunu öğrendi. Başarılı oyuncu bir süre oyunculuğa ara vereceğini açıkladı.

Magazin 20-11-2022 13:34

Rita Ora ve Taika Waititi evlendi mi? Rita Ora ile Thor'un Yönetmeni Taika Waititi gizlice evlendi mi?

Rita Ora ile Thor'un Yönetmeni Taika Waititi'nin gizlice evlendiği öne sürüldü. Magazin gündemine bomba gibi düşen gelişmenin ardından birçok kişi ünlü çifte ilişkin internette araştırma yapıyor. Peki Rita Ora ve Taika Waititi evlendi mi? Rita Ora ile Thor'un Yönetmeni Taika Waititi evlilik iddiaları üzerine açıklama yaptı mı? Detaylar haberimizde...

Magazin 09-08-2022 14:07

Thor

Thor Hakkındaki Haberler Mynet'te. Thor Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.