Turkiye Ukrayna Basketbol Maci Canli Haberleri

A Milli Basketbol Takımımızın rakibi Ukrayna!

A Milli Erkek Basketbol Takımı, FIBA Olimpiyat Ön Eleme Turnuvası'ndaki üçüncü maçına çıkmaya hazırlanıyor.

Spor 2023-08-15 19:05:49

FIBA Türkiye-Ukrayna basketbol milli maçı saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye-Ukrayna basketbol maçı canlı nereden izlenir?

Türkiye-Ukrayna basketbol milli maçı hakkında araştırmalar hız kazandı. Türkiye'de düzenlenen FIBA Olimpiyat Ön Eleme Turnunvası'nda C Grubu'nda yer alan A Milli Erkek Basketbol Takımı, ilk maçında İzlanda'yı 99-72, ikinci maçında ise Bulgaristan'ı 104-66 mağlup ederek grubu ilk iki sırada bitirmeyi garantiledi. Şimdi ise gözler Ukrayna maçında. Peki, Türkiye-Ukrayna basketbol milli maçı saat kaçta, hangi kanalda? Türkiye-Ukrayna basketbol maçı canlı nereden izlenir? İşte tüm detaylar...

Spor 2023-08-14 20:01:21

TÜRKİYE SIRBİSTAN BASKETBOL MAÇI CANLI İZLE! FIBA Avrupa Şampiyonası 2023 Türkiye Sırbistan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye Sırbistan basketbol maçı canlı olarak ekrana gelecek. Slovakya ve İsrail'de yapılacak olan FIBA Kadınlar Avrupa Basketbol Şampiyonası Eurobasket 2023'te Potanın Perileri çıkacakları tüm karşılaşmaları Slovakya'da bulunan Stozice Arena'da oynayacak. Türkiye Sırbistan basketbol maçı canlı izleme ekranı internette araştırılıyor. Peki, Türkiye Sırbistan maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 2023-06-15 11:05:33

MONACO FENERBAHÇE BEKO MAÇI CANLI İZLE! THY Euroleague Monaco Fenerbahçe Beko basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Monaco ile Fenerbahçe Beko, THY EuroLeague'in 9. hafta maçında karşı karşıya gelecek. Sarı-Lacivertliler Salle Gaston Medecin Salonu'nda oynanacak bu karşılaşmadan da üstünlükle ayrılmayı hedefliyor. Turkish Airlines EuroLeague'in 9. haftasında oynanacak bu karşılaşmada Daniel Hierrezuelo, Fernando Rocha ve Mario Majkic hakem 3'lüsü düdük çalacak. Monaco Fenerbahçe maçı canlı izle, internette araştırılıyor. Peki Monaco Fenerbahçe Beko basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 2022-11-22 20:42:12

FENERBAHÇE BEKO PANATHİNAİKOS MAÇI CANLI İZLE! Fenerbahçe Beko Panathinaikos basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko ile Panathinaikos Turkish Airlines EuroLeague'in 8. haftasında kozlarını paylaşacak. Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanacak maçın yayın saati ve kanalı merak edildi. Haftaya lider giren sarı lacivertliler, Yunan ekibini yenip zirvedeki yerini korumayı hedefliyor. Sezona kötü başlayan Yunanistan temsilcisi de maçı kazanmak istiyor. Fenerbahçe Beko maçı canlı izle ekranı internette araştırılıyor. Fenerbahçe Beko Panathinaikos basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 18-11-22 13:12

ANADOLU EFES BARCELONA MAÇI CANLI İZLE! Anadolu Efes Barcelona basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Anadolu Efes Barcelona maçının, yayın saati ve kanalı; THY EuroLeague'in 8. haftasında Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma öncesi, sporseverler tarafından merak konusu oldu. Euroleague'de son 2 sezonun şampiyonu kozlarını paylaşacak. Bilindiği üzere temsilcimiz 2022-2023'te çıktığı 7 karşılaşmanın 2'sinden galip 5'inden yenilgiyle ayrıldı. Anadolu Efes Barcelona maçı canlı izle ekranı internette araştırılıyor. Peki Anadolu Efes Barcelona basketbol maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 17-11-22 14:03

SIRBİSTAN TÜRKİYE BASKETBOL MAÇI CANLI İZLE! Sırbistan Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Sırbistan Türkiye basketbol maçı için nefesler tutuldu. A Milli Basketbol Takımı'mız ile rakibi FIBA 2023 Dünya Kupası Elemeleri ikinci tur I Grubu’nda kozlarını paylaşacak. Belçika'yı deviren 12 Dev Adam bu karşılaşmadan da galip ayrılmayı hedefliyor. Sporseverler maçın yayın ve saat bilgilerini öğrenmek için heyecanla beklenen karşılaşma öncesi "Sırbistan Türkiye basketbol maçı canlı izle" konu başlığını araştırıyor. Peki, Sırbistan Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 14-11-22 15:38

FENERBAHÇE BEKO KIZILYILDIZ BASKETBOL MAÇI CANLI İZLE! Fenerbahçe Beko Kızılyıldız maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko Kızılyıldız maçı için heyecan dorukta. THY EuroLeague'in 7. hafta maçı Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanacak. Maçın yayın saati ve kanalı ile ilgili bilgi edinmek isteyen birçok sporsever "Fenerbahçe Beko Kızılyıldız maçı canlı izle" konu başlığını araştırıyor. Sarı Lacivertli ekip bu sezon EuroLeague’de oynadığı altı karşılaşmadan beş kez galibiyetle ayrıldı. Peki, Fenerbahçe Beko Kızılyıldız maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 10-11-22 12:03

DİNAMO KİEV FENERBAHÇE MAÇI CANLI İZLE! Dinamo Kiev Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Dinamo Kiev Fenerbahçe maçı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Sarı Lacivertliler, bu akşam UEFA Avrupa Ligi B Grubu'nun 6. ve son maçında Ukrayna ekibine konuk olacak. Sarı Lacivertliler 15 bin 16 seyirci kapasiteli Mareşal Józef Piłsudski Stadyumu'ndan galibiyetle ayrılarak lider çıkmak istiyor. Sporseverler karşılaşmayı Dinamo Kiev Fenerbahçe maçı canlı izle ekranı ile takip edilecek. Peki, Dinamo Kiev Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 03-11-22 15:21

FENERBAHÇE BEKO ANADOLU EFES MAÇI CANLI İZLE! Fenerbahçe Beko Anadolu Efes basketbol maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe Beko Anadolu Efes basketbol maçı için heyecan dorukta. İki güçlü takım, 36. Erkekler Basketbol Cumhurbaşkanlığı Kupası'nda 28 Eylül 2022 Çarşamba günü oynanacak olan maçta kozlarını paylaşacak. Maç, bugün Ankara Spor Salonu’nda oynanacak. Birçok kişi heyecanla beklenen basketbol maçı öncesi arama motorlarında "Fenerbahçe Beko Anadolu Efes maçı canlı izle" konu başlığını sorguluyor. Peki, Fenerbahçe Beko Anadolu Efes basketbol maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 28-09-22 18:12

FENERBAHÇE DİNAMO KİEV MAÇI CANLI İZLE! Fenerbahçe Dinamo Kiev maçı saat kaçta, hangi kanalda? UEFA Avrupa Ligi!

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi B Grubunun 1. haftasında Dinamo Kiev ile karşı karşıya gelecek. Sarı-lacivertliler, Ülker Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda Ukrayna temsilcisini ağırlayacak. Heyecanla beklenen maç öncesi birçok kişi internette "Fenerbahçe Dinamo Kiev maçı canlı izle" gibi konu başlıklarını araştırmaya başladı. Deneyimli Teknik direktör Jorge Jesus'un öğrencilerinin ilk hedefi gruplara 3 puanla başlamak. Peki, Fenerbahçe Dinamo Kiev maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 08-09-22 15:21

TÜRKİYE BELÇİKA BASKETBOL MAÇI CANLI İZLE! Türkiye Belçika basketbol maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Türkiye ile Belçika, 2022 Avrupa Şampiyonası (EuroBasket 2022) A Grubu dördüncü maçında kozlarını paylaşacak. Heyecanla beklenen mücadeleye dakikalar kaldı. A Milli Basketbol Takımımız ve rakibi grupta çıktığı maçlarda 2 galibiyet, 1 yenilgi yaşadı. Bilindiği üzere 12 Dev adam Karadağ ve Bulgaristan'ı devirmiş, Gürcistan ile oynadığı maçtan ise yenilgiyle ayrılmıştı. Peki, Türkiye Belçika basketbol maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte Türkiye Belçika basketbol maçı canlı izle bilgisi...

Spor 06-09-22 14:28

TÜRKİYE BELÇİKA BASKETBOL MAÇI CANLI İZLE! Türkiye Belçika basketbol maçı saat kaçta, hangi kanalda? EuroBasket 2022

Türkiye Belçika basketbol maçına dakikalar kaldı. A Milli basketbol takımımız, Avrupa Şampiyonası A Grubu dördüncü Belçika ile karşı karşıya gelecek. Sporseverler arama motorlarında " Türkiye Belçika basketbol maçı canlı izle " konu başlığını araştırıyor. EuroBasket 2022'de kritik karşılaşma için nefesler tutuldu. Peki, Türkiye Belçika basketbol maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 06-09-22 14:26

TÜRKİYE KARADAĞ BASKETBOL MAÇI CANLI İZLE! EuroBasket 2022 Türkiye Karadağ basketbol maçı ne zaman, hangi kanalda? 1 Eylül 2022 Perşembe

Türkiye Karadağ basketbol maçı için heyecan dorukta. 2022 Avrupa Basketbol Şampiyonası (EuroBasket 2022) kapsamında 2 güçlü takım bugün karşılaşacak. Başantrenör Ergin Ataman yönetimindeki A Milli Basketbol Takımı'mız sahadan galip ayrılmayı amaçlıyor. Maç, Gürcistan'ın başkenti Tiflis'te oynanacak. Bu nedenle sporseverler arama motorlarında "Türkiye Karadağ basketbol maçı canlı izle" konu başlığını araştırıyor. Peki, Türkiye Karadağ basketbol maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 01-09-22 16:36

TÜRKİYE KARADAĞ BASKETBOL MAÇI CANLI İZLE! EuroBasket 2022 Türkiye Karadağ basketbol maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Türkiye Karadağ basketbol maçı için nefesler tutuldu. Bugün, A Milli Basketbol Takımımız 2022 Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda Karadağ ile karşı karşıya gelecek. A Milli basketbol takımımız turnuvadaki ilk maçından galip ayrılmayı hedefliyor. Öte yandan sporseverler, EuroBasket 2022 karşılaşmasına ilişkin ayrıntıları öğrenmek için araştırma yapıyor. Türkiye Karadağ basketbol maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?" İşte Türkiye Karadağ basketbol maçı canlı yayın bilgileri...

Spor 01-09-22 13:07

YUNANİSTAN TÜRKİYE MAÇI CANLI İZLE! Yunanistan Türkiye basketbol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte canlı yayın bilgisi!

Yunanistan Türkiye basketbol maçı için nefesler tutuldu. Komşu'da düzenlenen Akropolis Turnuvası'na katılan Türkiye, üçüncü maçında Yunanistan ile kozlarını paylaşacak. Akropolis Turnuvası'nın ikinci maçında geçtiğimiz gün Polonya ile kozlarını paylaşan ve 87-86’lık skorla yenilen A Milli Erkek Basketbol Takımı'mız bu maçtan üstünlükle ayrılmayı hedefliyor. Peki Yunanistan Türkiye basketbol maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte Yunanistan Türkiye basketbol maçı canlı yayın bilgisi...

Spor 19-08-22 15:52

YUNANİSTAN TÜRKİYE BASKETBOL MAÇI CANLI İZLE! Yunanistan Türkiye maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Yunanistan Türkiye basketbol maçı için geri sayım sürüyor. FIBA 2023 Dünya Kupası Elemeleri’nde sergilediği performansla adından söz ettiren A Milli Erkek Basketbol Takımı'mız FIBA 2022 Avrupa Şampiyonası’na katılacak. Türkiye Akropolis Turnuvası son maçında ise Yunanistan ile karşı karşıya gelecek. Peki heyecanla beklenen Yunanistan Türkiye basketbol maçı ne zaman, saat kaçta? Yunanistan Türkiye basketbol maçı hangi kanalda?

Spor 19-08-22 15:13

Basketbol: FIBA 20 Yaş Altı Erkekler Avrupa Şampiyonası

Türkiye: 72 - Ukrayna: 56 - Milli takım, çeyrek finale yükseldi

Yurthaber 20-07-22 17:22

CANLI: Anadolu Efes - Fenerbahçe Beko

ING Basketbol Süper Ligi finalinin 4. maçı bugün oynanıyor. Sinan Erdem'e taşınan serinin 3. karşılaşmasında şampiyonluk zaferine ulaşamayan Fenerbahçe Beko, bunu bir kez daha deniyor. Anadolu Efes de durumu eşitleyerek kupa şansını son maça taşımaya çalışıyor. Seri şu an Fenerbahçe Beko'nun 2-1 üstünlüğü ile devam ediyor. Maçın canlı skoru haberimizde...

Spor 13-06-22 20:32

Türkiye'de mahsur kalan Ukraynalı işitme engelli basketbolcular, Tekirdağ'da çalışıyor

Ukrayna İşitme Engelli Basketbol Milli Takımı Antrenörü Kakovkin Stanislav: "Herkes bizi çok iyi karşıladı. Çok memnunuz. Sporcularımız antrenmanlarını devam ettirebiliyor bu bizim için çok büyük bir şans"

Yurthaber 17-03-22 14:29

Brittney Griner: Amerikalı basketbol yıldızı nasıl birdenbire ortadan kayboldu?

Tüm zamanların en yetenekli kadın basketbol oyuncularından Brittney Grine, Ukrayna gerilimi tırmanırken Moskova'da gözaltına alındı. Hayranları konunun neden daha fazla ilgi görmediğini sorguluyor.

Haber 16-03-22 15:55

+++CANLI ANLATIM: Ukrayna şehirlerinde patlamalar duyuluyor

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Ukrayna'ya askeri operasyon başlatmasının ardından Ukrayna şehirlerinde patlama sesleri duyuluyor.

Haber 24-02-22 10:14

CANLI | Ukrayna - İngiltere

İngiltere, favori olarak çıktığı EURO 2020 çeyrek finalinde Ukrayna ile karşılaşıyor. Ukrayna - İngiltere maçı canlı anlatımı haberimizde...

Spor 03-07-21 22:07

Kiev Basket 71 - 89 Pınar Karşıyaka (FIBA Avrupa Kupası)

Pınar Karşıyaka Erkek Basketbol Takımı, FIBA Avrupa Kupası çeyrek final ilk maçında konuk olduğu Ukrayna temsilcisi Kiev Basket'i 89-71 yendi.

Spor 04-03-20 23:19

Victor Lapena ile 1+1 yıllık sözleşme imzalandı

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, Başantrenör Victor Lapena ile sözleşme imzaladı.Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı, yeni sezon planlamaları kapsamında sözleşmesi sona ermiş olan Valerie Garnier’den boşalan başantrenörlük görevine son olarak 2018-2019 sezonunda Nadezhda Orenburg’da görev yapan ve Eurocup’ı kazanmış olan Victor Lapena’yı getirerek 44 yaşındaki İspanyol teknik adam ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı.Sarı-lacivertliler, yeni sezon planlamaları kapsamında; kaptan Tuğçe Canıtez ile 2 yıllık ve Esra Ural Topuz ile de 1 yıllık yeni mukavele yaptı.Sarı-lacivertliler transferde şu ana kadar; milli takım oyuncularımızdan Olcay Çakır Turgut ve Sevgi Uzun ile 1’er yıllık sözleşme imzalarken, yine dış transferde şu ana kadar; Ukrayna Milli Takım oyuncusu Alina Iagupova, İspanya Milli Takım oyuncusu Anna Cruz ve Amerika Milli Takım oyuncusu Elizabeth Williams ile 1’er yıllık kadrosuna kattı.

Haber 29-06-19 20:12

Tekvandonun Altın Çocuğu Bayrampaşa’dan çıktı

Bayrampaşa Belediyesi Bilgi Merkezi’nin spor kulübünde çalışmalarını yürüten Bayrampaşalı Ömer Çayır, Ukrayna Açık Uluslararası Tekvando Şampiyonası’nda altın madalya kazanarak şampiyon oldu.Bayrampaşa Belediyesi Bilgi Merkezi bünyesinde kurulan Bayrampaşa Bilgi Gençlik ve Spor Kulübü; basketbol, izcilik ve tekvando branşlarında geleceğin sporcularını yetiştirmeye devam ediyor.

Haber 23-05-19 14:44

ABONELERİMİZE DUYURU... CANLI YAYIN...

Hayatını kaybeden eski basketbolcu ve basketbol yorumcusu İsmet Badem'in cenazesi, ikindi namazı sonrası toprağı verilecek.

Haber 08-09-18 16:49

Türkiye 80 - 66 Ukrayna

Çin’in ev sahipliğinde gerçekleştirilecek 2019 FIBA Basketbol Dünya Kupası Elemeleri kapsamında A Milli Erkek Basketbol Takımı, taraftarı önünde Ukrayna’yı konuk etti. Ay-yıldızlı ekip, mücadeleden 80-66 mağlup etti.

Spor 28-06-18 22:13

2019 Fıba Basketbol Dünya Kupası Elemeleri: Türkiye: 80 - Ukrayna: 66

Çin’in ev sahipliğinde gerçekleştirilecek 2019 FIBA Basketbol Dünya Kupası Elemeleri kapsamında A Milli Erkek Basketbol...

Yurthaber 28-06-18 22:06

Cedi Osman taraftarlara güveniyor

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Cleveland Cavaliers'ta forma giyen milli basketbolcu Cedi Osman, 2019 FIBA Basketbol Dünya Kupası elemelerinde Ukrayna ve İsveç maçlarını taraftarlarının da desteğiyle kazanmak istediklerini söyledi.

Spor 27-06-18 13:35

Göksenin Köksal: 2'de 2 yapacağız

A Milli Basketbol Takımı'nın önemli isimlerinden 27 yaşındaki Göksenin Köksal, Basketbol Dünya Kupası Elemeleri kapsamında Ankara'da oynanacak Ukrayna ve İsveç karşılaşmalarının öncesinde Doğan Haber Ajansı'na özel açıklamalarda bulundu.

Spor 21-06-18 10:24

Ömer Onan: “4 Galibiyetle Tamamlamak İstiyoruz”

Türkiye Basketbol Federasyonu CEO’su Ömer Onan, Ukrayna ve İsveç karşılaşmaları öncesinde açıklamalarda bulundu. Onan 2...

Yurthaber 19-06-18 15:11

A Milli Basketbol Takımı'nın kadrosu açıklandı

A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın 2019 FIBA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Ukrayna ve İsveç ile Ankara'da yapacağı maçların aday kadrosu açıklandı. Darüşşafakalı Scottie Wilbekin, ilk kez A Milli Takım kadrosuna çağrıldı.

Spor 18-06-18 20:23

Furkan Korkmaz Ankaralı taraftarlardan destek istedi

Amerikan Basketbol Ligi (NBA) ekiplerinden Philadelphia 76ers'ta forma giyen milli oyuncu Furkan Korkmaz, A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın 2019 FIBA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri'nde Ukrayna ve İsveç'le oynayacağı maçlar için Ankaralı basketbolseverlerden destek istedi.

Spor 17-06-18 13:34

Potanın Perileri 4'te 4 yaptı!

SALON: Ayhan Şahenk HAKEMLER: Vasiliki Tsaroucha (Yunanistan), Alakbar Hasanov (Azerbaycan), Sergii Tyslenko (Ukrayna) TÜRKİYE: Işıl Alben 9, Pelin Derya Bilgiç 6, Bahar Çağlar 10, Olcay Çakır Turgut 5, Tuğçe Canıtez 10, Ayşe Cora 7, Elif Emirtekin 3, Melis Gülcan 3, İlayda Güner 6, Kuanitra Holingsvorth 9, Cansu Köksal 14, Esra Ural Topuz 4 ESTONYA: Anderson 11, Asi 5, Bratka 8, Köster 2, Lilleallik 5, Nikolai 4, Piibur, Pokk, Pulk 4, Reinvald 3, Rits 4, Uiga 2 1'İNCİ PERİYOT: 21-16 İLK YARI: 38-19 3'ÜNCÜ PERİYOT: 65-28 A Milli Kadın Basketbol Takımı, 2019 Avrupa Kadınlar Basketbol Şampiyonası Elemeleri B Grubu'ndaki dördüncü maçında Estonya'yı 86-48 mağlup etti ve 4'te 4 yaptı.

Haber 14-02-18 20:51
Haber 26-11-17 21:00

A Milli Erkek Basketbol Takımı’nın Kadrosu Açıklandı

A Milli Erkek Basketbol Takımı’nın 2019 Dünya Kupası Eleme Grubu’nda Letonya ve Ukrayna ile oynayacağı...

Yurthaber 18-11-17 16:12

Türkiye - Ukrayna: 79-55

İSTANBUL, (DHA) A Milli Erkek Basketbol Takımı, Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanan hazırlık karşılaşmasında Ukrayna'yı 79-55'lik skorla mağlup etti. A Milli

Yurthaber 24-08-17 21:53

A Milli Erkek Basketbol Takımı’nın Rakibi Ukrayna

A Milli Erkek Basketbol Takımı, hazırlık maçında yarın saat 20.00’de Ülker Sports Arena’da Ukrayna ile...

Yurthaber 23-08-17 11:17

Türkiye, Basketbolda Günü Mağlubiyetlerle Kapattı

Türkiye - İtalya: 45-53 (Kadın Basketbol) Türkiye - Ukrayna: 57-72 (Erkek Basketbol) SAMSUN, (DHA) Samsun'da düzenlenen 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyatları kadın basketbolda

Yurthaber 25-07-17 21:58

Türkiye - Ukrayna: 85-82

İSTANBUL, (DHA) FIBA U20 Avrupa Erkekler Basketbol Şampiyonası klasman mücadelesinde Türkiye, Ukrayna'yı 85-82 mağlup ederek turnuvayı 9. sırada tamamladı.  Yunanistan'ın Girit Adası

Yurthaber 23-07-17 20:29

Türkiye - Ukrayna: 62-68 (İşitme Engelliler Olimpiyatları)

SAMSUN, (DHA) 23. Yaz İşitme Engelliler Olimpiyatları kadın basketbol maçında Türkiye, Ukrayna'ya 68-62 mağlup oldu. İlk çeyreği 16-13 geride kapatan, devreye 33-29

Yurthaber 22-07-17 18:21

Trabzonspor Medical Park’tan Sert Açıklama

Trabzonspor Medical Park Basketbol Kulübü , Yeşil Giresun Belediyespor maci sonrasi sert açıklamalarda ...

Yurthaber 05-02-17 03:42

Pınar Karşıyaka'dan Şampiyonlar Ligi açıklaması

FIBA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda deplasmanda Ukrayna temsilcisi Khimik'i 78-60 mağlup eden Pınar Karşıyaka'nın basketbol şube sorumlusu Turgay Büyükkarcı, 6 maçta 4 galibiyet aldıklarını belirterek, grubu en iyi yerde tamamlamak istediklerini söyledi.

Spor 23-11-16 11:40

Mersin Basketbol, Olesia Malashenko’yu Renklerine Bağladı

Bu yıl Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele edecek olan Mersin Basketbol, Ukrayna Bayan Milli Takım...

Yurthaber 01-07-16 19:06

Devler'e Ukrayna çelmesi

A Milli Erkek Basketbol Takımı, Dünya Kupası'nda üçüncü maçında ikinci mağlubiyetini aldı.

Magazin 03-09-14 09:49

12 Dev Adam, Ukrayna'ya mağlup oldu!

A Milli Erkek Basketbol Takımı, Dünya Kupası'nda üçüncü maçında ikinci mağlubiyetini aldı. Ukrayna ile karşı karşıya gelen Milliler, sahadan 64-58 mağlup oldu. Ömer Aşık'ın 16 sayı - 20 ribaundluk performansı yenilgiyi engelleyemedi.

Spor 02-09-14 14:41

2015 Avrupa Basketbol Şampiyonası Ukrayna’dan Alındı

FIBA Avrupa Yönetim Kurulu, 2015 Erkekler Avrupa Basketbol Şampiyonası'nın (EuroBasket 2015) Ukrayna yerine başka bir...

Yurthaber 13-06-14 16:45

Basketbol: ULEB Erkekler Avrupa Kupası

Basketbolda, ULEB Erkekler Avrupa Kupası Top 16 (I) Grubu maçında Ukrayna ekibi Budivelnik Kiev'i 94-85 yenen Banvit'te, antrenör Orhun Ene,

Yurthaber 13-02-13 23:10