Uyuyan Güzel Haberleri

Disney prensesleri farklı ırklara ait olsalardı nasıl görünürlerdi?

Disney prensesleri küçükten büyüğe herkesin severek izlediği filmler arasında yer alıyor. Belirli güzellik standartlarına göre oluşturulan bu prensesler küçük kızlar için etkileyici rol oynayabiliyor. Disney prenseslerinin farklı ırklarda nasıl görüneceklerini çizen bir sanatçı başarılı çizimleriyle ilgi topladı.

Kadin 24-05-2023 15:29

Gerçek uyuyan güzel hastalığına sahip! Dört gün boyunca aralıksız uyuyor...Hayatımı mahvediyor

Uyku birçok kişi için zamanımızı boşa harcadığımız bir vakit olarak görülse de vücudun en temel ihtiyaçları arasında üst sırada yer alıyor. Uykusuzluk kalp krizi, inme. kanser gibi hastalıkların risklerini artırıyor. Ancak fazla uyumak da sağlık açısından zararlar taşıyabiliyor. Kendini 'Gerçek Uyuyan Güzel' olarak adlandırılan bir kadın dört boyunca aralıksız uyuduğunu paylaşarak hastalığının etkilerini anlattı.

Haber 01-03-2023 09:40

Disney prensesleri gerçekçi saçlarla nasıl görünürlerdi?

Disney filmlerinin çocuk filmleri olduğu düşünülse de birçok insanın favori filmleri arasında bulunuyorlar. Disney'de yer alan karakterler hayatımızda da yer edinebiliyor. Mükemmel görünen Disney prensesleri gerçekçi bir şekilde çizildiğinde sonuçlar farklı olabiliyor. İşte Disney karakterlerinin saçları gerçek olsaydı nasıl görünürlerdi sorusunun cevabı...

Kadin 27-11-2022 18:43

Uyuyan Güzel

Uyuyan Güzel Hakkındaki Haberler Mynet'te. Uyuyan Güzel Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.