Yahudi Haberleri

Yahudilere beddua eden kişinin videosunu paylaşan ünlü futbolcu, gözaltına alındı! Hakim karşısına çıkacak

Fransa Ligue 1 takımlarından Nice'te forma giyen Youcef Atal, ülkenin güneyinde yer alan şehirde dün gözaltına alındı. tal'ın, geçen ay Yahudilere beddua eden kişinin videosunu sosyal medyada paylaştığı için hakkında açılan soruşturma kapsamında gözaltına alındığı açıklandı. Atal'ın ifadesinin ardından hakim karşısına çıkacağı belirtildi.

Spor 24-11-2023 17:52

Yıllar önceki görüntüler yeniden servis edilmişti! 'Cumhurbaşkanı Erdoğan Yahudi Üstün Cesaret Madalyası aldı' iddiasına yalanlama geldi

"Cumhurbaşkanı Erdoğan Yahudi Üstün Cesaret Madalyası aldı" iddiasıyla ilgili İletişim Başkanlığı'ndan açıklama geldi. Yapılan açıklamada söz konusu ödülün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın şahsına değil bazı Yahudileri soykırımdan kurtaran Türk diplomatlar adına verildiği belirtildi.

Haber 01-11-2023 10:29

İbraniler uygarlığı tarihi nedir? İbraniler kimdir, özellikleri nelerdir?

Geçmişten günümüze pek çok medeniyete ev sahipliği yapan Mezopotamya bu özelliği ile tarihte çok büyük bir öneme sahiptir. Medeniyet beşiği olarak bilinen Mezopotamya ve Suriye topraklarında İbraniler de yaşamıştır. İbraniler, Sami yani Arap asıllı bir uygarlıktır ve Yahudilerin atası olarak bilinir. İbraniler uygarlığı tarihi ve özellikleri nedir?

Egitim 03-03-2023 17:39

Trump'tan Amerikalı Yahudilere sitem: Çok geç olmadan...

Eski ABD Başkanı Donald Trump, hiçbir başkanın İsrail için kendisinden daha fazlasını yapmadığını belirtti. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Trump, "Hiçbir başkan İsrail için benden daha fazlasını yapmadı." dedi.

Haber 16-10-2022 21:32

Diğer Haber Etiketleri

Yahudi

Yahudi Hakkındaki Haberler Mynet'te. Yahudi Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.