Ziraat Turkiye Kupasi Ceyrek Final Maclari Ne Zaman Haberleri

SÜPER KUPA FİNAL MAÇI TARİHİ 2023: Süper Lig final karşılaşması Galatasaray Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa final maçı tarihi ve saati sporseverler tarafından merak konusu oldu. Spor Toto Süper Lig 2022-2023 sezonu şampiyonu olan sarı kırmızılılar, 2022-2023 Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu sarı lacivertlilerle kozlarını paylaşacak. Ezeli rakipleri 50. Süper Kupa maçı için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Peki, Galatasaray Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray Fenerbahçe maçı hangi kanalda?

Spor 2023-06-22 10:21:45

Fenerbahçe Başakşehir ZTK final maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe Başakşehir maçı hangi kanalda?

Fenerbahçe ile Başakşehir Ziraat Türkiye Kupası final maçında kozlarını paylaşacak. Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluğu Galatasaray'a kaptıran sarı lacivertliler Ziraat Türkiye Kupası finalinde rakibi Başakşehir'i yenip kupayı almayı hedefliyor. Peki, Fenerbahçe Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe Başakşehir ZTK final maçı hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Spor 2023-06-05 13:45:22

Türkiye Kupası yarı final rövanşı Ankaragücü Başakşehir maçı ne zaman, hangi kanalda? Finalin adı belli oldu!

Ankaragücü Başakşehir maçı canlı olarak ekrana geldi. Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında hakem Ali Şansalan düdük çaldı. Şansalan'ın yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Süleyman Özay yaptı. Maçın dördüncü hakemi ise Mert Güzenge oldu. Ankaragücü Başakşehir maçı canlı izleme ekranı internette araştırılıyor. Peki, Ankaragücü Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte, ilk 11'ler...

Spor 2023-05-26 00:06:10

Fenerbahçe - Sivasspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe ilk finalist!

Fenerbahçe - Sivasspor maçı canlı olarak ekrana geldi. Sarı lacivertliler, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ikinci karşılaşmasında son şampiyon Kırmızı beyazlıları konuk etti. Fenerbahçe - Sivasspor maçı canlı izleme ekranı sporseverler tarafından internette araştırılıyor. Peki, Fenerbahçe - Sivasspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte, ilk 11'ler...

Spor 2023-05-25 00:22:09

Sivasspor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta? Sivasspor Fenerbahçe hangi kanalda?

Sivasspor ile Fenerbahçe Ziraat Türkiye Kupası yarı final maçında Sivas 4 Eylül Stadyumu'nda kozlarını paylaşacak. Spor Toto Süper Lig'inde çıktığı son karşılaşmada kırmızılı beyazlıları 3-1'lik skorla yenip şampiyonluk yarışına devam eden sarı kanarya kupada da yolunu sürdürmeyi hedefliyor. Sivasspor Fenerbahçe canlı izleme ekranı arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Sivasspor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 03-05-23 14:50

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finali Fenerbahçe Kayserispor maçı hangi kanalda, maçı ne zaman?

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçı kapsamında Kayserispor ile karşı karşıya geldi. Şükrü Saracoğlu'nda oynanan maçın kazananı yarı finalde Sivasspor ile kozlarını paylaşacak. Peki, Fenerbahçe Kayserispor maçı hangi kanalda, maçı ne zaman?

Spor 06-04-23 22:47

Galatasaray Başakşehir maçı hangi kanalda, ne zaman? Galatasaray Başakşehir maçı saat kaçta?

Galatasaray Başakşehir maçı canlı yayın bilgileri bugün oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçı için geri sayım sürerken internette araştırılmaya başlandı. Galatasaray Başakşehir maçı izleme ekranı, kritik bir karşılaşma olduğu için internet araştırılıyor. Dün, Trabzonspor'u 3-1 yenen Ankaragücü'nün rakibi bu maçın sonucu ile belli olacak. Peki, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final karşılaşması Galatasaray Başakşehir maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

Spor 05-04-23 20:30

ZTK çeyrek final karşılaşması Ankaragücü Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta? Ankaragücü Trabzonspor maçı hangi kanalda?

Ankaragücü Trabzonspor maçı canlı yayın bilgileri Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçı için geri sayım devam ederken sporseverler tarafından araştırılmaya başlandı. Eryaman Stadyumu'nda oynanacak maç için hazırlıklarını tamamlayan Teknik Direktörü Orhan Ak'ın öğrencileri sahadan üstünlükle ayrılmayı hedefliyor. Ankaragücü Trabzonspor maçı izleme ekranı internette araştırılıyor. Peki, Ankaragücü Trabzonspor maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

Spor 04-04-23 14:54

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçları ne zaman? TFF açıkladı! Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final maçlarının tarihleri...

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçları ile ilgili son dakika açıklamasında bulunuldu. Bilindiği üzere Ziraat Türkiye Kupası'nda 28 Şubat - 1 Mart ila 2 Mart tarihlerinde oynanması planlanan çeyrek final maçları ertelenmişti. Tarihler belli oldu. Peki, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçları ne zaman? İşte, TFF'den yapılan açıklama ve Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final maçlarının tarihleri...

Spor 03-03-23 10:25

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final kurası CANLI İZLE! ZTK çeyrek final kurası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final kurası bugün çekiliyor. Futbolseverler kura sonuçlarını büyük bir heyecanla bekliyor. Kura saati yaklaştıkça futbol meraklıları Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final kurası canlı izleme ekranını araştırmaya başladı. Peki Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final kurası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 20-01-23 10:07

Ziraat Türkiye Kupası ÇEYREK FİNAL kura çekimi ne zaman, saat kaçta? 2023 ZTK çeyrek final maçları ne zaman başlayacak?

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final heyecanı futbolseverleri sarmış durumda. Ziraat Türkiye Kupası son 16 kura çekimi ile eşleşmeler belli olmuştu. Eşleşen takımlar çeyrek finale adını yazdırabilmek için mücadele ettiler. 19 Ocak günü gerçekleşecek Fenerbahçe - Rizespor müsabakası ile çeyrek final takımları belli oldu. Peki, Ziraat Türkiye Kupası ÇEYREK FİNAL kura çekimi ne zaman, saat kaçta? 2023 ZTK çeyrek final maçları ne zaman başlayacak?

Spor 19-01-23 23:39

Trabzonspor Sivasspor Süper Kupa final maçı ne zaman saat kaçta? Süper Kupa finali hangi kanalda?

Trabzonspor Sivasspor Süper Kupa final maçı tarihinin açıklanmasıyla birlikte binlerce taraftar internet üzerinden araştırma yapmaya başladı. Süper Lig şampiyonu Trabzonspor'la, Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Sivasspor'un karşı karşıya geleceği Süper Kupa finali için tarihler belli oldu. Peki, Trabzonspor Sivasspor Süper Kupa final maçı ne zaman saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 10-06-22 17:03

Ziraat Türkiye Kupası ne zaman? Ziraat Kupası finali saat kaçta yayınlanacak? Kayserispor – Sivasspor maçı hangi kanalda yayınlanacak? Ziraat Türkiye Kupası finali şifresiz nasıl izlenir?

Ziraat Türkiye Kupası final maçı araştırılmaları başladı. Merakla beklenen Ziraat Türkiye Kupası maçının ne zaman, saat kaçta oynanacağı araştırılıyor. Bu yıl şampiyonluğa iki Anadolu takımından biri ulaşmayı planlıyor. Kayserispor ile Sivasspor, bu tarihi kupayı evlerine götürmeye çalışacak. Peki, Kayserispor – Sivasspor maçı şifresiz mi, Ziraat Türkiye Kupası finali ne zaman, saat kaçta oynanacak? sorularının ayrıntılı cevapları!

Spor 26-05-22 10:30

Ziraat Türkiye Kupası'nda final maçı ne zaman? Ziraat Türkiye Kupası final Kayserispor Sivasspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası'nda final maçının ne zaman oynanacağı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Demir Grup Sivasspor, 2-1 yendiği yarı final karşılaşmasının rövanşında Alanyaspor ile 1-1 berabere kalarak finale yükselmeyi başardı. Kırmızı beyazlılar, Kayserispor ile kozlarını paylaşacak. Peki Ziraat Türkiye Kupası'nda final maçı ne zaman? Ziraat Türkiye Kupası final Kayserispor Sivasspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? İşte Kayserispor Sivasspor maçının tarihi...

Spor 12-05-22 12:38

Son dakika: Sivasspor, Alanyaspor'u eledi ve Türkiye Kupası'nda finale çıktı! Türkiye Kupası finali ne zaman?

Son dakika haberleri: Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş karşılaşmasında Demir Grup Sivasspor ile Aytemiz Alanyaspor karşı karşıya geldi. Turun ilk maçında Sivasspor, deplasmandan 2-1'lik üstünlükle dönmüştü. Trabzonspor'u eleyen Yukatel Kayserispor'un rakibinin belli olacağı rövanş maçı, müthiş bir mücadeleye sahne oldu. 90 dakikası Sivasspor lehine 1-1 sonuçlanan karşılaşma sonrası kırmızı - beyazlılar, adını finale yazdırdı. Peki Türkiye Kupası finali nerede, ne zaman, saat kaçta?

Spor 11-05-22 22:29

Ziraat Türkiye Kupası finali nerede oynanacak? Ziraat Türkiye Kupası final maçı ne zaman?

İlgiyle takip edilen Ziraat Türkiye Kupası'nın oynanacağı stad merak ediliyordu. TFF tarafından, 2021-22 sezonu Ziraat Türkiye Kupası finalinin oynanacağı stad duyuruldu. Peki Ziraat Türkiye Kupası finali nerede oynanacak? Ziraat Türkiye Kupası final maçı ne zaman? İşte merak edilenler...

Spor 04-04-22 17:37

Alanyaspor - Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta? Alanyaspor - Gaziantep FK maçı hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde karşı karşıya gelmeye hazırlanan Alanyaspor ile Gaziantep FK sahada rakip ağlara topu göndermek için elinden geleni yapacak. Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final heyecanı sürüyor. Heyecanlı karşılaşma ekranlara gelecek. Peki Alanyaspor - Gaziantep FK maçı ne zaman, saat kaçta? Alanyaspor - Gaziantep FK maçı hangi kanalda?

Spor 01-03-22 19:17

Türkiye Kupası maçları ne zaman? 2022 Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maç programı ve hakem listesi!

Ziraat Türkiye Kupası için çeyrek final maçlarının tarihleri merak ediliyor. Çeyrek Final maçlarını yönetecek olan hakemler Merkez Hakem Kurulu (MHK) tarafından duyuruldu. Bu gelişme sonrası futbolseverler müsabakaların tarihini ve maç programını takip etmeye koyuldu. Peki Türkiye Kupası maçları ne zaman? İşte 2022 Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maç programı!

Spor 01-03-22 10:15

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final eşleşmeleri belli oldu mu? Çeyrek final, yarı final maçları ne zaman? İşte Türkiye Kupası çeyrek finalistleri...

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ve yarı final eşleşmeleri için bugün kura çekimi yapıldı. Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turu maçlarının tamamlanması sonrası yapılan çekilişe ilişkin Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final eşleşmeleri belli oldu mu? Çeyrek final, yarı final maçları ne zaman? soru ve konu başlıkları araştırılmaya başlandı. İşte Türkiye Kupası çeyrek finalistleri ve çekilişe ilişkin ayrıntılar...

Spor 11-02-22 15:08

2022 Süper Kupa finali ne zaman? İşte Süper Kupa final maçının tarihi ve saati!

Futbolsever Süper Kupa finalinin ayrıntılarını merak ediyor. 2020-2021 dönemi Spor Toto Süper Lig Şampiyonu Beşiktaş ile Ziraat Türkiye Kupası finalisti Fraport TAV Antalyaspor arasında gerçekleşecek olan 2021 Turkcell Süper Kupa maçı çok yakında oynanacak. Peki 2022 Süper Kupa finali ne zaman? İşte Süper Kupa final maçının oynanacağı yer ve tarihi...

Spor 25-12-21 01:04

Süper Kupa finali ne zaman yapılacak? İşte TFF’den yapılan açıklama

Süper Lig şampiyonu Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Antalyaspor’u mağlup ederek 59. Ziraat Türkiye Kupası’nın sahibi oldu. Çifte şampiyon Beşiktaş’ın, Türkiye Kupası finalisti Antalyaspor ile yapacağı Süper Kupa final ne zaman? İşte TFF’den gelen son bilgiler…

Spor 19-05-21 22:41

Süper Kupa ne zaman? Beşiktaş Süper Kupa finalinde hangi takımla karşılaşacak?

Beşiktaş'ın Ziraat Türkiye Kupası'nı kazanmasının sonrasında taraftarlar Süper Kupa final tarihini ilgiyle takip etmeye başladı. Ziraat Bankası'nın sponsorluğunda düzenlenmekte olan 59. Türkiye Kupası finalinde Fraport TAV Antalyaspor'u 2-0 mağlup etmiş olan Beşiktaş, 16. finalinde 10. defa kupaya uzanmış oldu. Peki Süper Kupa ne zaman? Beşiktaş Süper Kupa finalinde hangi takımla karşılaşacak? İşte yanıtı...

Spor 19-05-21 11:56

Türkiye Kupası final maçı ne zaman? Antalya Beşiktaş maçı ne zaman oynanacak?

Ziraat Türkiye Kupası finali ne zaman oynanacak sorusu futbolseverlerin gündeminde yer alıyor. Yarı final etabında Antalyaspor Alanyaspor’u 2-0 gibi net bir skorla geçerken, Beşiktaş ise Başakşehir uzatmalarda yenerek finale ulaştı. Final etabında Beşiktaş ile Antalyaspor karşı karşıya gelecek. Peki, Türkiye Kupası final maçı ne zaman? Antalya Beşiktaş maçı ne zaman oynanacak?

Haber 19-04-21 11:18

Beşiktaş – Başakşehir maçı ne zaman? Beşiktaş – Başakşehir kupa maçı hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası yarı final heyecanı yarın yapılacak Beşiktaş – Başakşehir kupa maçı ile başlıyor. Ligin alt sıralarına düşen Başakşehir ise kötü günler geçiriyor. Ligde lider durumda yer alan Beşiktaş, yarı final maçında Başakşehir’i yenerek final maçı için mücadele vermek istiyor.

Spor 15-03-21 14:13

Ziraat Türkiye Kupası finali ne zaman, nerede oynanacak?

Futbolda 2018-2019 sezonu Ziraat Türkiye Kupası final maçının hangi şehirde oynanacağı belli oldu.

Spor 10-11-18 05:40

Akhisar - Fenerbahçe kupa final maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Akhisar ile Fenerbahçe, 2017-2018 sezonu Ziraat Türkiye finalinde karşı karşıya gelecekler. Akhisar, zorlu kupa yolunda son olarak Galatasaray'ı eleyerek çıktı finale. Fenerbahçe ise Beşiktaş ile olaylı maç sonrasında finale yükselmeyi başardı. Akhisar, tarihinde ilk kez kupayı kaldırmak isterken Fenerbahçe, kupayı 7. kez müzesine götürmek için sahaya çıkacak. Peki Diyarbakır'da oynanacak Akhisar - Fenerbahçe kupa final maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 08-05-18 10:48

Fenerbahçe - Beşiktaş ZTK kupa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? FB - BJK maçı biletleri ne kadar?

Fenerbahçe ile Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında karşı karşıya gelecekler. İlk maç, 1 Mart'ta Vodafone Park'ta oynanmış ve Beşiktaş ile Fenerbahçe 2-2 berabere kalmıştı. Şimdi gözler Fenerbahçe - Beşiktaş maçında. Finale hangi takım kalacak? Fenerbahçe - Beşiktaş ZTK kupa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? FB - BJK maçı biletleri ne kadar?

Spor 17-04-18 09:56

Maç özeti | Akhisarspor 1 - 2 Galatasaray (Rövanş ne zaman)

Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Galatasaray, Teleset Mobilya Akhisarspor deplasmanına konuk oldu. Final öncesi oynanan ilk Akhisarspor-Galatasaray maçında konuk ekip geri düşmesine karşın geri dönmeyi başardı ve karşılaşma 2-1 Galatasaray üstünlüğü ile sonuçlandı. Akhisarspor-Galatasaray maçının sonrasında sarı-kırmızılı takım, İstanbul'a önemli bir avantajla döndü. Akhisarspor-Galatasaray mücadelesinin rövanşı 17-18 ya da 19 Nisan tarihinde oynanacak. İşte Akhisarspor-Galatasaray maçının özeti ve tüm detayları...

Spor 27-02-18 19:50

Fenerbahçe - Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (FB Giresun maçı canlı izle)

Fenerbahçe, Giresunspor'u Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında konuk ediyor. Deplasmanda ilk maçı 2-1 kazanan Fenerbahçe, Giresun karşısında tur için avantajlı olarak sahaya çıkacak. Fenerbahçe - Giresunspor maçı sonrasında turu geçen takım Beşiktaş'ın yarı finalde rakibi olacak. Maç öncesi takımların son durumları ve maçın canlı izleme linki haberimizde. Peki Fenerbahçe - Giresunspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 07-02-18 05:58

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçları ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası'nda rövanş zamanı. Çeyrek final rövanş karşılaşmaları yarın oynanacak Gençlerbirliği - Beşiktaş maçı ile başlayacak. Diğer maçlarda Kayserispor, Akhisarspor'u konuk ederken Fenerbahçe, Giresunspor'u ağırlayacak. Kupada son maç Galatasaray ile Atiker Konyaspor arasında. Çeyrek final rövanş maçları ile yarı final eşleşmeleri belli olacak. Peki Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçları ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor 05-02-18 11:56

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (Kura çekimi canlı izle)

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finaline kalan takımlar belli oldu. Son 16 turu rövanş karşılaşmaları dün akşam oynanan iki maç ile sona erdi ve çeyrek finale kalan son iki takım da belli oldu. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray tur atlarken Trabzonspor ve Başakşehir elendi. Peki Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? ZTK çeyrek final kura çekimini haberimizden online izleyebilirsiniz.

Haber 19-01-18 08:02

İstanbulspor - Fenerbahçe kupa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? (ZTK son 16 turu)

İstanbulspor ile Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanş maçında karşı karşıya geliyorlar. İlk maçı Soldado'nun golleri ile 2-0 kazanan Fenerbahçe, İstanbulspor karşısında çeyrek final için avantajlı olarak sahaya çıkacak. Kupada İstanbulspor ile Fenerbahçe maçının rövanş karşılaşması, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacağı açıklandı. Peki İstanbulspor - Fenerbahçe kupa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Haber 16-01-18 08:08

Ziraat Türkiye Kupası finali nerede, ne zaman, saat kaçta oynanacak belli oldu!

Ziraat Türkiye Kupası final maçı ne zaman oynanacak belli oldu. Geçtiğimiz hafta oynanan Türkiye Kupası yarı final maçları sonrasında Atiker Konyaspor ile Medipol Başakşehir, finale çıktılar. Peki Konyaspor - Başakşehir kupa finali maçı ne zaman, nerede, saat kaçta oynanacak? İşte Türkiye Futbol Federasyonu tarafından yapılan açıklama...

Haber 19-05-17 11:51

Fenerbahçe Başakşehir maçı tüm goller ve özet! Tam 23 gol atıldı!

Fenerbahçe Medipol Başakşehir maç özeti yayımlandı. Tarihi Türkiye kjupası yarı finalinde Fenerbahçe Başakşehir maçında tam 23 gol atıldıi. Final mücadelesinde taraflar eşitliği bozamadı ve penaltılara uzadı. Penaltılar sonunda galibiyeti Medipol Başakşehir'in oldu ve 11-12 sonuçlandı. İşte Fenerbahçe Başakşehir maç özeti ve gollerii ayrıca Ziraat Türkiye Kupası finali nerede ve ne zaman oynanacak sorusunun cevabı...

Haber 18-05-17 00:23

Galatasaray Fenerbahçe maçı ne zaman?

Ziraat Türkiye Kupası 2015-2016 sezon final maçında bu akşam Galatasaray ile Fenerbahçe Antalya'da karşılaşacak. 21.15'te başlayacak ve ATV'den naklen ekrana gelecek mücadele Sarı-Kırmızılı ekip için ayrı bir önem taşıyor. Kupayı Fenerbahçe kazanırsa Galatasaray 2 yıl Avrupa'dan men cezası otomatik devreye girecek. (UEFA 1+1 yıl ceza vermişti)..  Eğer kupayı Galatasaray kazanırsa bu ceza 1 yıla düşecek. 

Spor 26-05-16 12:16

ZTK Fenerbahçe – Amedspor maçı ne zaman? sorusunun yanıtı

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final eşleşmesi Fenerbahçe – Amedspor maçı ne zaman? Büyük ilgi çeken maçın tarihi merak ediliyor.

Haber 03-02-16 13:55

“Galatasaray – Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda” sorusu cevaplandı

Galatasaray ile Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası final maçında kozlarını paylaşacak. “Galatasaray – Bursaspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?” sorusu yanıt buldu. İşte Galatasaray – Bursaspor maçının günü, saati ve hangi kanalda olduğunun cevabı...

Spor 03-06-15 04:59