YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Hentbolda Gençlik Kupası Şampiyonu Emniyet Müdürlüğü Oldu

Ağrı Valiliği, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nce düzenlenen 4 kurumun katılım sağladığı 'Valilik Gençlik...

Hentbolda Gençlik Kupası Şampiyonu Emniyet Müdürlüğü Oldu

Ağrı Valiliği, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nce düzenlenen 4 kurumun katılım sağladığı 'Valilik Gençlik Kupası' hentbol müsabakaları İbrahim Çeçen Üniversitesi Spor Salonu'nda yapıldı.

Turnuvaya Ağrı Valiliği, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Emniyet Müdürlüğü ve Adliye Sarayı personeli katılım sağladı.
Oynanan müsabakaları vali Dr. Mehmet Tekinarslan, Cumhuriyet Başsavcısı Hüsnü Hakan Yağız, Emniyet Müdürü Bayram Coşkun ve sporseverler izledi.

Oynanan müsabaka sonucunda Emniyet Müdürlüğü müsabaka şampiyonu olurken, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ikinci, valilik ise turnuva üçüncüsü oldu.

Turnuvada dereceye giren takımlara Ağrı valisi Mehmet Tekinarslan, Cumhuriyet Başsavcısı Hüsnü Hakan Yağız ve İl Emniyet Müdürü Bayram Coşkun tarafından kupaları verdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler