YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İbrahim Toraman: Gelecek sezonun bizim yılımız olacak

Beşiktaşlı futbolcu İbrahim Toraman, yapılan transferlerle birlikte çok güçlendiklerini ve gelecek sezonun kendi yılları olacağını...

Beşiktaşlı futbolcu İbrahim Toraman, yapılan transferlerle birlikte çok güçlendiklerini ve gelecek sezonun kendi yılları olacağını söyledi.
Avcılar Beşiktaşlı Taraftarlar Derneği'nin gecesine katılan ve burada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İbrahim Toraman, son 2 yıldır çok iyi transferler yapıldığını belirterek, ''Seneye bizim yılımız olacağını düşünüyorum.'' dedi.
Tecrübeli futbolcu, dünya yıldızlarının kadroya dahil edildiğini ifade ederek, ''Çok önemli futbolcular geldi. Bu sezon Türk ağırlıklı genç, yetenekli ve gelecek vaad eden futbolcular alındı. Forma şansı bulduklarında takıma faydalı olacaklardır. Yeni gelenler de çok çalışıp formanın değerini vereceklerdir. Umarım faydalı olurlar'' dedi.
Bu sezon özellikle genç oyunculara kulübün yöneldiğini kaydeden siyah-beyazlı futbolcu, ''Kaliteli bir takımımız var. Geniş bir kadroya sahibiz. Genç oyuncular rekabeti üst seviyeye çıkaracaktır. Kıran kırana forma savaşı olacak şekilde takım yaratılıyor. Seneye bizim yılımız olacağını düşünüyorum. Çok iyi başlayıp en iyi şekilde bitirmeyi amaçlıyoruz'' diye konuştu.
(A) Milli Takımı'nın 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde Belçika ile yapacağı karşılaşmayla ilgili soruyu yanıtlayan İbrahim Toraman ''Zor maç olacak. Belçika ile burada oynanan maçta ben de kadrodaydım. Taraftar desteğiyle yenmiştik. Genç ve yetenekli oyuncuları var. Burada taraftar desteğini çok iyi kullanmıştık. Deplasmandaki maç zor geçecektir. Bizim açımızdan çok önemli bir mücadele olacak. Kaybetmememiz gerekiyor. Yenilirsek iddiamız zora girer. Gönlümüz Türk milli takımıyla birlikte. İnşallah iyi sonuçla takım döner.'' dedi.
Bu arada İbrahim Toraman, taraftarlar tarafından yılın en değerli futbolcusu seçilirken, geceye katılan çok sayıda Beşiktaşlı futbol severler, coşkulu tezahüratlarla hem Ziraat Türkiye Kupası'nın sevincini, hem de gecenin keyfini çıkardılar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler