Iğdır'da, Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) bayramlaşma töreni, parti il binasında gerçekleştirildi.
Kurban Bayramı'nın üçüncü günü gerçekleştirilen bayramlaşma törenine; MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, il, ilçe ve belde teşkilat temsilcileri, bazı sivil toplum örgütü temsilcileri ve partililer katıldı.
Bayramlaşmada değerlendirmelerde bulunan MHP Iğdır İl Başkan Vekili Nevzat Sucu, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. Önümüzdeki süreçte yapılacak yerel seçimlere dikkat çeken Milletvekili Sinan Oğan da, "Malum yerel seçimler yaklaştı. Önümüzde belediye başkanlığı seçimi var. Belediye başkanlığını mutlaka kazanmalıyız. Bunun için birlik beraberlik içinde çalışmalıyız. Her türlü kırgınlıkları küslükleri bir kenara bırakmalıyız. Benim ve sizin tek hedefi parti olarak belediye başkanlığını kazanmak olmalıdır" dedi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz