YURTHABER

Kapat

İran İle Nükleer Müzakereleri Basın Ordusu Takip Ediyor

Türkiye'nin ev sahipliğinde yapılan İran ile P5+1 ülkeleri arasındaki nükleer müzakereleri adeta basın ordusu takip...

Türkiye'nin ev sahipliğinde yapılan İran ile P5+1 ülkeleri arasındaki nükleer müzakereleri adeta basın ordusu takip ediyor. Müzakereler için 29 ülkeden 560 basın mensubunun akreditasyon yaptırdığı öğrenildi.

İran ile P5+1 olarak bilinen Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nin beş daimi üyesi ve Almanya arasındaki nükleer müzakereler, bugün İstanbul'da başladı. 15 ay aradan sonra yeniden başlayan müzakerelere basın mensupları yoğun ilgi gösterdi. İstanbul Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen müzakerelere 29 ülkeden 220'si yabancı 560 basın mensubu akreditasyon yaptırdı. Basın mensupları İstanbul Kongre Merkezi'nde oluşturulan basın merkezinde gelişmeleri takip ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat