YURTHABER

Isparta
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Isparta’da çocuklar 23 Nisan’ı doyasıya kutladı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Isparta Belediyesi tarafından Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezi’nde Çocuk Şenliği düzenlendi.

Isparta’da çocuklar 23 Nisan’ı doyasıya kutladı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Isparta Belediyesi tarafından Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezi’nde Çocuk Şenliği düzenlendi. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen’in eşi Şadiye Başdeğirmen ile birlikte katıldığı şenlikte çocuklar gönüllerince eğlendi, eğlenirken de yeni şeyler öğrenme fırsatı buldu. Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen, “Seneye çok daha güzel, çok daha farklı etkinliklerle sizlerle beraber olacağız" dedi.
Fuar alanında çocuklar ve vatandaşların ilgisi ile karşılaşan Başkan Başdeğirmen, kendisiyle fotoğraf çekilme isteklerini de geri çevirmedi.
Çocukların ‘Şükrü Başkan’ şeklindeki tezahüratlarıyla sahneye çıkan Başdeğirmen, tüm çocukların bayramını gönülden kutladığını ifade ederek, “Seneye çok daha güzel, çok daha farklı etkinliklerle sizlerle beraber olacağız. Bugün çocuklarımızı mutlu olmaları, eğlenmelerini sağlamak amacıyla buraya getiren anne ve babalara da çok teşekkür ediyorum. Geleceğimiz olan çocuklarımızın memleketine, milletine, vatanına ve ailesine hayırlı olarak yetişmesini yüce Rabbim’den niyaz ediyorum. 23 Nisan’ı çocuklarımıza atfeden Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk’e ve değerli silah arkadaşlarına, şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz, gazilerimizi minnetle anıyoruz. Dünyada çocuklarımıza verilen tek bayram 23 Nisan’dır. Bizlere emanet edileni bugüne kadar buraya biz getirdik, bundan sonra bizlerde çocuklarımıza emanet ederek bu cumhuriyetimizi onlara bırakacağız. Cumhuriyetimizin sonsuza kadar devam etmesi dileğiyle hepinizi saygıyla selamlıyorum” şeklinde konuştu.
Çocuklar Gökkubbe Fuar ve Kongre Merkezinde kendileri için hazırlanan etkinliklerde gün boyu doyasıya eğlenme fırsatı buldu.

Isparta’da çocuklar 23 Nisan’ı doyasıya kutladı

Isparta’da çocuklar 23 Nisan’ı doyasıya kutladı

Isparta’da çocuklar 23 Nisan’ı doyasıya kutladı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler