YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

İstanbul oto hırsızlığı operasyonu

İstanbul'da çeşitli otoparklardan 5 araç çaldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheli, sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

İstanbul'da çeşitli otoparklardan 5 araç çaldıkları iddiasıyla gözaltına alınan 2 şüpheli, sevk edildikleri mahkemece tutuklandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, bazı otoparklardan araç hırsızlığı yapanlara yönelik yaptıkları çalışmalar kapsamında kimliklerini belirledikleri Yaşar A. (39) ve Ziya S'yi (47) düzenledikleri operasyonla gözaltına aldı.

Şüphelilerden birinin, otoparka bırakılan araçların sahibiymiş gibi otopark görevlisini telefonla aradığı ve ''Benim eleman birazdan almaya gelecek. Anahtarı ona verin'' dediği, diğer şüphelinin de anahtarı otopark görevlisinden alıp aracı çaldığı belirlendi.

Bu yöntemle otoparklardan 5 araç çaldıkları tespit edilen şüphelilerden Yaşar A'nın kaldığı yarı açık cezaevinden izne çıktıktan sonra geri dönmeyerek firar ettiği ortaya çıktı.

Emniyette ifadeleri alınan şüphelilerden Yaşar A'nın çeşitli suçlardan 59, Ziya S'nin ise 49 adet kaydının bulunduğu bildirildi.

Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğündeki işlemleri tamamlanan Yaşar A. ve Ziya S, sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

(YKC-MRT-SBR)

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler