YURTHABER

Kars
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Kars polisi suç makinesini yakaladı

Kars’ta hakkında 20 yıl hapis cezası ve 20’inin üzerinde suçtan araması bulunan bir kişi polisin düzenlediği operasyonla kıskıvar yakalandı.Kars İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık-Dolandırıcılık Büro Amirliği ve Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri yaptıkları çalışmalarda kendisini kamu görevlisi olarak tanıtarak vatandaşları dolandıran kişinin şüpheli A.M.

Kars’ta hakkında 20 yıl hapis cezası ve 20’inin üzerinde suçtan araması bulunan bir kişi polisin düzenlediği operasyonla kıskıvar yakalandı.
Kars İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık-Dolandırıcılık Büro Amirliği ve Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri yaptıkları çalışmalarda kendisini kamu görevlisi olarak tanıtarak vatandaşları dolandıran kişinin şüpheli A.M. olduğunu tespit etti.
Bunun üzerinde harekete geçen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, tespit ettikleri A.M. hakkında detaylı inceleme başlattı. A.M.’nin 2020 yılı içerisinde Kars genelinde kendisini kamu görevlisi olarak tanıtarak vatandaşları dolandırması ve iş yerlerinden hırsızlık yapması olaylarını geçekleştirdiğini ortaya çıkarttı.
A.M.’nin Cezaevi firarisi olduğu hakkında 20 yıl 20 gün kesinleşmiş hapis cezası ile 20’inin üzerinde suçtan aranmasının olduğu tespit eden polis, A.M. kaldığı adresi operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda yakalanan A.M. gözaltına alınarak İl Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi.
Emniyet Müdürlüğü’nde işlemleri tamamlanan A.M. Adliye’ye sevk edildi. Adliyeye sevk edilen A.M. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler