Kaş Belediyesince 850 bin lira bedelle yaptırılan park ve sosyal tesis projesinin tamamlanarak, açılışa hazır duruma geldiği bildirildi. 24 Ocak perşembe günü hizmete açılması planlanan tesisin içerisinde park, tuvalet, mini futbol ve basketbol sahası, oyun grupları, oturma alanları ve yürüyüş yolları yer alırken, alanının bazı bölümlerinde çimlendirme, ağaçlandırma ve çiçeklendirme çalışması yapıldığı kaydedildi.
Çerçiler Park ve Sosyal Tesisini çocuklarla beraber gezen Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, ilçede yeni bir sosyal yaşam alanı oluşturduklarını ve proje yapım çalışmalarının tamamlandığını ifade etti. Sosyal tesisin son denetimini çocuklarla yaptı.
Projeyle çok amaçlı bir yaşam alanının ortaya çıktığını aktaran Başkan Kocaer, tesisin 24 Ocak tarihinde hizmete açılacağını kaydetti.
Kaş sakinlerinden Hüseyin Sarıca belediyenin çocuk, genç, herkese güzel bir hizmet sunduğunu belirtirken, çocuklar ise özellikle park ve oyun alanları için Başkan Kocaer’e teşekkür etti.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz