- İZMİR'in Bornova İlçesi'nde, freni boşaldığı öne sürülen kamyon, otomobile çarptı. Kazada, otomobil sürücüsü İzmir Bölge Adliye Mahkemesi hakimi Ali Cırık öldü, eşi ve çocuğu da yaralandı.
Kaza, bugün öğle saatlerinde Manisa-İzmir karayolu Bornova girişinde meydana geldi. Manisa'dan İzmir yönüne giderken freni boşalan Azat K. yönetimindeki 45 YA 0319 plakalı kamyon, önünde giden Ali Cırık yönetimindeki 01 AC 672 plakalı otomobile çarptı. Yaklaşık 100 metre kamyonun önünde sürüklenen otomobilin sürücüsü İzmir Bölge Adliye Mahkemesi 8. Hukuk Dairesi'nde görevli hakim Ali Cırık yaşamını yitirdi. Araçta sıkışan eşi Hürriyet ve oğlu Tuna Cırık ise ağır yaralandı. AKS 110 ekipleri tarafından çıkarılan anne ve oğlu, ambulansla Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Hürriyet Cırık ve oğlu Tuna'nın sağlık durumlarının ciddiyetini koruduğu belirtildi.
Hakim Ali Cırık'ın cansız bedeni, olay yerinde yapılan incelemenin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu'nun morguna gönderilirken, kamyon şoförü Azat K. ise gözaltına alındı.
Kaza nedeniyle kapanan karayolu, araçların kaldırılmasının ardından yeniden ulaşıma açıldı.



Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz