Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Odunpazarı Belediyesi'nin geleceğe ışık tuttuğunu söyledi.
AK Parti Siyaset Akademisi kapsamında Eskişehir'de gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu program öncesi Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı'yı ziyaret etti.
AK Parti Eskişehir Milletvekili Ülker Can, İl Başkanı Süleyman Reyhan ve parti yetkilileri ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette Başkan Sakallı ile belediyecilik üzerine proje dolu bir sohbet gerçekleştiren Karaosmanoğlu, Odunpazarı'nın gerçekleştirdiği çalışmalarla Eskişehir'in geleceğine ışık tuttuğunu kaydetti.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, "Odunpazarı Belediye Başkanımızı, ekibini ve teşkilatlarımızı, kente sahip çıktıkları, tarihi dokuya önem verdikleri için kutluyorum. Hizmette adalet ve eşitlik olmazsa olmazlarımızdandır. Halkın duasını almak ise bizim için en büyük ödüldür. Halkın gönlünü kazanan teşkilatlar, halktan ilgi, sevgi ve destek görür" dedi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz