YURTHABER

Bursa
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Köylerdeki süt tanklarına yerinde inceleme

Bursa İl Genel Meclis Başkanı Nedim Akdemir, Yenişehir Hayriye Köyü'ne İl Özel İdaresi tarafından kazandırılan...

Köylerdeki süt tanklarına yerinde inceleme

Bursa İl Genel Meclis Başkanı Nedim Akdemir, Yenişehir Hayriye Köyü'ne İl Özel İdaresi tarafından kazandırılan süt tanklarını yerinde inceledi. Renkli görüntülerin yaşandığı ziyarette, köyün genç kızları Akdemir’den kitap istedi.
Akdemir’in Hayriye Köyü gezisine İl Genel Meclis üyeleri Necmettin Kuruhan, Fatih Adalı ve Yenişehir Süt Üreticileri Birliği Başkanı Nazif Kaya eşlik etti. Nazif Kaya, İl Özel İdaresi tarafından ilk defa Yenişehir’de başlatılan ve 105 bin TL ödenek ayrılarak kazandırılan süt tankları sayesinde köylünün daha hijyenik ortamda sütü muhafaza ettiğini belitti. Kaya, Yenişehir’de üç köyde uygulamanın devam ettiğini söyledi.
Meclis Başkanı Nedim Akdemir ise köylere dağıtılan süt tankları ile sütlerin daha sağlıklı ortamda ekonomiye kazandırıldığını belirtti. Bu tür çalışmaları devam ettireceklerini anlatan Nedim Akdemir, köylerin talepleri doğrultusunda hizmetlerin aralıksız süreceğini kaydetti.
Hayriye Köyü'nün gençleriyle de sohbet eden İl Genel Meclisi Başkanı Akdemir, gençlerin geri dönüşüm kutusu ve kitap isteklerinin en kısa zamanda karşılanacağını bildirdi. Duyarlılıklarından dolayı da gençlere teşekkür eden Akdemir, İl Özel İdaresi’nin Yeşil Şehir Kitaplığı'ndan on takım kitap setinin Hayriye Köyü'ne gönderileceğini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler