YURTHABER

Kapat

Koza altın faaliyet belgesi için dava açtı

- Koza Altın, geçici faaliyet belgesi verilmediği için Kaymaz İşletmesi'nde üretimi durdurduğunu ve idare mahkemesinde dava açtığını açıkladı. Koza Altın'ın Kamuyu

- Koza Altın, geçici faaliyet belgesi verilmediği için Kaymaz İşletmesi'nde üretimi durdurduğunu ve idare mahkemesinde dava açtığını açıkladı.

Koza Altın'ın Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada, "Şirketimizin Kaymaz İşletmesinin üretimine devamı için gerekli olan geçici faaliyet belgesi Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından verilmediği için Kaymaz İşletmemizde üretim durdurulmuştur. Tüm yasal yükümlülükleri yerine getirmemize rağmen Kaymaz İşletmemiz için Geçici Faaliyet Belgesinin verilmemesi nedeniyle İdare Mahkemesinde dava açılmıştır" denildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat