Aleyna Cakir Olayindaki Son Gelismeleri Haberleri

Survivor'da Aleyna'nın Sercan'la dans ettiği anlar sosyal medyada gündem oldu! İzleyicilerden tepki yağdı

Survivor All Star'ın her bölümü oldukça büyük bir heyecanla izleniyor. Yarışmanın son bölümlerine Sercan ve Aleyna'nın dans ettiği anlar damga vurdu. Önceki bölümlerde Yunus Emre'yi Aleyna konusunda uyaran Sercan'ın bir anda safını değiştirip Aleyna'yla dans etmesi sosyal medyada tepki topladı.

Magazin 2024-04-26 11:30:09

Kerimcan Durmaz ve Aleyna Tilki böyle partiledi! Çılgın dansları sosyal medyayı salladı

YouTube kanalında yayınladığı videolar ve sahne şovlarıyla uzun süredir adından söz ettiren fenomen Kerimcan Durmaz, şimdilerde son haliyle dikkat çekiyor. Yeni şarkısı ve klibiyle çok konuşulan Durmaz şimdi de “Nerdesin” adlı yeni şarkısının partisindeki halleriyle çok konuşuldu. Durmaz'ın Aleyna Tilki ile çılgın dansı sosyal medyayı salladı.

Magazin 2024-04-20 11:34:44

Annesi 'Yunus Emre'den uzak dur' dedi! Aleyna Kalaycıoğlu eleme konseyinde onun adını yazdı! O anlar gündem oldu

Survivor All Star'da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Her bölümü büyük yankı uyandıran yarışmanın son bölümünde eleme adayı belli oldu. Eleme konseyinde Aleyna Kalaycıoğlu'nun yazdığı ismi görenler çok şaşırdı. Yarışmadaki o anlar sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 2024-04-16 07:31:13

Yunus Emre'nin eşi Aleyna'nın adını duyunca... Yayında bomba anlar! Boşanacaklar mı?

Survivor Yunus Emre ve Aleyna arasındaki arkadaşlık uzun zamandır gündemde. Beria Özden eşiyle ilk iletişim ödülünde eşine "Aleyna'dan uzak dur" uyarısında bulunmuştu. Yunus Emre'nin eşi son katıldığı programda ise Aleyna'nın adını duyunca verdiği tepkiyle gündem oldu.

Magazin 2024-04-03 13:36:44

Karısı 'Aleyna'dan uzak dur' demişti! Aleyna eleme adayı olunca... Yunus Emre'nin sözleri şoke etti! 'Beria seni bekliyor'

Survivor All Star'da aldığı cezalarla sık sık gündeme gelen Yunus Emre Aleyna ile olan yakınlığıyla da dikkat çekiyor. Yunus Emre'nin eşi Beria bu samimiyetten rahatsız olmuş ve eşine "Aleyna'dan uzak dur" diyerek mesaj atmıştı. Yarışmanın son bölümünde Aleyna eleme adayı olunca Yunus Emre'nin sözleri şoke etti.

Magazin 29-03-24 08:29

Aleyna Tilki sosyal medyadan dua etti! Oruç tutmak beni çok iyi hissettiriyor

Son dönemde sahnelere çıkmasının engellendiğini iddia eden Aleyna Tilki ramazan paylaşımı yaptı. Genç popçu paylaşımında "Oruç tutmak beni çok iyi hissettiriyor" dedi.

Magazin 25-03-24 07:17

Karısı 'uzak dur' demişti! Yunus Emre ve Aleyna'nın konseydeki samimi halleri dikkat çekti

Survivor All Star'da bu sezon kaos hiç bitmiyor. Son olarak Yunus Emre'nin eşi Beria Özden'in iletişim ödülünde eşine 'Aleyna'dan uzak dur' diyerek mesaj atması ortalığı karıştırmıştı. Bu uyarının ardından tepki çeken Aleyna adada sinir krizi dahi geçirmişti. Yarışmanın yeni bölüm fragmanına Yunus Emre ve Aleyna'nın samimi halleri damga vurdu.

Magazin 23-03-24 07:53

Aleyna oyuna çıkmayınca o sinirlendi... Nefise ile Acun Ilıcalı bir anda gerildi

Survivor All Star'da yaşananlar her geçen gün şaşırtıyor. Son olarak Yunus Emre ile arasındaki yakınlık yüzünden tepki çeken Aleyna adada sinir krizi geçirdi. Sinirleri oldukça bozulan Aleyna oyuna da çıkmayınca Nefise ve Nagihan'ın radarına takıldı. Nefise konseyde Alayna'yı eleştirirken bir anda Acun Ilıcalı gerildi.

Magazin 19-03-24 15:12

Cezaevinden yeni poz! Türkiye'nin kanını donduran Ümitcan Uygun'un son hali ortaya çıktı

Adı peş peşe kadın cinayetlerine karışarak Türkiye'nin gündemini uzun süre meşgul eden Ümitcan Uygun'un son hali ortaya çıktı. Aylardır cezaevinde bulunan Uygun önce Aleyna Çakır'ın, ardından Esra Hankulu'nun ölümüyle Türkiye'nin hafızasına kazınmıştı.

Haber 18-03-24 09:27

Aleyna Kalaycıoğlu adada sinir krizi geçirdi! O anları herkesi üzdü

Son olarak Yunus Emre'nin eşinin yaptığı "Aleyna'dan uzak dur" uyarısıyla gündeme gelen Aleyna Survivor fragmandaki haliyle dikkat çekti. Aleyna Kalaycıoğlu'nun sinir krizi geçirdiği anlar herkesi üzdü.

Magazin 18-03-24 07:47

Demet Akalın, Yunus Emre ve Aleyna arasındaki yakınlığı görünce yorum yapmadan duramadı! Aşkım diyorum...

Survivor All Star 2024 hız kesmeden devam ediyor. Yarışmanın en sıkı takipçilerinden biri de Demet Akalın. Sosyal medyada sık sık Survivor paylaşımı yapan Demet Akalın son olarak Yunus Emre ve Aleyna arasındaki yakınlığı görünce yorum yapamadan duramadı.

Magazin 12-03-24 16:27

Gözaltına alınan fenomenler kervanına bir isim daha katıldı! Lüks araba ve tabanca detayı...

Son dönemde tepki çeken paylaşımlarla gündeme gelen fenomenlere yönelik operasyonlar devam ediyor. Son olarak Adana'da lüks bir aracın içinde tabancayla poz veren Aleyna Kanko gözaltına alındı. Sosyal medyada tepki çeken görüntülerin eski olduğunu söyleyen Kanko ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Haber 04-03-24 16:47

Genç kadın girişimci boya ile ısıtma sistemi keşfetti! Doğalgazın tahtını sallayacak buluş! Yüzde 40 ile 70 tasarruf sağlıyor... Maliyeti 5 bin TL!

Gaziantep’te yaşayan Aleyna Arastacı, artan maliyetler ve son zamanlardaki tedarik krizi nedeniyle doğalgaza alternatif olarak enerji tüketiminde ortalama yüzde 40 ile 70 tasarruf sağlayan ısı boyası keşfetti.

Kadin 02-03-24 14:12

Bomba iddia... Demet Özdemir aradığı aşkı sonunda buldu! Aleyna Tilki'nin eski sevgilisiyle...

Ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç'tan geçtiğimiz mayıs ayında anlaşmalı olarak boşandıktan sonra Yunan DJ Sergio ile yeni bir aşka yelken açtığı konuşulan Demet Özdemir, son olarak İtalyan sevgilisinden de ayrılmıştı. Son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren Özdemir'in Aleyna Tilki'nin eski sevgilisiyle birlikte olduğu iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

Magazin 20-02-24 10:51

Adada öpüşme itirafı gündeme damga vurmuştu! Ayşe Yüksel'in son paylaşımı kafaları karıştırdı

Survivor'ın öne çıkan isimlerinden Ayşe Yüksel yarışma sonrasındaki sözleri, Aleyna Kalaycıoğlu hakkındaki açıklamaları ve cesur pozlarıyla adından söz ettiriyordu. Ayşe Yüksel'in son paylaşımı "Survivor'a dönüyor" iddialarını beraberinde getirdi.

Magazin 19-02-24 09:10

Seda Sayan'da tanınan Apaçi Mustafa Aleyna Tilki'ye Tam benliksiniz dedi! Sözleri tepki çekti

Seda Sayan'ın "Evleneceksen Gel" programında 'Apaçi Mustafa' lakabıyla tanınan Mustafa Bilginer, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme geliyor. Bilginer, son olarak Aleyna Tilki'ye evlenme teklifi ettiği bir video yayınladı. Paylaşımı kısa sürede gündem olunca Bilginer'in sözleri tepki çekti.

Magazin 12-02-24 16:51

Nagihan Karadere Aleyna Kalaycıoğlu'na fiziksel temasta bulununca.... Survivor Nagihan diskalifiye mi oldu? Acun Ilıcalı'dan olay sözler

Survivor All Star 2024 yarışmasında gerginlik hat safhaya ulaştı. Kırmızı takımda kavgalar bir türlü bitmezken son olarak Nagihan ve Aleyna'nın birbirine girmesi geceye damga vurdu. Konseyde Nagihan Karadere Aleyna Kalaycıoğlu'nu itince Acun Ilıcalı çıldırdı. Fiziksel temas sonrası ise Nagihan'ın diskalifiye olup olmayacağı merak edildi. O sırada Sema Aydemir'den gelen paylaşım ise sosyal medyayı salladı.

Magazin 07-02-24 12:02

Aleyna Tilki'nin sözleri gündem olmuştu... Selen Görgüzel'den sert çıkış

Şarkıcı Aleyna Tilki sosyal medya hesabından "Varoluşumdan ve duruşumdan dolayı sahnelerimin iptal edildiğini, bazı yerlerden banlandığımı artık zaten biliyorsunuz" diyerek şarkı söylemeyi özlediğini söylemişti. Selen Görgüzel, son zamanlarda söyledikleriyle çok konuşulan Aleyna Tilki ve annesi hakkında sert açıklamalarda bulundu.

Magazin 03-01-24 11:34

Sahneleri iptal ediliyordu son anda kadroya girdi... Aleyna Tilki, İbo Show Yılbaşı programına katılıyor

Şarkıcı Aleyna Tilki sosyal medya hesabından "Varoluşumdan ve duruşumdan dolayı sahnelerimin iptal edildiğini, bazı yerlerden banlandığımı artık zaten biliyorsunuz" diyerek şarkı söylemeyi özlediğini söylemişti. Tilki bu sözleriyle gündemdeyken son anda İbo Show Yılbaşı programına dahil edildi.

Magazin 28-12-23 12:22

Aleyna Tilki iddialı pozlarını peş peşe paylaştı! Kasık dekoltesi olay oldu

Son dönemde müzik sektöründe çektiği zorlukları paylaşan ve sahnelerden alıkonulduğunu söyleyerek isyan eden Aleyna Tilki şimdi de iddialı pozlarıyla sosyal medyayı salladı. Pembe taytı ve büstiyeriyle poz veren ünlü ismin kasık dekoltesi de dikkat çekti.

Magazin 18-12-23 15:42

Demet Akalın, Aleyna Tilki için Kimse seni Türkiye’de iç çamaşırlarıyla sahnede görmek istemiyor dedi! Tepki gelince bakın nasıl geri adım attı

Aleyna Tilki son açıklamalarından sonra sosyal medyada gündem oldu. Tilki'ye eski dostu Demet Akalın'dan da bir darbe geldi. Akalın genç popçu için "Kimse seni Türkiye’de iç çamaşırlarıyla sahnede görmek istemiyor" deyince beklemediği kadar tepki çekti. Şarkıcı geri adım atmasına attı ama o da işe yaramadı.

Magazin 14-12-23 13:33

Hilal Cebeci'den Aleyna Tilki paylaşımı! 11 yıl önce bıraktım...

Verdiği cüretkar pozlar ve dikkat çeken klipleri ile bir döneme damga vuran Hilal Cebeci artık gözlerden uzak bir hayat sürüyor. Cebeci son olarak Aleyna Tilki'nin gündem olan paylaşımına destek vererek ilginç bir iddiada bulundu.

Magazin 10-12-23 13:32

Aleyna Tilki bikinili pozlarını peş peşe paylaştı! Zayıflığı dikkat çekti

‘Sen Olsan Bari’, ‘Yalnız Çiçek’, ‘Cevapsız Çınlama’ gibi şarkılarıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan Aleyna Tilki, hem kariyeriyle hem de özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Kasım ayında deniz keyfi yapan Tilki, şimdi de bikinili pozlarıyla adından söz ettirdi. Ünlü ismin son pozları sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 18-11-23 17:23

Aleyna Eroğlu iddialı pozlarıyla gündem oldu! Bakan bir daha baktı

Yayınlandığı dönemde büyük bir ilgiyle izlenen İşte Benim Stilim yarışmasıyla adından söz ettiren Aleyna Eroğlu yıllar içindeki değişimiyle dikkat çekiyor. Her paylaşımı olay olan ünlü isim iddialı ve cesur tarzıyla adından söz ettiriyor. Aleyna Eroğlu bu defa son pozlarıyla sosyal medyayı salladı.

Magazin 09-11-23 13:53

Aleyna Tilki Adnan Oktar çetesinde 'kedicik' olmaktan son anda kurtulmuş! Henüz 13 yaşındayken...

Youtube üzerinden yayınlanan “Kedicik” isimli belgeselin ardından Berfu Yenenler kendisinin de örgüte dahil edilmeye çalışıldığını anlatmıştı. Adnan Oktar organize suç örgütünün Aleyna Tilki'nin de peşine düştüğü ortaya çıktı.

Magazin 27-10-23 17:15

Aleyna Tilki'den para itirafı! Konserlere çıkmadığım bir dönem...

Son günlerde açıklamalarıyla ve paylaşımlarıyla dikkat çeken Aleyna Tilki yine adından söz ettirdi. Genç şarkıcı bir dönem parasız kaldığını itiraf ederek "O zaman bile onun olmayışıyla eğlendiğim oluyordu" dedi.

Magazin 13-10-23 13:28

Survivor Aleyna Çalışkan bakın kimmiş! Katıldığı yarışmaları duyunca çok şaşıracaksınız

Büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Survivor yarışmasında bir dönem mücadele eden Aleyna Çalışkan şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme geliyor. Son olarak Ertan Saban ve Devrim Özkan'ın başrollerini paylaştığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinde rol alan Aleyna Çalışkan'ın yıllar önce katıldığı yarışma programları ortaya çıktı. Ünlü ismin o görüntüleri sosyal medyayı salladı.

Magazin 22-09-23 12:41

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel Bırakın kızınız devam etsin siz annelik yapın yorumuna bakın ne yanıt verdi

Şarkıcı Aleyna Tilki'nin annesi gerek sesi gerekse verdiği pozlarla kızı kadar popüler bir isim. Havva Öztel bu sebeple zaman zaman takipçilerinden ve kızının fanlarından eleştiriler alıyor. Aleyna Tilki'nin annesi son olarak "Bırakın kızınız devam etsin siz annelik yapın" yorumuna bakın ne yanıt verdi.

Magazin 13-08-23 15:10

Aleyna Tilki’nin zombi tarzı sosyal medyayı ikiye böldü! Elbiseni kim yedi

Ünlü popçu Aleyna Tilki çıkardığı şarkıların yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da sık sık gündem oluyor. Tilki en son paylaştığı pozlardaki tarzıyla sosyal medyayı adeta ikiye böldü. Ünlü ismin 'zombi' tarzına yorum yağdı.

Magazin 02-08-23 11:20

Çocuk havuzunda olay olmuştu! Aleyna Tilki bikinisiyle kumlara uzanıp poz verdi

Son günlerde annesi ve kız kardeşi sosyal medyada gündem olan Aleyna Tilki tatil pozlarıyla şaşırtıyor. Çocuk havuzundaki pozları gündem olan şarkıcı şimdi de kumlara uzandı.

Magazin 06-07-23 10:41

Aleyna Tilki bikinisiyle çocuk havuzuna girip dans etti! Sosyal medyada yorum yağdı

Son dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Aleyna Tilki sosyal medya hesabındaki paylaşımıyla gündem oldu. Tatile giden ünlü isim bikinisiyle çocuk havuzuna girip dans ettiği anları paylaştı. Tilki'nin paylaşımına yorum yağdı.

Magazin 04-07-23 23:47

Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel 'Sana talibim' mesajını paylaşıp bakın ne dedi

Kızlarıyla birlikte Türkiye'yi terk eden Havva Öztel sık sık gündeme geliyor. Popçu Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel son olarak bir hayranından gelen mesajı paylaşarak verdiği yanıtla dikkat çekti.

Magazin 04-07-23 12:27

Aleyna Tilki'den tatil pozları! Bikinisi küçük gelince yorum yağdı

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla adından söz ettiren Aleyna Tilki son olarak Selin Ciğerci'nin yazlığına misafir olmuştu. Tatiline devam eden Tilki üzerine küçük gelen bikinisiyle pozlarını paylaştı.

Magazin 22-06-23 10:15

Süreyya Yalçın'ın son haline Yeliz Yeşilmen'den olay yorum! Aleyna Tilki'nin annesi kayıtsız kalamadı

Servetiyle ve lüks yaşamıyla çok konuşulan Süreyya Yalçın son olarak zayıflığı ile gündem oldu. Yurt dışında yaşayan ve yaz aylarında Türkiye'ye tatile gelen Yalçın’ın son haline yorum yapanlar arasında Yeliz Yeşilmen de yer aldı. Yeşilmen’in olay olan yorumuna Aleyna Tilki’nin annesi olan Havva Öztel sert çıktı.

Magazin 13-06-23 08:40

Aleyna Eroğlu'nun sütyen giymedi! Göğüs dekoltesiyle mest etti

Bir döneme damga vuran İşte Benim Stilim yarışmasıyla adını duyuran Aleyna Eroğlu iddialı ve cesur tarzı ile sık sık gündeme geliyor. Sosyal medyayı aktif kullanan Aleyna Eroğlu bu defa sütyensiz tarzı ile dikkat çekti. Göğüs dekolteli poz veren ünlü ismin son paylaşımına beğeni yağdı.

Magazin 15-05-23 10:22

Aleyna Tilki şezlongta iç çamaşırıyla poz verdi! Yine adından söz ettirdi

Hem şarkıları hem pozları hem de açıklamalarıyla adından söz ettiren Aleyna Tilki son pozlarıyla gündeme geldi. "Çok yakında şarkı yapmak ve üretmek için Amerika'ya gideceğim" diyen Tilki Malibu'dan iç çamaşırlı pozlar verince yine gündem oldu.

Magazin 02-05-23 08:38

Son dakika: 'Polis baskını ve fiziksel şiddet!' Eski futbolcu Batuhan Karadeniz için olay iddia! Eski sevgilisi Aleyna Eroğlu, 'Şiddet gördüm' dedi, görüntüleri paylaştı...

Son dakika haberleri: Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ve Trabzonspor başta olmak üzere birçok takımda forma giyen ancak kendisinden beklenen performansı bir türlü gösteremeyen Batuhan Karadeniz, son olarak Vanspor'da boy göstermişti. Futbolu bırakarak spor yorumculuğuna başlayan Karadeniz için eski sevgilisi Aleyna Eroğlu'ndan flaş paylaşımlar geldi. Eroğlu, Batuhan Karadeniz'in kendisine şiddet uyguladığını açıkladı. İşte detaylar...

Spor 21-03-23 22:20

O trafik kazasının üstünden 10 yıl geçti! Survivor Aleyna Kalaycıoğlu dava sonrası paylaştı! Artık susmayacağım

Survivor eski sezon yarışmacılarından Aleyna Kalaycıoğlu’nun geçirdiği trafik kazasının ardından yüzde yüz engelli olan kardeşi Cansu ile yaşadığı duygusal anlar uzun süre konuşulmuştu. Kalaycıoğlu, İstanbul Anadolu Adalet Sarayı’ndan yaptığı son paylaşımında "10 senedir Cansu'm için adalet bekliyoruz" dedi ve tek tek açıkladı.

Magazin 15-03-23 12:09

Aralarında 248 saat sonra kurtarılan Aleyna'nın kaldığı apartmanın müteahhidi de var! 5 şüpheli İstanbul'da yakalandı

Son dakika haberi... Kahramanmaraş’ta 248. saatin sonunda enkazdan sağ çıkarılan Aleyna Ölmez’in enkazda kaldığı Atabey Apartman müteahhidi Haydar Kurtar’ın da aralarında bulunduğu 5 müteahhit İstanbul’da yakalandı. Şüphelilerin tamamı, soruşturmanın yürütüldüğü Kahramanmaraş’a gönderildi.

Haber 16-02-23 16:37

SON DAKİKA | Günlerdir kendisine uzanacak eli bekliyordu! Gözyaşları sel oldu, 17 yaşındaki Aleyna 248. saatte kurtarıldı! Ailesi ağladı, muhabir ağladı...

Son dakika haberi: Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından arama kurtarma çalışmaları devam ederken, bir mucize haberi daha geldi. Kahramanmaraş'ta bir genç kız, depremin 248'inci saatinde enkazdan sağ çıkarıldı. Genç kızın 17 yaşında olduğu adının Aleyna olduğu belirlendi. Hem Aleyna'nın ailesi hem de haberi anlatan muhabir sevinç gözyaşları döktü. İşte son dakika haberinin detayları...

Haber 16-02-23 12:26

Sütyensiz pozları çok konuşulmuştu... Aleyna Tilki'den yaz pozları!

Sütyensiz pozlarıyla sosyal medyada takipçilerini ikiye bölen Aleyna Tilki son olarak yaz pozlarını paylaştı. Bikinili halini paylaşan genç şarkıcıya binlerce yorum yağdı.

Magazin 03-02-23 07:16

Sütyensiz halleri gündem olan Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel taytıyla poz verdi! Aldık kiloları...

Sütyensiz halleri gündem olan Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel de en az kızı kadar popüler bir isim. İddialı tarzıyla kızı kadar gündem olmayı başaran Öztel son olarak mavi spor taytı ve sütyeniyle spor salonundan paylaşım yaptı.

Magazin 29-01-23 15:18

Survivor yedekler arasında kim seçildi, 26 Ocak 2023 kim elendi? Yedek kadro açıklandı: Survivor'da adaya katılan isim belli oluyor!

Survivor 2023 yedek yarışmacıları merak konusu oldu. TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor yeni sezonda da ilgi görüyor. Haftanın belirli günleri yayınlanan programda Berdan Mardini ve Seçkin Piriler kendi istekleri ile yarışmaya veda etti. En son elenen isim ise Aleyna oldu. Yedek yarışmacılar internette araştırılıyor. Peki, Survivor 2023 yedekler arasında kimler var?

Magazin 27-01-23 07:44

Aleyna Tilki'den sütyensiz pozlar! Düşük bel pantolonundan iç çamaşırını gösterdi

Son dönemin belki de en çok konuşulan isimlerinden biri olan şarkıcı Aleyna Tilki yine sosyal medyayı salladı. Sütyensiz haliyle pozlar veren Tilki düşük bel modasına da uydu. Tilki'nin paylaşımına "Ses gidince poz kaldı" yorumları yapıldı.

Magazin 26-01-23 12:02

Aleyna Kalaycıoğlu'ndan bomba sözler! Ayşe'ye katlanmak mı daha zordu yoksa...

Sinan Akçıl ile aşk yaşadığı iddialarıyla son dönemde adından söz ettiren eski Survivor yarışmacısı Aleyna Kalaycıoğlu'ndan olay açıklamalar geldi. Survivor Aleyna yarışmada küstüğü Ayşe Yüksel hakkında şoke eden sözler söyledi. "Aleyna Batuhan'a aşık mısın?" sorusuna da yanıt verdi.

Magazin 17-01-23 12:11

Sinan Akçıl kimdir, nereli ve kaç yaşında? Sinan Akçıl İbo Show'da!

Sinan Akçıl, İbrahim Tatlıses'in sunduğu 2023 İbo Show Yılbaşı konukları arasında yer alıyor. Ünlü şarkıcı ve söz yazarı vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Ünlü isim, özellikle son günlerde Aleyna Kalaycıoğlu ile aşk yaşadığı iddia edilen aşkla gündeme gelmişti. Peki, Sinan Akçıl kimdir? İşte Sinan Akçıl'ın hayatı ve biyografisi...

Magazin 01-01-23 04:52

Kızının pozları gündemdeydi... Aleyna Tilki'nin annesi Havva Öztel mini elbisesiyle poz verdi!

Son günlerde şarkıcı Aleyna Tilki'nin sadece göğüs ucunu kapatarak yaptığı paylaşımlar gündemdeydi. Aleyna Tilki'den sonra anne Havva Öztel'den de iddialı pozlar geldi. Şu sıralar şarkıcılığa soyunan Öztel minicik elbisesi ve yırtmacıyla poz verince gündem oldu.

Magazin 27-12-22 17:36

Popçu Aleyna Tilki sadece göğüs ucunu kapatıp poz verdi

Ses telleri yırtıldığı için bir süre şarkı söyleyemeyecek olan Aleyna Tilki, sosyal medya hesabından daha önce Gülşen'in giydiği büstiyer ile poz verdi. Konserlerine ara veren Aleyna Tilki, son paylaşımda "Yakında sürpriz var" dedi.

Magazin 20-12-22 11:37

Güllü'nün sözleri şoke etmişti! Aleyna Tilki'den olay paylaşım: Son zamanlarda geçirdiğim zor zamanlardan sonra...

Güllü, konuk olduğu programda Aleyna Tilki'nin balon bir sanatçı olduğunu söylemiş ve genç şarkıcıyı yerden yere vurmuştu. Bu açıklamalar gündemdeyken Aleyna Tilki'den şoke eden bir paylaşım geldi. Tilki ses tellerinin yırtıldığını ifade ederek bir süre şarkı söyleyemeyeceğini açıkladı.

Magazin 15-12-22 07:08