Ezhel Kac Yasinda Haberleri

Alizade sevgilisi Ezhel'in annesinden veto yedi: Ben sağken zade made yaklaşamaz!

Türkçe Rap camiasında son zamanlarda adını duyurmayı başaran isimlerden biri olan Azerbaycanlı rapçi Alizade, ünlü rapçi Ezhel ile aşk yaşıyor. Alizade, sosyal medya hesabından Ezhel ile pozlarını paylaşıp, notlar düştü. Bu mesajların ardından Alizade, sevgilisi Ezhel'in annesinden veto yedi

Magazin 2024-01-02 18:28:02

Türkiye'yi terk etmişti! Rapçi Ezhel paylaşımıyla kafaları karıştırdı: Kalbimize mi indireceksin

Yeni nesil rap müziğin öncü isimlerinden Ezhel, şarkılarıyla olduğu kadar sansasyonel yaşantısıyla da uzun süre gündem olmuştu. Bir süredir Almanya'da yaşayan ünlü rapçi, son paylaşımıyla hayranlarını oldukça şaşırttı. Müziği bırakacağı iddia edilen Ezhel, yeni bir paylaşım yaparak duruma açıklık getirdi.

Magazin 2023-08-11 23:26:01

Nihal Candan'a şok 'o...' sorusu! Cevabı olay oldu

İşte Benim Stilim yarışması ile tanınan sosyal medya fenomeni Nihal Candan, takipçisinden gelen 'O.. musun?' sorusuyla şaşkına döndü. Ünlü fenomen takipçisine jet hızıyla yanıt vererek, 'Pavyona hiç gitmedim ama, Ezhel dinledik diye herhalde...' yanıtıyla gündem oldu.

Magazin 2022-08-09 14:02:50

'Ezhel parodisi' ile gündeme gelmişti: Ünlü YouTuber Porçay'a hapis cezası! Teslim olacağım

Yayınlamış olduğu 'Ezhel Parodi' videosuyla gündeme gelen ve uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanımını özendirmek suçuyla hakkında dava açılan sosyal medya fenomeni Youtuber Porçay’ın (Erkan Porçay) 4 yıl 2 ay hapis cezası mahkeme tarafından onandı.

Magazin 2022-06-20 22:33:45

Ünlü rapçi Ezhel'den paylaşımına olay benzetme! Kendimi televizyon üstü danteli gibi hissediyorum

Ünlü rapçi Ezhel, sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiren isimler arasında yer alıyor. Yaptığı şarkılarla Türkiye'de hep hit listesinde yer alan başarılı şarkıcı, paylaşımlarıyla da öne çıkıyor. Son olarak Instagram'dan kendisini çekerek hikaye paylaşan ünlü rapçinin benzetmesi olay oldu.

Magazin 24-05-22 12:11

Deniz Seki’den Murda'ya destek! Ezhel için aynısını yaptınız çocuk senelerdir kendi ülkesine giremiyor

Şarkılarında uyuşturucu kullanımını özendirdiği iddiasıyla hapis cezası alan Murda'ya Deniz Seki'den destek geldi. Deniz Seki paylaşımında "Ezhel için aynısını yaptınız çocuk senelerdir kendi ülkesine giremiyor" dedi ve tepki gösterdi.

Magazin 22-04-22 09:42

Ezhel kimdir? Ezhel'in gerçek adı nedir? Sercan İpekçioğlu kimdir? 

Son dönemlerde popüler hale gelen rap müziğin sevilen ismi Ezhel'in gerçek adıyla Ömer Sercan İpekçioğlu'dur. Ankaralı olan Ezhel'in yaşı ve hayatı sevenleri tarafından merak ediliyor. Peki, Ezhel kimdir ve kaç yaşındadır? İşte, Ömer Sercan İpekçioğlu hakkında merak edilenler...

Magazin 22-04-21 23:14

Ezhel'in iktidarla ilgili paylaşımı olay oldu

Şu an Berlin'de yaşayan Ezhel olarak bildiğimiz ünlü rapçi Sercan İpekçioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile gündem yaratmaya devam ediyor. Ezhel, yaptığı paylaşımda, 'Türkiye apaçık bir parti devletine dönüşmüştür.' dedi.

Magazin 22-04-21 09:31

Ezhel'in Sakatat şarkısı ve klibi olay oldu

Rapçi, şarkıcı ve söz yazarı Ezhel, gerçek adıyla Sercan İpekçioğlu yeni şarkısını ve klibini YouTube'da yayınladı. Ezhel'in Sakatat isimli şarkısı ve klibi gündeme bomba gibi düştü.

Magazin 02-04-21 11:04

Rap dünyası ayaklandı! Ezhel'e şehit tepkisi...

Geçtiğimiz hafta Berlin’de Boğaziçi direnişine ve LGBTİ’lere destek veren Ezhel, şehit haberleri ile ilgili sessiz kalınca dikkatleri üzerine çekti. Pek çok Rap sanatçısı 'Kahrolsun PKK' etiketine destek verirken, Ezhel'in sessizliği sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 17-02-21 11:42

Spotify 2020'nin en çok dinlenenlerini açıkladı

Dünyanın en çok kullanılan müzik platformu Spotify, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınının damga vurduğu 2020'de en çok dinlenen sanatçı, albüm, şarkı, çalma listesi ve podcast’lerini açıkladı. Türkiye'de zirveye Ezhel oturdu.

Magazin 01-12-20 16:30

Ezhel neden Türkiye'ye gelmiyor? Almanya vatandaşlığı mı aldı?

Yaklaşık bir yıldır Almanya'da yaşayan rapçi Ezhel'in, Almanya vatandaşlığı aldığı iddiası gündeme bomba gibi düşmüştü. Ezhel'in menajeri Rıza Okçu, bu iddiaya cevap verdi.

Magazin 06-10-20 11:25

Ünlü rapçi yeniden gündemde! Ezhel kimdir? Ezhel kaç yaşında, nereli? Ezhel nerede yaşıyor?

Ünlü rapçi Ezhel yeniden gündeme geldi. Şimdi, Ezhel ile ilgili çok sayıda konu araştırılıyor. Özellikle Ezhel nerede yaşıyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. Peki, Ezhel kimdir? Ezhel kaç yaşında? Ezhel nereli? İşte tüm merak edilenler…

Magazin 25-09-20 15:30

Ezhel’den Norm Ender’e olay sözler: Adam bize söverek para kazandı

Ünlü rapçi Ezhel, Mekanın Sahibi şarkısı ile kendisine ve birçok rapçiye yüklenen Norm Ender'e ilk kez cevap verdi ve "Anlamadım arkadaşı. Değişik bir şey oldu. Adam bize söverek para kazandı, mükemmel bir sistem" dedi.

Magazin 02-06-20 17:27

Ezhel canlı yayında türkü söyledi; olay oldu

Rapçi Ezhel canlı yayında şov yaptı. Söylediği türkülerle zaman zaman gündeme gelen Ezhel yine hayranlarını mest etti.

Magazin 21-04-20 09:14

Hollandalı rapçi Murda nasıl Türkiye'de liste başı oldu?

Ezhel ile birlikte seslendirdiği 'Aya' adlı şarkıyla YouTube'da 100 milyondan fazla izlenen hip-hop sanatçısı Murda, Türkiye'de üç çalışmasıyla birlikte Spotify'ın ilk 200 listesinin başlarında yer alıyor.

Haber 09-02-20 16:44

Ezhel'den 20 yıl sonra aynı poz: 20yearschallenge

Ezhel, 1999 yılında o dönemki arkadaşı Taylan Aytaç ile okul sırasında çekilmiş üniformalı fotoğrafıyla sosyal medyaya damga vurmuştu. Ünlü rapçi, '20yearschallenge' notunu düşerek o günkü pozun aynını Instagram'da paylaştı.

Magazin 19-01-20 15:58

Ezhel'in lise yıllarındaki hali görenleri şoke etti

Rap sanatçısı Ezhel, sosyal medyada 'mazi'ye gitti. Ezhel'in lise günleri gündem oldu.

Magazin 10-01-20 13:42

Ünlü rapçi Ezhel, kamuflajlı fotoğraflarını paylaştı

Türk rapinin önde gelen isimlerinden olan Ezhel, vatani görevini yapmak için askere gitti. Ünlü rapçi askeriyeden de ilk fotoğraflarını paylaştı.

Trend 20-12-19 09:19

Türkçe Rap’in yeni meyvesi : Mon Ami

Elazığ doğumlu olan Ensar Albayrak, (ENO) uzun yıllardır Almanya’da Rap şarkıları üretiyordu. Şu sıralar Almanca Rap’e sarmış olan Ezhel, UFO361’den sonra şimdi de ENO ile feat attı. Mon Ami isimli klip ile karşımıza çıkan ikili, oldukça hoş bir işe imza atmış.

Trend 14-12-19 11:02

İşte 2019'da Türkiye’de en çok dinlenen şarkılar

RAP/TRAP dolu bir yılı daha geride bıraktık. 2019 yılında Ezhel ile başlayan furya Ben Fero ile devam etmiş, Norm Ender’in diss’i ile yükselişe geçmişti. Geçtiğimiz günlerde Sagopa Kajmer’in nostalji dolu EP’si ile devam eden Rap furyası Spotify’a da yansımış durumda.

Trend 05-12-19 09:36

Ezhel'in sevgilisinden tepki çeken yatak pozu!

Rapçi Ezhel'in yeni aşkı model Abiba Bakayoko, Instagram hesabı üzerinden paylaştığı yatak pozuyla dikkat çekti. Bakayoko'nun mesajına çok sayıda yorum yazan Ezhel hayranlarından bazıları, işi ileriyle götürüp rapçinin sevgilisinden ayrılmasını bile istedi.

Magazin 23-11-19 12:50

Ünlü rapçi Ezhel askere gidiyor

Ünlü rapçi Ezhel askere gidiyor. Vatani görevi öncesi 6.500 kişiye konser veren sevilen rapçiye "En büyük asker bizim asker" tezahüratları yapıldı.

Magazin 18-11-19 21:48

Ezhel ve Ufo 361'in albümü Lights Out sosyal medyayı salladı

Norm Ender ile atışmalarıyla da gündemde olan Ezhel yeni albümüyle gündeme bomba gibi düştü. Ezhel ve Ufo 361'in albümü Lights Out yayınlanır yayınlanmaz sosyal medyada gündem oldu.

Magazin 15-11-19 10:23

'Mekanın Sahibi' şarkısı sürpriz bir şekilde Spotify’dan kaldırıldı

Norm Ender, bu yazın başlarında Mekanın Sahibi ile yeni bitme rapçileri topa tutmuştu. Ben Fero, Ezhel, Ceg ve Burry Soprano gibi TRAP müzik işi ile uğraşan rapçileri eleştiren Norm Ender, şarkısında popüler kültüre köle gibi yapış lafını kullandıktan sonra Defacto reklamında şarkısını kullandırması ile çok tepki almıştı.

Trend 06-11-19 09:16

Ezhel Barış Pınarı Harekatı paylaşımı sonrası gelen tepkilere isyan etti!

Rapçi Ezhel, Barış Pınarı Harekatı ile ilgili yaptığı paylaşımla eleştiri konusu olmuştu. Ezhel, PKK sempatizanı olduğuna dair ithamlarla ilgili açıklama yaptı.

Magazin 15-10-19 14:02

Killa Hakan'dan Faruk Sabancı'ya kanlı tehdit!

Ceza, Ezhel ve Ben Fero ile birlikte seslendirdiği 'Fight Clup' isimli şarkısı YouTube'da 'beğenilmeme rekoru' kıran Killa Hakan, bunun sorumlusu olarak Faruk Sabancı'yı gösterdi. Sabancı'nın para verip bot hesaplarla bunu yaptırdığını iddia eden Hakan, üstü kapalı olarak Sabancı'yı tehdit etti.

Magazin 18-09-19 10:42

Sagopa Kajmer'den yeni şarkı: Avutsun Bahaneler

Son dönemde Ezhel, Norm Ender ve Ben Fero ile hareketlenen Rap dünyasına Sagopa Kajmer de şyeni şarkısıyla dönüş yaptı. Rap camiasındaki atışmaların ardından yeni şarkısı merakla beklenen Sagopa Kajmer, 'Avutsun Bahaneler'i yayınladı.

Trend 18-08-19 13:20

Killa Hakan'dan Norm Ender'e sert yanıt

Norm Ender ve Killa Hakan-Ceza-Ezhel-Ben Fero arasındaki diss gerilimi devam ediyor.

Trend 07-08-19 15:19

Ezhel'in yüzüne yaptırdığı dövme olay oldu

Rapçi Ezhel son günlerde rap dünyasındaki disslerle gündemde... Norm Ender'in diss attığı Ezhel son olarak da yüzüne yaptırdığı dövme ile gündeme geldi.

Trend 01-08-19 13:42

Behzat Ç. 2. bölümde Ezhel sürprizi!

Yeni bölümleriyle BluTV'de izleyicilerle buluşan 'Behzat Ç.: Bir Ankara Polisiyesi', 25 Temmuz'da yayınlanan ilk bölümüyle büyük ilgi gördü. Dizinin 1 Ağustos'ta yayınlanacak 2. bölümünde izleyiciyi Ezhel sürprizi bekliyor.

Trend 30-07-19 20:30

Fight Kulüp, Youtube'da en çok dislike alan rap şarkısı oldu

Killa Hakan, Ceza, Ezhel ve Ben Fero'nun Fight Kulüp şarkısı ve yorumları, sosyal medyayı salladı! Video Youtube'da rekor sayıda 'dislike' aldı.

Magazin 30-07-19 14:04

Ceza, Killa Hakan, Ezhel ve Ben Fero birleşti! Rap dünyası yanıyor

Geçtiğimiz günlerde Norm Ender; Ezhel ve Ben Fero'ya diss atmış ve Ezhel'den yanıt gecikmemişti. Ezhel'in ardından Killa Hakan sert açıklamalarıyla gündeme bomba gibi düşmüştü. Daha ortamın ateşi soğumadan ünlü rapçiler bir bomba daha patlattı.

Trend 26-07-19 16:42

Rap dünyası karıştı! Norm Ender ve Ezhel kapıştı!

Norm Ender müzik dünyasına geri döndü! Norm Ender'in şarkısından sonra rap dünyası karıştı. Ezhel ve Ben Fero'dan Norm Ender'e yanıt gecikmedi.

Trend 20-07-19 12:06

Emniyet Genel Müdürlüğü, Jandarma Genel Komutanlığı Ve Sahil Güvenlik Komutanlığı’ndan Narkotik Suçlar Ve Göçmen Kaçakçılığı Uygulaması”

Emniyet Genel Mu¨du¨rlu¨gˆu¨, Jandarma Genel Komutanlıgˆı ve Sahil Gu¨venlik Komutanlıgˆı koordinesinde uyus¸turucu ve uyarıcı madde ticareti kullanımının ve go¨c¸men kac¸akc¸ılıgˆının o¨nlenmesi amacıyla 28.06.2019 tarihinde Narkotik Suc¸lar ve Go¨c¸men Kac¸akc¸ılıgˆı adı altından uygulama yapıldı.Uygulama; 00:00-18:00 saatleri arasında izinsiz olarak ülkemizde bulunan yabancı uyruklu s¸ahısların kalabilecegˆi metruk yerler, yogˆunlukla ikamet ettikleri ve c¸alıs¸abilecekleri degˆerlendirilen bo¨lgeler (umuma ac¸ık egˆlence mekanları, tekstil ato¨lyeleri vb.), tır garajları, terminaller, limanlar ve balıkc¸ı barınaklarında go¨c¸men kac¸akc¸ılıgˆına yo¨nelik, 09:00-12:00 saatleri arasında narkotik madde ticareti ve kullanımının yogˆun olabilecegˆi degˆerlendirilen riskli bo¨lgelerdeki parklarda, elektronik oyun salonları ve internet kafelerde s¸u¨pheli go¨ru¨len s¸ahıslara yo¨nelik,13:00-19:00 saatleri arasında narkotik madde ticareti ve kullanımının yaygın olabileceği ve suc¸un odagˆı haline gelebileceği değerlendirilen metruk binalar ve yapımı devam eden/tamamlanamayan ins¸aatların bulundugˆu bo¨lgede s¸u¨pheli go¨ru¨len arac¸ ve s¸ahıslara yo¨nelik,21:00-23:00 saatleri arasında narkotik madde ticareti ve kullanımının yogˆun olabileceği degˆerlendirilen mahalle, sokak, umuma ac¸ık egˆlence mekanları ile s¸u¨pheli go¨ru¨len arac¸ ve s¸ahıslara yo¨nelik 50 bin 476 personel ve 238 dedekto¨r ko¨pegˆi ile 14 bin 606 noktada yapıldı.416 bin 944 şahıs sorgulandıNarkotik Suc¸lar ve Go¨c¸men Kac¸akc¸ılıgˆı uygulamasında 847 ikamet, 369 istasyon/gar/terminal, 278 liman/marina/balıkc¸ı barınagˆı, 5 bin 938 park, 7 bin 748 metruk bina kontrol edildi, 416 bin 944 s¸ahıs sorgulandı.Aranan 931 şahıs yakalandıYapılan denetimlerde; 6 s¸ahıs adam o¨ldu¨rme,41 s¸ahıs yaralama,2 s¸ahıs cinsel taciz,2 s¸ahıs c¸ocugˆun cinsel istismarı, 38 s¸ahıs hırsızlık,3 s¸ahıs yagˆma/gasp, 16 s¸ahıs dolandırıcılık,34 s¸ahıs uyus¸turucu madde ticareti yapmak, 19 s¸ahıs kac¸akc¸ılık,3 s¸ahıs PKK tero¨r o¨rgu¨tu¨ ile bagˆlantılı olmak, 2 s¸ahıs trafik gu¨venligˆini tehlikeye du¨s¸u¨rmek,14 s¸ahıs tehdit/hakaret, 8 s¸ahıs mala zarar verme,710 digˆer suc¸lardan ve 6’sı c¸ocuk 33 kayıp olarak aranan s¸ahıs olmak u¨zere toplam 931 aranan s¸ahıs yakalandı.41 go¨c¸men kac¸akc¸ılıgˆı organizato¨ru¨ ve 1.516 du¨zensiz go¨c¸men yakalandıYapılan uygulama sonucunda; 41 go¨c¸men kac¸akc¸ılıgˆı organizato¨ru¨ ve 1.516 du¨zensiz go¨c¸men yakalanırken, 11 adet sahte pasaport, 5 adet sahte kimlik ve 18 adet sahte yol izin belgesi formu, 2 adet göçmen kaçakçılığı suçunda kullanılan tekne ve yine bu suçta kullanılan 20 adet arac¸ ele gec¸irildi.

Haber 29-06-19 10:02

Rapçi Ezhel’e ‘uyuşturucu kullanmak’tan ertelemeli 1 yıl 8 ay hapis

Şarkılarında uyuşturucu madde kullanımını özendirdiği iddiasıyla yargılandığı iki davada beraat eden ‘Ezhel’ lakaplı Sercan İpekçioğlu, ‘uyuşturucu kullanmak’ suçundan üçüncü kez hakim karşısına çıktı.

Haber 27-06-19 11:29

Son dakika! Ezhel'e 1 yıl 8 ay hapis cezası

Ezhel olarak tanınan müzisyen Sercan İpekçioğlu, 'uyuşturucu madde kullanmak' suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı. İpekçioğlu'nun cezası 5 yıl süre ile ertelendi.

Magazin 27-06-19 11:26

EZHEL'E UYUŞTURUCU KULLANMAKTAN 1 YIL 8 AY HAPİS CEZASI VERİLDİ

EZHEL olarak tanınan müzisyen Sercan İpekçioğlu, "Uyuşturucu madde" kullanmak suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 27-06-19 11:10

Ezhel'e uyuşturucu kullanmaktan 1 yıl 8 ay hapis cezası verildi

EZHEL olarak tanınan müzisyen Sercan İpekçioğlu, "Uyuşturucu madde" kullanmak suçundan 1 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Haber 27-06-19 11:08

Ezhel, Çerkes Sürgünü’ne farkındalık için sahneye Adige bayrağı baskılı tişörtle çıktı

Kocaeli’nin İzmit ilçesinde sahne alan rap sanatçısı Ezhel, Çerkes Sürgünü’ne farkındalık oluşturmak amacıyla sahneye Adige bayrağı baskılı tişörtle çıktı.Rap sanatçısı Ömer Sercan İpekçioğlu (Ezhel), Kocaeli’nin İzmit ilçesinde bulunan bir eğlence merkezinde konser verdi.

Haber 28-04-19 11:06

Baharı dört büyük konserle kaşılıyor

Sayısız tiyatro oyunu kadar önemli konserlere de ev sahipliği yapan DasDas, Nisan ayında farklı müzik türlerinin dört sevilen temsilcisini konuk etmeye hazırlanıyor. 27 Nisan’da Kenan Doğulu, 19 Nisan’da Ezhel, 13 Nisan’da Gökhan Türkmen ve 26 Nisan’da Büyük Ev Ablukada, müzikseverleri DasDas Sahne’ye davet ediyor.

Magazin 03-04-19 15:46

Rapçi Ezhel’e ‘uyuşturucuya özendirmek’ten ikinci kez beraat

Şarkılarında uyuşturucu kullanımını özendirdiği iddiasıyla tutuklanan ve beraat eden ‘Ezhel’ lakaplı Sercan İpekçioğlu 10 yıla kadar hapis istemiyle ikinci kez yargılandığı beraat etti.Şarkılarında uyuşturucu kullanımını özendirdiği iddiasıyla tutuklanan ve beraat eden ‘Ezhel’ lakaplı Sercan İpekçioğlu’nun ikinci kez “uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanılmasını özendirme” suçundan 10 yıla kadar hapis istemiyle yargılanmasına devam edildi.Anadolu 59’uncu Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya, sanık Sercan İpekçioğlu katılmazken, sanık avukatı Fuat Ekin salonda hazır bulundu."Şarkılar, sanat eseridir"Duruşmada söz alan sanık avukatı, “Savunmalarımızı tekrar ediyoruz.

Haber 21-02-19 13:35

Mahkeme Ezhel hakkındaki kararını verdi

Şarkılarında uyuşturucu kullanımını özendirdiği gerekçesi ile tutuklu yargılandığı davadan beraat eden Ezhel lakaplı Sercan İpekçioğlu, aynı suçlamadan dolayı yargılandığı ikinci davadan da beraat etti.

Magazin 21-02-19 13:28

Ezhel ikinci davadan da beraat etti

ŞARKILARINDA  uyuşturucu kullanımını özendirdiği gerekçesi ile tutuklu yargılandığı davadan beraat eden Ezhel lakaplı Sercan İpekçioğlu, aynı suçlamadan dolayı yargılandığı ikinci davadan da beraat etti..

Haber 21-02-19 13:27

EZHEL İKİNCİ DAVADAN DA BERAAT ETTİ

  Şarkılarında uyuşturucu kullanımını özendirdiği gerekçesi ile tutuklu yargılandığı davadan beraat eden Ezhel lakaplı Sercan İpekçioğlu, aynı suçlamadan dolayı yargılandığı ikinci davadan da beraat etti..

Haber 21-02-19 13:27

Ezhel'e uyuşturucuyu özendirme suçundan ikinci kez beraat

"Ezhel" takma adını kullanan rap şarkıcısı Sercan İpekçioğlu, "uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanımını özendirme" suçundan hakkında açılan ikinci davadan da beraat etti

Haber 21-02-19 13:24

Rapçi Ezhel’e uyuşturucudan 3. kez dava açıldı

Şarkılarında uyuşturucu kullanımını özendirdiği iddiasıyla tutuklanan ve beraat eden ‘Ezhel’ lakaplı Sercan İpekçioğlu hakkında 3.

Haber 30-01-19 10:15

Ezhel'in 5 yıla kadar hapsi istendi

MÜZİK  dünyasında 'Ezhel' adıyla tanınan ünlü rapçi Sercan İpekçioğlu hakkında "Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak" suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Haber 10-01-19 17:38

EZHEL'İN 5 YILA KADAR HAPSİ İSTENDİ

MÜZİK  dünyasında 'Ezhel' adıyla tanınan ünlü rapçi Sercan İpekçioğlu hakkında "Kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak" suçundan 2 yıldan 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Haber 10-01-19 16:34