Annesi Haberleri

Annesinden onay çıkmıştı! Serenay Sarıkaya ile Mert Demir böyle görüntülendi! Kameraları görünce...

Aşk haberleri ile uzun süredir magazin manşetlerinden düşmeyen Serenay Sarıkaya ve Mert Demir aşkı tam gaz devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Mert Demir'in annesi müstakbel gelini Serenay Sarıkaya'yı övmelere doyamamış ve 'ilişkiyi onaylıyorum, nasıl mutlularsa öyle devam etsinler' demişti. Ünlü çift şimdi de Rumeli Hisarı’nda bir apartmandan çıkarken görüntülendi.

Magazin 2024-07-26 09:34:43

Bodrum'da korkunç olay! 3 çocuk annesi kadın sokak ortasında eski eşi tarafından öldürüldü

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşayan 3 çocuk annesi Hüsne Topal, sokak ortasında tartıştığı eski eşi tarafından kurşun yağmuruna tutuldu. Olayda kadının yardımına koşan arkadaşı da vurularak yaralandı. Talihsiz kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Haber 2024-07-24 22:38:38

Mert Demir'in annesi müstakbel gelini Serenay Sarıkaya'yı övmelere doyamadı! Evlilik sorusunu duyunca...

Son günlerde magazin gündeminden düşmeyen çiftlerden biri olan Mert Demir ve Serenay Sarıkaya aşkı tam gaz devam ediyor. Mert Demir'in annesi bir konser çıkışı görüntülendi ve soruları yanıtsız bırakmadı. Demir'in annesi adeta müstakbel gelini Serenay Sarıkaya'yı övmelere doyamadı.

Magazin 2024-07-23 08:28:04

Ebru Şahin cenazeye gelmedi! Hande Erçel tanımadığı Akın Akınözü’nün annesinin cenazesinde zor anlar yaşadı

Akın Akınözü’nün annesi son yolculuğuna uğurlandı. Oyuncunun Hercai'den rol arkadaşı Ebru Şahin cenazeye gelmeyince sosyal medyada konuşuldu. İddialara göre Akın Akınözü’nü hiç tanımayan Hande Erçel cenazedeydi ve zor anlar yaşadı.

Magazin 2024-07-23 07:47:32

En zor veda! Akın Akınözü annesinin cenazesinde ayakta durmakta zorlandı

Oyuncu Akın Akınözü'nün annesi Özlem Akınözü, uzun süredir mücadele ettiği hastalığa yenilerek hayatını kaybetti. Ünlü oyuncunun annesinin cenazesinde zor anlar yaşadı. Oyuncunun o halleri sevenlerini de üzdü.

Magazin 23-07-24 07:01

Arda Güler'in annesi ve ablası paylaştı! Sosyal medyada yine beğeni yağdı: Çok güzel bir aile

Son dönemin en popüler futbolcuları arasında yer alan Arda Güler sezonun stresini kız arkadaşı ve ailesiyle birlikte Bodrum'da atıyor. Arda Güler'in ailesi tarafından yapılan paylaşımlar ise fanlarından büyük beğeni topluyor.

Magazin 22-07-24 10:01

İzmir'de korkunç olay! Aynı aileden 3 kişi feci şekilde can verdi

İzmir'de hemzemin geçitte yolcu treni, otomobile çarptı. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde, otomobilin sürücü Mehmet Akkurt ile yanındaki eşi Bediha Akkurt ve annesi Emine Akkurt'un öldüğü belirlendi.

Haber 20-07-24 16:15

Akın Akınözü'nün anne acısı! Oyuncu Özlem Akınözü hayatını kaybetti

Bir dönemin reyting rekortmeni dizisi Hercai'de hayat verdiği Miran Aslanbey karakteriyle büyük beğeni toplayan Akın Akınözü anne acısıyla sarsıldı. Akın Akınözü'nün kendisi gibi oyuncu annesi Özlem Akınözü hayata gözlerini kapadı.

Magazin 20-07-24 14:23

Ünlü marka şokta! Bir iş insanı daha denizde kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi!

Kuşadası'nda yüzdüğü sırada kalp krizi geçiren Denizlili iş insanı Yasin Tokat, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Geçtiğimiz günlerde de ünlü iş insanı Çetin Özataç ve gazeteci İsmail Küçükkaya'nın annesi de denizde kalp krizi geçirerek yaşamını yitirmişti.

Finans 20-07-24 13:27

2 yaşındaki oğlunu boğarak öldüren anne cezaevinde vicdan azabından intihar etti! Polise kendisi teslim olmuştu...Korkunç bir şey yaptım

Oğlunu boğarak öldürdükten sonra "Ben öldürdüm" diye bağıran bir anne tutuklanarak gönderildiği cezaevinde intihar etti. Olayın ardından 35 yaşındaki Ayesha Henna Ali isimli kadının annesi kızını, "Çocuğunu çok seviyordu ve onsuz bir dakika bile yaşayamazdı." diyerek savundu.

Trend 20-07-24 09:16

Timur Cihantimur hakkında 'Hapishanede dövüldü' iddiaları... Dudağı patladı, dişi kırıldı

1 Mart 2024 tarihinde karıştığı kazada Oğuz Murat Aci'nin ölümüne sebebiyet veren Timur Cihantimur, annesi Eylem Tok tarafından önce Mısır'a sonra da ABD'ye kaçırılmıştı. Son olarak Boston'da yakalanarak tutuklanan Cihantimur hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Cihantimur'un kaldığı hapishanede 3 kişi tarafından dövüldüğü, dudağının patladığı ve dişinin kırıldığı iddia edildi. İddialara görei Cihantimur'un kaldırıldığı hastanede yer olmaması sebebiyle cezaevine gönderildiği de belirtildi.

Haber 19-07-24 21:14
abd

Vahşeti mahalleli fark etti... Karısını boğarak öldürdü! Torbaya koyup bahçeye attı

Adıyaman'da kan donduran bir vahşet yaşandı. 3 çocuk annesi 41 yaşındaki Esma Biçer, kocası K.B. tarafından boğularak öldürüldü. Şahıs eşinin cesedini torbaya koyarak bahçeye attı. K.B. yakalanarak gözaltına alınırken olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Haber 19-07-24 17:48

Temel Karamollaoğlu’nun acı günü: Annesi son yolculuğuna uğurlandı

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun annesi Edibe Karamollaoğlu bugün cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cenaze törenine mevcut siyasi parti genel başkanları ve temsilcileri, ayrıca Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı.

Haber 19-07-24 15:32

Temel Karamollaoğlu'nun acı günü! Annesi Edibe Karamollaoğlu hayatını kaybetti

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu'nun annesi Edibe Karamollaoğlu yaşamını yitirdi.

Haber 18-07-24 15:35

Kan donduran detaylar! 15 yaşındaki Taylandlı genç kız aşk üçgeni yüzünden bıçaklanarak öldürüldü

Tayland'ın merkezindeki Pathum Thani 16 yaşındaki bir genç, aşk üçgeni yüzünden 15 yaşındaki bir çocuğu bıçaklayarak öldürdükten sonra polise teslim oldu. 15 yaşındaki kız hayatını kaybederken onun yanında bulunan 16 yaşındaki bir başka gençte yakalandı. Mağdur olan 16 yaşındaki gencin annesi olaya bir aşk üçgeninin neden olduğunu iddia etti.

Trend 18-07-24 13:25

Erva Raziye Asar vahşice öldürülmüştü! Annesi kahreden detayı açıkladı: 'Demek ki o anda...'

İstanbul'da Fethi D., temizlik bahanesiyle evine çağırdığı 23 yaşındaki Erva Raziye Asar'ı boğarak öldürmüş ve cesedi 6 parçaya bölmüştü. Daha sonra katil zanlısı çöp poşetine koyduğu ceset parçalarını Beylikdüzü’nde bir inşaat alanına atmıştı. Kan donduran olayda Erva'nın annesi kahreden detayı açıkladı.

Haber 16-07-24 22:37

15 Temmuz şehidinin babasının sözleri duygulandırdı! Annesi de gözyaşlarını tutamadı: Beynimi vermek istedim, olmadı

15 Temmuz darbe girişimi sırasında Külliye’de şehit olan Oğuzhan Yaşar'ın (23) babası Ahmet Yaşar'ın (60) sözleri duygulandırdı. Darbe girişiminin yıl dönümü nedeniyle Erzurum'da düzenlenen sergiye katılan baba Yaşar "Tedavisi olmadı, beynimi vermek istedim. Tıbben mümkün olmadı" dedi. Öte yandan İstanbul Valisi Davut Gül, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz Şehitleri Anıtı ve Hafıza 15 Temmuz Müzesi'ni ziyaret etti.

Haber 14-07-24 16:44

Derin Talu kameraları görünce annesi Defne Samyeli'yi aradı! Özel korumalı araç geldi

Defne Samyeli'nin 2011 yılında ayrıldığı Eren Talu ile evliliğinden dünyaya gelen Derin Talu ergenliğinden beri paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Kameralara yakalanan Derin Talu annesine mesaj attı, genç isme hemen özel korumalı araç geldi.

Magazin 14-07-24 10:59

Türkiye'nin konuştuğu Timur Cihantimur olayında yeni gelişme! Duruşma tarihi belli oldu: Cezaevi detayı...

Eyüpsultan'da lüks aracıyla Oğuz Murat Aci'nin ölümüne sebebiyet veren ve annesi Eylem Tok tarafından önce Mısır'a ardından ise ABD'ye kaçırılan Timur Cihantimur, Boston'da yakalanmıştı. Cihantimur'un bir sonraki duruşmasının 15 Ekim'de yapılacağı öğrenilirken, o vakte kadar cezaevinde kalacağı bildirildi.

Haber 12-07-24 10:12

Kastamonu'da çöp poşetinde bulunan bebeğin annesi yargılanıyor

Kastamonu'da, çöp konteynerinin yanında çöp poşetinin içinde bulunan yeni doğmuş bebeğin annesinin yargılanmasına devam edildi.

Yurthaber 12-07-24 09:22

Timur Cihantimur ile ilgili savcı kararını verdi! 3 seçenek sundu

Annesi Eylem Tok ile Timur Cihantimur'un Türkiye'ye iadeleri kapsamında ABD'deki yargılanmaları devam ediyor. Cihantimur ile ilgili olarak yeni gelişmeler yaşandı. Buna göre savcı, Cihantimur'a kefalet uygulanmayacağına ve başka bir cezaevine nakil olmasına karar verdi.

Manşet 09-07-24 19:36

Alina Boz'un Rus annesi Olga'yı görenler çok şaşırdı! 'Annesi değil ablası gibi'

2023 yılının Aralık ayında işletmeci Umut Evirgen ile dünya evine giren ünlü oyuncu Alina Boz son dönemde hamilelik iddiaları ile gündemde. Özel hayatı, sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla sık sık adından söz ettiren ünlü oyuncu şimdi de Rus annesi ile gündem oldu. Alina Boz'un Rus annesi Olga'yı gören herkes çok şaşırdı.

Magazin 09-07-24 16:50

Ayşe Ateş açtı ağzını yumdu gözünü: Ulan müptezeller! Ulan kurşun askerler! Saldırın ulan, bekliyoruz

Sinan Ateş cinayeti davasının başlamasının ardından annesi Saniye Ateş duruşma sırasında peş peşe iki gün rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş "Beni bıraktınız, şimdi de Saniye Anne’me mi küfür etmeye başladınız?" deyip çok sert ifadelerle verdi veriştirdi. Gözleri dolup ağlamaklı konuşan anne Ateş'in söyledikleri de dikkat çekti.

Haber 09-07-24 14:09

İBB Tülay Makbule Garipoğlu'na indirimli ev mi sattı? İddialar olay oldu, Avukat Dr. Epözdemir'den tepki geldi: Umarım doğru değildir!

Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun annesi Tülay Makbule Garipoğlu'yla ilgili ortaya atılan iddia olay oldu. Türkiye'yi sarsan cinayet sonrası 3 yıl hapis cezası alan anne Garipoğlu'na İBB'nin 'özel kampanya' dahilinde ev sattığı iddia edildi. Söz konusu haberlere isyan eden Karabulut ailesinin avukatı Dr. Rezan Epözdemir "Umut ediyorum ki bu haber doğru değildir. Tek kelimeyle sözün bittiği yerdeyiz. Yazık..." ifadelerini kullandı.

Haber 09-07-24 13:14

Türkiye'nin konuştuğu olay! Timur Cihantimur'un babası Bülent Cihantimur program yapacak: Katilin dizisi izlenirse...

Karıştığı bir kaza sonucu Murat Aci'yi hayattan koparan ve annesi Eylem Tok tarafından yurt dışına kaçırılan Timur Cihantimur, Boston'da yakalanarak hakim karşısına çıkarılmıştı. Timur Cihantimur'un kalça ameliyatlarıyla ünlenen estetik cerrah babası Bülent Cihantimur, yeniden program yapacağını duyurdu. Bunun üzerine kazada vefat eden Aci'nin babası Özer Aci, "Türkiye’de katilin dizisi izlenirse, artık söylenecek bir laf yok" dedi.

Haber 08-07-24 16:57

Hayatının şokunu yaşadı! Annesiyle kocasının ilişkisini ifşa etti: 'Annemin kocama gönderdiği mesajı okuyunca kustum'

Bir kadın beş yıl önce babasını kaybetti ve annesi yalnız kaldı. Şimdilerde evli ve hamile olan kadın babasının ölümünün acısını hala yaşayan annesiyle kendi kocasının ilişkisi olduğunu ortaya çıkardıktan sonra dehşete düştü.

Kadin 08-07-24 14:55

İzmir'deki patlamada kahreden ayrıntı! 'Ölüm peşini bırakmadı'

İzmir'in Torbalı ilçesindeki bir şırdancıda meydana gelen patlamada kahreden bir ayrıntı ortaya çıktı. Patlamada hayatını kaybeden Dilek Bağ'ın annesi Adalet Bağ, kızının önceden çalıştığı bir yerde meydana gelen patlamadan korkup ayrıldığını ifade ederek "Ölüm peşini bırakmadı" dedi.

Haber 07-07-24 17:51

Cani koca cinnet getirdi! 9 yerinden bıçakladığı karısını çocuklarının gözü önünde benzin dökerek diri diri yakmaya çalıştı

Amerika Birleşik Devletleri'nin Tennessee bölgesinde Tessa isimli bir kadın çocuklarının gözü önünde eşi tarafından defalarca kez bıçaklandı ve üzerine benzin dökülerek diri diri yakılmaya çalışıldı. İki çocuk annesi kadın, aldığı yaralara rağmen olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı. Cani eş tutuklanırken Tessa'nın tedavisinin devam ettiği ifade edildi.

Trend 06-07-24 15:17

Sosyal medya fenomeni Marul Kafa'nın annesi vefat etti! Acı haberi böyle duyurdu

Sosyal medyada çektiği videolarla tanınan Marul Kafa lakaplı Mehmet Yıldırım anne acısı ile sarıldı. Ünlü fenomenin bir süredir kanserle mücadele eden annesi Havva Yıldırım hayatını kaybetti.

Magazin 05-07-24 12:13

Sinan Ateş'in annesi duruşma sırasında rahatsızlandı! Sağlık durumu için ilk açıklama geldi

Sinan Ateş cinayeti davası üçüncü gününde devam ederken Ateş'in annesi Saniye Ateş rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Anne Ateş'in sağlık durumuyla ilgili abla Selma Ateş'ten açıklama geldi. Öte yandan Kemal Kılıçdaroğlu ile Ayşe Ateş davaya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Haber 03-07-24 15:33

İki çocuk annesi eşini sokak ortasında öldürdü! Evine çıkıp pencereden tehditler savurdu: Yaklaşmayın

Pendik'te 2 çocuk annesi Safiye Bıçak boşanma aşamasındaki eşi Vedat Bıçak tarafından sokak ortasında silahla öldürüldü. Polis, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı. Cinayet anını anlatan mahalle sakini Şenay Yelden, "Silah sesine çıktık, ne olduğunu anlamadık. Kadını yerde, yatıyor olduğunu gördüm. Eşi de üst kattan bağırıyordu 'Yaklaşmayın öldürürüm hepinizi' diye." ifadelerini kullandı.

Haber 03-07-24 12:03

Aralarındaki yaş farkı sosyal medyanın gündemine yerleşti! Eleştiri oklarının hedefi haline geldiler: Kocamla 10 yaşındayken tanıştım

Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayan 3 çocuk annesi Demi Engemann isimli bir kadın sosyal medyada ikinci eşi Brett ile tanıştığı zamanı anlatınca gündem yarattı. Aralarında 16 yıllık yaş farkı bulunan çiftten Engemann bu durumu, "Kocamla 10 yaşındayken tanıştım ve o 26 yaşındaydı. Şimdi 3 çocuğumuz var ama troller bizi asla kabul etmeyeceğini söyledi. Umrumuzda değil" diyerek özetledi.

Trend 03-07-24 11:02

Gazeteci İsmail Küçükkaya'nın annesi son yolculuğuna uğurlandı! Gözyaşlarını tutamadı

Gazeteci İsmail Küçükkaya en acı günü yaşadı. Küçükkaya'nın annesi Antalya'da denizde geçirdiği kalp krizi nedeniyle 77 yaşında hayatını kaybetti. Halise Küçükkaya'nın cenazesi, bugün memleketi Kütahya'nın Simav ilçesinde toprağa verildi.

Haber 01-07-24 19:11

Şevval Sam 30. sanat yılını kutladı! Sahne tarzıyla adından söz ettirdi

Geçtiğimiz günlerde Bodrum yorumuyla sosyal medyada tepki çeken Şevval Sam, 30. sanat yılını kutladı. Yıllara meydan okuyan Sam'ın sahne tarzına yorumlar gecikmedi. Şevval Sam'ı sahnede annesi Leman Sam da yalnız bırakmadı.

Magazin 01-07-24 07:29

Rüştü Onur Atilla ve Nez aşkı gündemde! Yuva yıktın yorumları kızdırdı... Peş peşe açıklama

2014 yılında dünyaevine girdiği iki çocuğunun annesi Sinem Ayyıldız ile anlaşmalı olarak boşanan ‘Güldür Güldür Show’un oyuncusu Rüştü Onur Atilla Nez ile aşk pozu verince olay oldu. Nez kendisine gelen "Yuvayı yıktın" yorumlarına kızdı. Atilla da yorumlardan sonra patladı.

Magazin 01-07-24 06:56

Gazeteci İsmail Küçükkaya'nın acı günü! Denizde kalp krizi geçiren annesi hayatını kaybetti

Antalya'da tatil yapan gazeteci İsmail Küçükkaya'nın annesi Halise Küçükkaya, denizde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitirdi. Adli tıbba gelen Küçükkaya'nın oldukça üzgün olduğu ve gözyaşlarını tutamadığı görülürken, CHP lideri Özgür Özel de bir taziye mesajı paylaştı.

Haber 30-06-24 14:11

Cristiano Ronaldo'nun annesinden 'Mahsun Karaca' paylaşımı! Röportaj Adam'dan cevap gecikmedi

Gelmiş geçmiş en iyi futbolculardan birisi olan Cristiano Ronaldo'nun Türkiye-Portekiz maçında çekilen bir fotoğrafı sosyal medyanın gündemine oturdu. Sosyal medyada Röportaj Adam olarak tanınan fenomen Mahsun Karaca'nın bulunduğu o kare binlerce kez beğenilip paylaşılmıştı. Fotoğrafa Ronaldo'nun annesi Dolores Aveiro ise hiç beklenmedik bir yanıt geldi. Aveiro, Karaca'yı Ronaldo'nun ölen babasına benzetti. Karaca'dan olaya yanıt geldi.

Manşet 27-06-24 17:19

Zuhal Topal'dan aşk dolu kareler! 16. evlilik yıl dönümünü böyle kutladı

Ünlü sunucu ve oyuncu Zuhal Topal, 2008 yılında hayatını birleştirdiği Korhan Saygıner ile mutlu birlikteliği sürüyor. Bir çocuk annesi Topal, 16'ncı evlilik yıl dönümünü romantik bir paylaşımla kutladı. Topal'ın paylaşımına kısa sürede beğeni ve yorum yağdı.

Magazin 27-06-24 13:19

Balıkesir'de anne ve oğlu gölette boğuldu

Balıkesir'de serinlemek için girdiği gölette kaybolan çocuk ile onu kurtarmak için peşinden giden annesi boğuldu.

Yurthaber 26-06-24 10:32

Duygu Özgül'e hapsi boylattıran videolar: Öpmesinde sıkıntı yok, keşke o mimikleri yapmasaydı Annesi de kızını savundu!

5 yaşındaki kuzenini zorla dudağından öptürdüğü görüntüleri sosyal medyada paylaşan Duygu Özgül Kalebayır tüm Türkiye'de infial yarattı. Tarafların aileleri ilk kez konuştu. Küçük çocuğun babası videoların eski olduğunu söyledi, yeğenine sahip çıkarken "Keşke o mimikleri yapmasaydı" diye hayıflandı. Duygu Özgül'ün annesi de kızını savundu, "Videoda gariplik" var deyip kızının videoları neden yeni yüklediğini anlattı.

Haber 26-06-24 10:02

Bir aileyi katleden damattan şoke eden ifade: 'Nevrim döndü herkesi öldürdüm'

Adana'da eşi ve eşinin ailesinden 3 kişiyi vurarak öldüren şahıs, annesi, babası ve bebeğiyle Irak'a kaçmak isterken Hatay'da yakalandı. Katil zanlısının ifadesinde, "Nevrim döndü herkesi öldürdüm, pişmanım" dediği öğrenildi. Katil zanlısı ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Haber 24-06-24 21:01

'Dur yapma' diye bağırsalar da... Eski sevgilisini kurşun yağmuruna tutup katletti! Sonra da intihar etti

Konya'da Arafa Yıldırım (44), marketten ekmek alıp, evine dönen eski sevgilisi Ümmü Döğer'i (42), apartman girişinde tabancayla vurup, aynı silahla intihara kalkıştı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan 4 çocuk annesi Döğer kurtarılamadı. Aynı silahla intihara kalkışan Yıldırım, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Haber 24-06-24 13:10

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Ahu Tuğba apar topar hastaneye kaldırılmıştı! Hastalığı belli oldu

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Ahu Tuğba geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırılmıştı. Kızı Anjelik annesi için dua isterken Ahu Tuğba'nın hastalığı belli oldu. Usta oyuncunun KOAH hastası olduğu İddia edildi.

Magazin 21-06-24 09:17

Timur Cihantimur'un cezaevindeki fotoğrafı ortaya çıktı! Annesi Eylem Tok ile birlikte ABD'ye kaçmıştı

İstanbul'da ölümlü kazaya sebebiyet verdikten sonra ABD'ye kaçan Timur Cihantimur ile annesi Eylem Tok, Türkiye'nin gündemini meşgul etmeye devam ediyor. İki isim Türkiye'nin iade talebi ile gözaltına alınırken, Timur Cihantimur’un ABD'deki cezaevindeki fotoğrafı ortaya çıktı.

Manşet 20-06-24 09:53
abd

Mika Raun kanlar içinde video paylaştı! Öldüresiye dövüldüm, defalarca vurdular...

Mika Raun saldırıya uğradığını iddia etti. Yüzünde kan varken çektiği videoyu sosyal medya hesabından paylaşan Mika Raun, "Resmen öldüresiye dövüldüm, ona defalarca vurdular üstelik yanımızda annesi ve kız kardeşi varken" dedi. Mika Raun ayrıca hastaneye götürüldüğünü de sözlerine ekledi.

Manşet 19-06-24 00:42

Eylem Tok ve oğlunu bir imza yakalattı! Gözaltı esnasında panikledi, annesi sakinleştirdi: Tok hemen telefona sarıldı

İstanbul’da 1 Mart tarihinde 1 kişinin ölümüne neden olduktan sonra ABD’ye kaçan Timur Cihantimur ile annesi Eylem Tok’un yakalanmasının ardından yeni detaylara ulaşıldı. Yakalanmalarında bir imzanın etkili olduğu, gözaltı sırasında Cihantimur'un paniklediği onu Eylem Tok'un sakinleştirdiği ortaya çıktı. Öte yandan telefon detayı ise dikkat çekti.

Haber 16-06-24 12:23

Kızını ve torununu katletmişti! İfadesi ortaya çıktı 'Kızım bunu kabul etmedi, ben de...'

Osmaniye'den geldiği Eskişehir'de kızı 31 yaşındaki Merve Karabaş ile torunu 7 yaşındaki Ata Alp Karabaş'ı evlerinden çıktıkları sırada tabancayla vurarak öldüren ve olayın ardından tutuklanan Osman Nuri Keskin'in ifadesinde, "Kızımdan boşanma aşamasında olduğumuz annesi ile aramızı düzeltmesini istedim. Ancak kızım bunu kabul etmedi. Kızımı korkutmak için silahımı çıkardım ve ateş ettim" dediği ortaya çıktı.

Haber 15-06-24 15:04

SON DAKİKA | Bakan Tunç duyurdu: Eylem Tok ve oğlu ABD'de yakalandı! 'Yüreğimizde bir yük vardı, artık kalktı'

İstanbul'da Oğuz Murat Aci'nin ölümüne sebebiyet veren bir kazaya karışan Cihantimur Tok, annesi Eylem Tok tarafından ABD'ye kaçırılmıştı. Türkiye'nin gündemine oturan olayda firari Eylem Tok ve oğlu için kırmızı bülten çıkarılmıştı. Bakan Tunç, kırmızı bültenle aranan Eylem Tok ve oğlu Cihantimur Tok'un ABD'de yakalandığını duyurdu. Öte yandan Aci ailesi gelişme sonrası "Yüreğimizde bir yük vardı, artık kalktı" açıklamasını yaptı.

Haber 14-06-24 17:34
abd

Emre Kınay ödül gecesine kızı Duru ile katıldı! Görenler 'aynı annesi' yorumunu yaptı

Bu yıl 26'ıncı kez düzenlenen "Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri" törenle sahiplerine verildi. "Haldun Dormen Özel Ödülü" ise Duru Tiyatro adına Emre Kınay'ın oldu. Kınay, ödül aldığı geceye kızı Duru ile katıldı. Duru'yu gören herkes 'aynı annesi' yorumunu yaptı.

Magazin 13-06-24 11:48