Tuğçe Tayfur Haberleri Ve Son Dakika Tuğçe Tayfur Haberleri

Tuğçe Tayfur Haberleri Ve Son Dakika Tuğçe Tayfur Haberleri

18 Mart 1988 İstanbul doğumlu Tuğçe Tayfur, Türk şarkıcıdır. Annesi oyuncu Necla Nazır, babası da ünlü şarkıcı Ferdi Tayfur’dur. Sırasıyla Terakki Vakfı Özel Şişli Terakki İlköğretim Okulu, İstek Vakfı Kemal Atatürk Lisesi, Yeditepe Üniversitesi İtalyanca Sanat ve Tasarım Bölümü’nden mezun oldu. Babası gibi müzikle ilgilenen Tayfur, piyano ve keman çalmaktadır. 2010 yılında arkadaşları ile kurduğu Joker grbunun solistliğini yaptıktan sonra bir süre ABD’de yaşadı. 2015 yılında Kalp Dayanmaz, Köle Olup, Yok Olsam şarkılarını çıkarttı. Babası ile düet yaptığı Huzurum Kalmadı şarkısıyla büyük beğeni topladı.

Tuğçe Tayfur Haberleri

Tuğçe Tayfur ve babası Ferdi Tayfur kavga etti! Sitem dolu sözler gündem oldu

Son dönemde özel hayatıyla adından söz ettiren Tuğçe Tayfur bu sefer de babası Ferdi Tayfur ile gerildi. Ferdi Tayfur sosyal medya hesabından sitem dolu bir paylaşımda bulundu.

Magazin 12-04-2024 15:08

İnci Taneleri dizisindeki Hatıran Yeter sahnesi Ferdi Tayfur'un kızını kızdırdı: İnsan sinir oluyor yani

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur, İnci Taneleri dizisinde babasının uzun yıllardır söylediği 'Hatıran Yeter' şarkısının Serkan Kaya versiyonunun çalınmasına tepki gösterdi. Şarkıyı babasından dinlemek istediğini belirten Tayfur, "Belki babam yorum bile yapmaz buna ama insan bir sinir oluyor yani" ifadelerini kullandı.

Magazin 10-02-2024 09:23

Ferdi Tayfur’un kızı Tuğçe Tayfur yeni evlenmişti! Her şeyi silince gündem oldu, açıklama geldi

Ferdi Tayfur’un kızı Tuğçe Tayfur kocası Muhammet Aydın’ı sosyal medya hesabından takip etmeyi bırakıp fotoğrafları silince ayrılık iddiaları beraberinde geldi. Soyadını da değiştiren Tayfur gündem olunca hemen poz ve açıklama gecikmedi.

Magazin 25-12-2023 07:08

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur özel hayatıyla yine gündemde! Kocasını sildi

Ferdi Tayfur ile Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur, yaklaşık 5 ay önce Muhammet Aydın ile nikah masasına oturmuştu. Evliliğiyle gündeme gelen Tayfur kısa süre önce de hamile olduğunu açıkladı. Tuğçe Tayfur şimdi de eşini silince gündem oldu.

Magazin 24-12-2023 15:29

Tuğçe Tayfur

Tuğçe Tayfur Hakkındaki Haberler Mynet'te. Tuğçe Tayfur Hakkındaki Son Dakika Gelişmelerini Mynet'te Takip Edin.

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur anne oluyor! Müjdeyi böyle paylaştı

Ünlü sanatçı Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur anne olacağını duyurdu. Eski nişanlısı Burak Kalfa tarafından fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kaldığını açıklayan Tuğçe Tayfur, geçtiğimiz aylarda sürpriz bir şekilde nikah masasına oturmuştu. Muhammet Aydın ile ağustos ayında evlenen Tuğçe Tayfur hamile olduğunu takipçileriyle paylaştı.

Magazin 13-11-2023 21:58

Cinsel içerikli video şoku! Tuğçe Tayfur mesajı ifşa etti, ateş püskürdü

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur, özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Muhammed Aydın ile kısa süre önce evlenen Tuğçe Tayfur'un eşi hakkında olduğu iddia edilen cinsel içerikli video sosyal medyada gündem oldu. Şarkıcı, 100 bin dolar istendiğini söyleyerek mesajı da ifşa etti.

Magazin 25-09-2023 14:58

'Evlenmesine ailesi karşı çıktı' denmişti! Tuğçe Tayfur'dan annesi Necla Nazır ve eşiyle poz

Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur, uzun süredir özel hayatıyla gündemde. Eski nişanlısı Burak Kalfa tarafından fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kaldığını açıklayan Tuğçe Tayfur, geçtiğimiz günlerde sürpriz bir şekilde nikah masasına oturmuştu. Ailesinin nikaha katılmaması ailesinin rızası olmadığı yönünde iddiaları ortaya çıkarmıştı. Tuğçe Tayfur'dan annesi Necla Nazır ve eşiyle poz geldi.

Magazin 26-08-2023 17:23

Elhamdüllilah Allah seni bana gönderdi diyerek paylaştı! Tuğçe Tayfur'un gelinliği olay oldu

Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur, eski nişanlısı Burak Kalfa tarafından fiziksel ve psikolojik şiddete maruz kaldığını açıkladıktan kısa süre sonra evlilik kararı aldığını duyurdu. "Elhamdüllilah Allah seni bana gönderdi" diyerek gelinlikli paylaşım yapan Tuğçe Tayfur'un gelinliği olay oldu.

Magazin 14-08-2023 14:35

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'un sevgilisi bakın kimmiş! Müstakbel eşten iddialara yanıt! 'Resmi nikahtahtan sonra hesabımı kapatacağım...'

16 Eylül 2022'de nişanlandığı Burak Kalfa'dan geçtiğimiz ay olaylı bir şekilde ayrılan Tuğçe Tayfur, geçtiğimiz günlerde evleneceğini duyurdu. Yaptığı paylaşımlarla nikah hazırlıklarına başladığını belirten Tuğçe Tayfur müstakbel eşinin kim olduğunu ve nasıl tanıştıklarını anlatttı.

Magazin 12-08-2023 16:48

Eski nişanlısıyla davalık olmuştu! Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur evlilik hazırlığı yapıyor

Ferdi Tayfur ve Necla Nazır’ın kızları Tuğçe Tayfur, eski nişanlısı Burak Kalfa ile davalık olmuştu. Kendisine şantaj yapmakla suçladığı eski nişanlısı hakkında uzaklaştırma kararı da alan Tayfur, şimdilerde yeni bir aşka yelken açtı. Evlilik hazırlığı yapan Tuğçe Tayfur nikah hazırlıklarını sosyal medyada paylaştı.

Magazin 10-08-2023 16:52

Maneviyata yöneldiğini söylemişti! Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur şortla poz verince...

Şarkıcı Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur son dönemde eski nişanlısından gördüğü şiddeti paylaşarak gündeme geliyordu. Mayıs ayında "Maneviyatım ağır basıyor" diyerek müziği bırakıp başını örttüğü pozları paylaşmıştı. Tayfur şimdi ise şortlu pozunu paylaşınca takipçilerinden eleştiri aldı.

Magazin 04-08-2023 14:10

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'un eski nişanlısı da suç duyurusunda bulundu! Burak Kalfa'nın açıklamaları şoke etti

Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur, eski nişanlısı Burak Kalfa tarafından psikolojik ve fiziksel şiddete maruz kaldığını söyleyerek; eski nişanlısıyla ilgili uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Burak Kalfa da Tuğçe Tayfur hakkında suç duyurusunda bulundu. Kalfa adliye önünde yaptığı açıklamalarla şoke etti.

Magazin 25-07-2023 12:23

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur eski nişanlısından şiddet gördüğünü iddia etmişti! Burak Kalfa'dan açıklama geldi: ''Bu kuyruk acısını boş verin''

Ünlü şarkıcı Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur "Maneviyatım ağır basıyor" diyerek müziği bıraktığını duyurmasının ardından tesettüre girdiği haberleriyle sık sık gündem olmuştu. Geçtiğimiz aylarda nişanlısından ayrılan Tuğçe Tayfur bu kez nişanlısı hakkında şaşırtan açıklamalar yaptı ve nişanlısından şiddet gördüğünü iddia etmişti. Tayfur'un eski nişanlısı Burak Kalfa, söz konusu iddialarla ilgili açıklama yaptı.

Magazin 24-07-2023 16:37

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur eski nişanlısı tarafından özel görüntüleriyle tehdit ediliyor! İsyan edip meydan okudu

Geçtiğimiz aylarda sahneleri bırakan ve maneviyata yöneldiğini söyleyen Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur bir küsüp bir barıştığı nişanlısı iş insanı Burak Kalfa tarafından özel görüntüleri ile tehdit ediliyor. Tuğçe Tayfur, sosyal medya hesabından eski nişanlısına ateş püskürdü.

Magazin 23-07-2023 15:03

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'dan eski nişanlısı hakkında şok eden sözler! Eve kilitleyip yumrukladın

Ünlü şarkıcı Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur "Maneviyatım ağır basıyor" diyerek müziği bıraktığını duyurmasının ardından tesettüre girdiği haberleriyle gündem olmuştu. Geçtiğimiz aylarda nişanlısından ayrılan Tuğçe Tayfur bu kez nişanlısı hakkında şok eden itiraflarda bulundu. Şiddete maruz kaldığını dile getiren Tayfur, nişanlısı hakkında uzaklaştırma kararı aldı.

Magazin 19-07-2023 19:12

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'dan nostaljik paylaşım! ''Babasının kopyası''

Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündeme gelen Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur son paylaşımıyla yine çok konuşuldu. Tuğçe Tayfur babası Ferdi Tayfur ile nostaljik bir paylaşım yaptı. Baba-kızın eski fotoğrafına sosyal medyada yorum yağdı.

Magazin 07-06-2023 15:45

Tuğçe Tayfur'dan tesettür açıklaması! Örtünmeyi istedim ama beceremedim

Nişanlısı Burak Kalfa ile sürekli ayrılıp barışmasıyla dikkat çeken Ferdi Tayfur'un kızı yine açıklamalarıyla gündeme geldi. Daha önce müziği bıraktığını açıklayan Tayfur bir süredir maneviyata yönelmişti. Başörtülü pozları gündeme gelen Ferdi Tayfur'un kızı "Örtünmeyi istedim ama beceremedim" itirafında bulundu.

Magazin 16-05-2023 13:25

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur başörtülü tarzından vazgeçince... Gelen yorumlar rahatsız etti

Tuğçe Tayfur, geçen haftalarda "Maneviyatım ağır basıyor" diyerek müziği bıraktığını duyurmuştu. Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur daha sonra başörtülü pozlarıyla gündeme gelmişti. Bu pozlarına ara veren ve açık hallerini paylaşan şarkıcıya gelen yorumlar gündem oldu.

Magazin 11-05-2023 09:16

Tuğçe Tayfur annesi Necla Nazır'ı paylaştı! Yeşilçam'ın ünlü oyuncusunu görenler bakın ne dedi

Yeşilçam'ın unutulmaz filmlerine adını yazdıran Necla Nazır uzun yıllar önce oyunculuğu bırakıp gözlerden uzak yaşamaya başlamıştı. Ferdi Tayfur ile evli olan Necla Nazır'ın kızı son dönemde sık sık gündeme geliyordu. Tuğçe Tayfur annesi Yeşilçam'ın ünlü oyuncusu Necla Nazır'ın son halini paylaştı.

Magazin 11-04-2023 09:12

Şapka altına başörtüsü taktı! Tuğçe Tayfur tarzını eleştiren takipçisine bakın ne dedi

Şarkıcılığı bırakıp maneviyata yönelen Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur tarzıyla dikkat çekiyor. Başörtüsü ve şapka kombiniyle dikkat çeken Tuğçe Tayfur yeni pozunu paylaştı. Tayfur gelen eleştiriye ise sessiz kalmadı.

Magazin 07-04-2023 13:57

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur yeni tarzıyla gündemde! Tesettüre girdiği düşünülüyordu... Bakın ne dedi

Bir döneme damga vuran şarkıların sahibi Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur sahneleri bırakıp maneviyata yönelmişti. Geçtiğimiz günlerde başını örterek verdiği pozla tesettüre girdiği gündeme gelen Tuğçe Tayfur bu yorumlardan rahatsız oldu. Ünlü isim bu tarzının bir geçiş süreci olduğunu düşünüyor.

Magazin 26-03-2023 15:17

Sahneleri bırakıp tesettüre girmişti! Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'dan evlilik açıklaması: Tarih belli oldu

Arabesk müziğin usta isimlerinden Ferdi Tayfur'un Necla Nazır'dan olan kızı Tuğçe Tayfur son günlerde açıklamaları ve özel hayatıyla gündemden düşüyor. "Maneviyatım ağır basıyor" diyerek müziği bırakan ünlü isimden evlilik açıklaması geldi.

Magazin 25-03-2023 12:31

Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur'dan tesettür açıklaması! Örtünmek bu değil

Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur’un tesettürlü fotoğrafı çok konuşulmuştu. Sosyal medya hesabından barıştığı nişanlısıyla fotoğrafını paylaşan Tayfur’un başörtülü olması dikkat çekmişti. Ünlü isim “İnsanları yanlış yönlendirmeyelim” dedi ve konu ile ilgili ilk kez konuştu.

Magazin 22-03-2023 15:03

Maneviyata yönelmişti! Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur Babamla barıştım diyerek itiraf etti! İstanbul'u terk eden Ferdi Tayfur iyi mi?

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla müzik kariyerini noktaladığını ve artık sahnelere çıkmayacağını söyleyen Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur, maneviyata yöneldiğini de açıklamıştı. Tayfur son olarak babasının sağlık durumuna dair açıklama yaptı.

Magazin 22-01-2023 14:15

Sahneleri bıraktı, açık pozları sildi! Anneniz Necla Nazır oyunculuğu bırakıp kapanmıştı denince Tuğçe Tayfur bakın ne dedi

Bir döneme damga vuran Necla Nazır ve Ferdi Tayfur'un özel hayatıyla sık sık gündeme gelen kızı Tuğçe Tayfur sahneleri bırakınca dikkat çekmişti. "Bir sabah ezan okurken bu kararı aldım ve şimdi içim çok rahat" diyen Tuğçe Tayfur'a annesi hatırlatılarak "Kapanmayı düşünüyor musun?" sorusu geldi. İşte Ferdi Tayfur ile Necla Nazır'ın kızının yanıtı...

Magazin 10-01-2023 14:21

Maneviyatım ağır basıyor! demişti! Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur müziği bıraktı, fotoğraflarını sildi ve nişanlısından da ayrıldı

Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla takipçilerine müziği bıraktığını duyurmuştu. "Maneviyatım ağır basıyor!" diyen Tuğçe Tayfur sosyal medyadan fotoğraflarını da sildi. Ünlü isim ayrıca nişanlanıp 15 günde ayrılıp sonra yeniden barıştığı nişanlısından da ayrıldı.

Magazin 08-01-2023 11:56

Özel hayatıyla gündemdeydi... Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'dan şaşırtan karar: Bu işin bazı şeyleri bana ağır gelmeye başladı

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. Boşandıktan sonra sevgilisiyle nişanlanan ve kısa sürede nişan atıp sonra tekrar barışan Tuğçe Tayfur sahneleri bırakma kararı aldı. Tayfur'ın kızı "Ben artık sahne almak istemiyorum. Bu işin bazı şeyleri bana ağır gelmeye başladı" dedi.

Magazin 06-01-2023 07:10

2. Sayfa'nın konuğu Tuğçe Tayfur kimdir? Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'un hayatı ve biyografisi!

Tuğçe Tayfur, 10 Ekim 2022 Pazartesi günü 2. Sayfa magazin programına konuk oldu. Ünlü isim, Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sorularını yanıtlayıp magazin gündemini değerlendirdi. Ferdi Tayfur ile Necla Nazır'ın kızı olan ünlü şarkıcı, nişanlısı Burak Kalfa ile ayrılık yaşamış fakat çift geçtiğimiz günlerde barışmıştı. Peki, 2. Sayfa'nın konuğu Tuğçe Tayfur kimdir? İşte Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur'un hayatı, biyografisi ve müzik kariyerine ilişkin bilgiler...

Magazin 10-10-2022 10:38

2. Sayfa'nın konuğu Tuğçe Tayfur'un nişanlısı Burak Kalfa kimdir? Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur ve Burak Kalfa ne iş yapıyor?

Tuğçe Tayfur'un nişanlısı Burak Kalfa, ünlü şarkıcının 10 Ekim 2022 Pazartesi günü 2. Sayfa magazin programına konuk olması nedeniyle vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Ünlü isim programda Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sorularını yanıtlayıp magazin gündemine ilişkin konuştu. Ferdi Tayfur ile Necla Nazır'ın kızı olan Tuğçe Tayfur, nişanlısıyla geçtiğimiz günlerde barışmıştı. Peki, 2. Sayfa'nın konuğu Tuğçe Tayfur'un nişanlısı Burak Kalfa kimdir? Burak Kalfa ne iş yapıyor?

Magazin 10-10-2022 10:36

15 günlük nişanlısını terk etmişti! Ferdi Tayfur'ın kızı Tuğçe Tayfur sevgilisiyle hemen barıştı

Tuğçe Tayfur 15 günlük nişanlısı Burak Kalfa'yı terk etmişti. Başka kadınlarla ilgili iddialar gündeme gelince ilişki sekteye uğradı ama çift çok da uzun ayrı kalmadı. Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur bir hafta olmadan sevgilisiyle yeniden barıştı. İkilinin ilişkisi bir küs bir barışık devam ediyor.

Magazin 05-10-2022 11:32

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur 15 gün sonra nişan attı! 'Başka kadınlar...' iddiası

Ferdi Tayfur ile Necla Nazır’ın kızları Tuğçe Tayfur, sevgilisi Burak Kalfa ile evlilik yolunda ilk adımı atmış ve 15 gün önce nişanlanmıştı. Nişana anne Necla Nazır gelirken baba Tayfur gelmemişti. Tuğçe Tayfur 15 gün nişanlı kaldı ve nişan attı. Tüm fotoğrafları silen Tuğçe Tayfur'un neden nişan attığı ise merak konusu oldu.

Magazin 03-10-2022 15:11

Ferdi Tayfur ile Necla Nazır’ın kızları Tuğçe Tayfur nişanlandı! Ferdi baba nerede?

Ferdi Tayfur ile Necla Nazır’ın kızları Tuğçe Tayfur ikinci kez evlilik kararı aldı. Sevgilisi Burak Kalfa ile evlilik yolunda ilk adımı atan Tayfur nişanlandı. Tuğçe Tayfur'un nişan pozlarında Ferdi Tayfur'un olmaması gözlerden kaçarken fotoğraflara "Ferdi baba nerede?" yorumları yağdı.

Magazin 18-09-2022 09:51

Tuğçe Tayfur'un sevgilisi Burak Kalfa kimdir? Burak Kalfa ile Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur evleniyor mu?

Tuğçe Tayfur'un sevgilisi Burak Kalfa, ünlü şarkıcının 2. Sayfa programına konuk olması sebebiyle merak konusu oldu. Çift bir süre önce basın mensupları tarafından görüntülenmişti. Vatandaşlar, 2. Sayfa magazin programının ardından Tuğçe Tayfur'un sevgilisi Burak Kalfa kimdir? Burak Kalfa ile Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur evleniyor mu? soru ve konu başlıklarını araştırmaya başladı. İşte ünlü iş insanının hayatı ve biyografisi...

Magazin 06-05-2022 10:33

Tuğçe Tayfur kimdir? Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur ile Burak Kalfa evleniyor mu?

Tuğçe Tayfur, 6 Mayıs 2022 Cuma günü TV 8'de canlı olarak yayınlanan 2. Sayfa magazin programı sebebiyle günün en çok araştırılan isimleri arasında yer alıyor. Ferdi Tayfur'un kızı olan ünlü şarkıcı Burak Kalfa ile görüntülenmişti. Peki Tuğçe Tayfur kimdir? Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur ile Burak Kalfa evleniyor mu? İşte detaylar...

Magazin 06-05-2022 10:26

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur kimdir, aslen nereli? Tuğçe Tayfur kaç yaşında ve evli mi?

Ferdi Tayfur'un kızı olarak bilinen Tuğçe Tayfur'ın hayatı ve memleketi gibi konular merak ediliyor. Son olarak eşinden boşanan ve yeniden evlilik haberleriyle gündeme gelen ismin yaşı da araştırılıyor. Peki Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur kimdir, aslen nereli? Tuğçe Tayfur kaç yaşında ve evli mi? İşte merak edilenler...

Magazin 05-05-2022 18:06

Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur 'yakın arkadaşı'yla el ele! Yeter artık çekmeyin

Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızı Tuğçe Tayfur özel hayatıyla sık sık gündeme geliyor. 7 yıllık eşi Taner Şafak'tan ayrılan Tayfur geçtiğimiz günlerde 'Yakın arkadaşım olur' dediği kişiyle el ele yakalanınca gerildi. Ferdi Tayfur'un kızı görüntülenince sitem etti.

Magazin 27-04-2022 09:19

Ferdi Tayfur ve Necla Nazır'ın kızları Tuğçe Tayfur'un olaylı gecesi!

Geçtiğimiz aylarda eski eşi Taner Şafak ile arasındaki nafaka davasıyla gündeme gelen şarkıcı Tuğçe Tayfur, önceki gece Ortaköy'de erkek arkadaşıyla görüntülendi. Sahne aldığı mekanda bir erkekle yakınlaştığı iddia edilen Tuğçe Tayfur, gazetecileri görünce panikledi.

Magazin 08-04-2022 14:45

Necla Nazır'a eski damat şoku! Evini basıp öldürmekle tehdit etti

Usta oyuncu Necla Nazır'ın müzisyen olan eski damadı Taner Şafak, eski kayınvalidesinin evini basıp kapıları tekmeledi. Korkuya kapılan sanatçı, torununun babasından şikayetçi oldu.

Magazin 20-08-2021 10:31