MAGAZİN

Kapat

Hazal Atabek'ten bebek açıklaması

Kısmetse Olur gelin adayı Hazal Atabek ile ilgili ortaya atılan iddia şaşırttı. Emre Ubeyli ile ilişki yaşamaya başlayan Hazal Atabek'in bebeği olduğu söylentisi gündeme bomba gibi düştü. Peki Hazal Atabek'in bebeği mi var?

Kanal D ekranlarında yayınlanan gündüz kuşağı programı Kısmetse Olur gerek formatı gerekse adaylarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Skandallarıyla ünlenen Kısmetse Olur'un son bombası gelin adayı Hazal Atabek hakkında ortaya atılan iddia oldu. Emre Ubeyli ile ilişki yaşamaya başlayan Hazal Atabek'in doğum yaptıktan sonra yarışmaya katıldığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Peki iddialar doğru mu? Hazal Atabek'in nebeği mi var? Kısmetse Olur takipçilerinin sorduğu bu soruyu program sunucusu Seda Akgül de sordu. Peki yanıt ne oldu?

HAZAL ATABEK NE DEDİ?

Dört-beş ay önce doğum yaptığı ve bebeğini evde bırakıp yarışmaya katıldığı iddialarına yanıt veren Hazal Atabek, sitemde bulundu. Hakkında çıkan söylentiler nedeniyle fotoğrafı kaldırdığını belirten Hazal Atabek bebeğin ablasının olduğunu söyledi. "Ben bu kadar vicdansız mıyım?" sözleriyle rahatsızlığını dile getiren Hazal Atabek ablasının doğum yaparken yanın bulunduğunu, fotoğrafın o esnada çekildiğini belirtti. Emre Ubeyli'yle ilişki yaşamaya başlayan gelin adayı, ablasının da çıkan iddialardan rahatsız olduğunu da sözlerine ekledi.

İLK İDDİA DEĞİL

Kısmetse Olur evine girdiği günden beri Emre Ubeyli'den hoşlandığını dile getiren Hazal Atabek hakkındaki bu iddia ilk değildi. Cesur açıklamalarıyla dikkat çeken gelin adayının daha önce de İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'ın oğlu İdo Tatlıses ile ilişki yaşadığı iddia edilmişti. Diğer gelin adaylarının sorusu üzerine söylentileri yalanlayan Hazal Atabek; "Canım arkadaşım İdo'ya selamlar" demişti.

HAZAL ATABEK KİMDİR?

Eve dönüşüyle bomba etkisi yaratan Hazal Atabek, 22 yaşında ve İstanbul'da yaşıyor. Aslen Ankara'lı olan Hazal Atabek, işletmecilik yapıyor. Kısmetse Olur evine Emre için geldiğini, Emre'den başka hiçbir adayla görüşmeyeceğini belirten Hazal, damat adayları tarafından cesur, sempatik ve pozitif olarak değerlendirildi.

Hazal Atabek ten bebek açıklaması 1

YORUMLARI GÖR ( 0 )

En Çok Aranan Haberler

SGK artık ödemeyecek: Yargıtay’dan tartışma yaratacak karar! "Erkeğinizin aldattığını gösteren büyük işareti" 2 katlı 5 odalı! 950 bin TL'lik ev kullanıcıları ikiye böldü 1987 yılından beri derin dondurucusunda saklıyormuş! Kapağını açınca şaşırdı Sokak ortasında 30 kişilik bisikletli çete tekme tokat saldırdı Denizden çıktı! Yakaladığı şeye kendisi de inanamadı Garsona notunu fişle iletti! "Kocama canım deme" Kurtulduk! Şansı %0'a düştü Tesadüfen gördü! Eşini dolabın önünde böyle yakaladı Gelinin annesinin kıyafet seçimi olay oldu Fiyatı duyunca şoke oldular! Para ödemeden kuaförden kaçtılar 3 aylık bebek hastanelik oldu! Güvenlik kamerası gerçeği ortaya çıkarttı Dans ederken işler kontrolden çıktı! Alkolü fazla kaçırdı Yüzüğünü düşürdü! Arabasını parçaladı, didik didik aradı Beyaz lekeler endişe yarattı! "Uzak durun" Burnunu çıkartıp kavanozda saklıyor! Değişimi şaşırttı Sosyal medya bu teoriyi konuşuyor! "Asla ölmüyoruz" dedi Kiralardan bıktı! Burada yaşıyor Bir günde 10001 barfiks çekip dünya rekorunu kırdı Bebeğine 'çirkin' denildi! Cevabıyla olay oldu Mutfakta sağlık var! Her gün tüketilebilecek antiinflamatuar gıdalar "Dünyanın en iyi çileği" diyerek paylaştı! 1 tanesine 692 TL ödedi Gözlerinin önünde ölen yolcuyla tüm yolu yan yana gittiler DERBİ BERABERE BİTTİ AMA GİZLİ KAZANAN GALATASARAY OLDU 'Kıyamet tarihi' denildi! Herkesi endişelendirdi: "Durma noktasına gelecek" 10 yıl boyunca hiçbir şey yemedi! "Nasıl bir şey olduğunu anlatmak zor" Restoran sahibi de şaşkın! Hırsız tuvaletin lavabosunu çaldı Evlendi ama eşi gerçek bile değil! "İlişkimiz bir bilim kurgu filmi gibi" Ketçaptan korkuyor! "Yakınımda bile bulunduramıyorum" Boy aynası beklerken gelen kargo şoke etti
Kapat