YURTHABER

Şanlıurfa
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mağduriyet fotoğraflarına sosyal medyadan cevap

Siverek Belediye Başkan yardımcılığına getirilen Cumali Karavar, ilçede vatandaşın mağduriyetinin sosyal medyaya yansıdığı fotoğraflar ilgili yaptığı değerlendirmede, "Vatandaşımızın mağduriyeti bizleri üzdüğü gibi, mutluluğu bizleri memnun edecektir" dedi.Belediye Başkan Yardımcısı Cumali Karavar, göreve gelmesinin ardından kendisine bağlı birimlerde çalışan müdür ve personel ile toplantılar yaparak, tüm çalışanları kaliteli hizmet konusunda ikazlarda bulundu.

Mağduriyet fotoğraflarına sosyal medyadan cevap

Siverek Belediye Başkan yardımcılığına getirilen Cumali Karavar, ilçede vatandaşın mağduriyetinin sosyal medyaya yansıdığı fotoğraflar ilgili yaptığı değerlendirmede, "Vatandaşımızın mağduriyeti bizleri üzdüğü gibi, mutluluğu bizleri memnun edecektir" dedi.
Belediye Başkan Yardımcısı Cumali Karavar, göreve gelmesinin ardından kendisine bağlı birimlerde çalışan müdür ve personel ile toplantılar yaparak, tüm çalışanları kaliteli hizmet konusunda ikazlarda bulundu. Tüm belediye personeline kaliteli hizmet talimatı da veren Karavar, sosyal medyaya yansıyan ve özel bir firma tarafından yeni su hattı için kazılan kanalda güvenlik önlemleri alınmaması nedeniyle vatandaşların mağduriyetini yansıtan fotoğraflar ile ilgili değerlendirmeyi ise sosyal medya üzerinden yaptı. Paylaşımında sorumluların hesap vereceğini belirten Başkan Yardımcısı Karavar, " Sorumlu kişilere; ’Ya sizler sorumluluğunuzu yerine getireceksiniz, yada bizler sizlere sorumluluğu öğreteceğiz.’ Vatandaşımızın mağduriyeti bizleri üzdüğü gibi, mutluluğu bizleri memnun edecektir" ifadelerini kullandı.
Çalışmaları yakından takip edeceğin vurgulayan Karavar, hizvette savsaklayan ve vatandaşları hor gören kimseye musamaha göstermeyeceklerini de kaydetti. Karavar, Belediye Başkanı Şeyhmus Aydın’nın verdiği yetki ve tecrübeleriyle halkımıza hizmetkar olacaklarını da ifade etti.
Karavar’ın paylaşımı ise vatandaşların büyük beğeni topladı. Sosyal medya kullanıcıları ise, "Yüz yıldır millet bu ilgiyi görmemişti", "İnşallah, biz 40 yıldır hizmet görmedik, bu memlekette", "Hizmet yapsanız iyi olur’ gibi yorumlar yaparak, Başkan Yardımcısı Cumali Karavar’a teşekkür etti.

Mağduriyet fotoğraflarına sosyal medyadan cevap

Mağduriyet fotoğraflarına sosyal medyadan cevap

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler