YURTHABER

Kapat

Mardin TOGEM'den Eğitim Yardımı

Mardin Belediyesi bünyesinde kurulan Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM), Üsküdar Belediyesi TOGEM'den gelen eğitim yardımlarını dağıttı.

Mardin Belediyesi bünyesinde kurulan Toplumsal Gelişim Merkezi (TOGEM), Üsküdar Belediyesi TOGEM'den gelen eğitim yardımlarını dağıttı.

Mardin TOGEM Onursal Başkanı ve Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu'nun eşi Fahriye Ayanoğlu, TOGEM'in kısa bir süre önce kurulmasına rağmen her geçen gün daha da büyüdüğünü söyledi.

Ayanoğlu, gönüllüler hareketi olan TOGEM'in, Mardin'e hayırlı hizmetlerde bulunduğunu ifade ederek, "Üsküdar Belediyesi bünyesinde hizmet veren TOGEM'den gelen 700 orta ve lise yardımcı kaynak seti ile hayırsever bir vatandaştan alınan 200 okul çantasını Mardin'deki okullara dağıttık. Hayırseverlerin ve gönüllü çalışanlarımızın katkılarıyla yardımlarımız devam edecek" dedi.

Muhabir: İbrahim Sincar / Sema Kaplan

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat