YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Mardin’deki Trafik Kazasında Ölü Sayısı 4’e Yükseldi

Mardin'in Ömerli ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında ölü sayısı 4’e yükseldi. Yaralı olarak...

Mardin'in Ömerli ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen trafik kazasında ölü sayısı 4’e yükseldi. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan Fesih Adan hastanede hayatını kaybetti.

21 TC 351 plakalı minibüs ile 35 AD 2243 plakalı otomobil, Ömerli ilçesinde sabah saatlerinde kafa kafaya çarpıştı. Çarpışma sonucunda taksi şoförü Mehmet Turan (40), İbrahim Gündüz (42) ve taksi sürücüsü Şehmus Gündüz (55) hayatını kaybetti. Kazada Fesih Adan, Zeki Ayan, Ziver Turan yaralandı. Kazada aracın içinde sıkışan yaralılardan Fesih Adan, Zeki Ayan, Ziver Turan Mardin devlet hastanesine kaldırıldı. Durumu ağır olan Fasih Adan yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Diğer yaralılar Zeki Ayan, Ziver Turan'ın ise hastanedeki tedavileri devam ediyor. Olaydan sonra ölen yakınları hastaneye akın etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler