Mihalıççık İlçe Belediye Başkanı Ümit Güven, bu yıl 35’incisi düzenlenecek olan geleneksel "Mihalıççıklılar Günü ve Kiraz Festivali" (Kalburcular Günü) etkinliklerinin 7 Temmuz 2013 Pazar günü, ilçenin Kalburcu mesire yerinde yapılacağını açıkladı.
Festival programının içeriği ile ilgili basına açıklamalarda bulunan Mihalıççık Belediye Başkanı Ümit Güven “Kiraz festivali ile ilgili, uzunca bir süredir yapmış olduğumuz tarih, içerik, tanıtım, davet ve program ayrıntıları ile ilgili çalışmalarımızın sonuna gelmiş bulunuyoruz. Kiraz üreticileri başta olmak üzere, İlçe Tarım Müdürlüğü yetkilileri ile uzun istişare ve toplantılar yaptık. Vatandaşlarımızın, sevdikleriyle doyasıya ve gönüllerince bir gün geçirmeleri için tüm imkânlarımızı seferber ettik. Program detayları bu ay açıklanacak. Emin olun çok sevilen sanatçılar bizlerle olacak. Sürpriz konuklar, ikramlar ve çeşitli yarışmalar yapılacaktır. Yarışmada dereceye girecek kiraz yetiştiricilerimize çeşitli ödüller verilecektir" dedi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz