YURTHABER

Kapat

Milletvekili Ali Turan Diyaliz Hastalarını Ziyaret Etti

AK Parti Sivas Milletvekili Ali Turan, Suşehri Devlet Hastanesi diyaliz bölümünde yatan hastaları ziyaret ederek...

Milletvekili Ali Turan Diyaliz Hastalarını Ziyaret Etti

AK Parti Sivas Milletvekili Ali Turan, Suşehri Devlet Hastanesi diyaliz bölümünde yatan hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bir takım ziyaretlerde bulunmak üzere ilçeye gelen Milletvekili Turan, İlçe Kaymakamı Mehmet Demiral, Belediye Başkanı Sedat Sel ve AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Yüce ile birlikte, Suşehri Devlet Hastanesi diyaliz merkezinde incelemelerde bulundu. Hastane Müdürü İzzet Seller’den hastane hakkında bilgi alan Turan, Suşehri Devlet Hastanesi’nin bölgedeki önemine değindi. Suşehri Devlet Hastanesi’nin bölge hastanesi olarak büyütülmesi için çalışmalara devam edildiğini kaydeden Turan, “Suşehri Devlet Hastanesi, sadece Suşehri halkına değil, çevrede bulunan 7 ilçeye de hitap etmektedir. Bu nedenle arsa kamulaştırma işlemleriyle ilgili çalışmalar devam etmekte olup, bu sorunun giderilmesiyle hastanenin büyütülmesi çalışmalarına başlanılacaktır.” dedi.

Diyaliz hastalarının sorunlarını da dinleyen Turan, halkın sorunlarını dinlemek ve bu sorunların çözüme kavuşturulması amacıyla halkla sık sık bir araya geldiklerini ifade etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat