Düzce'de TEM otoyolunda otomobilin bariyerlere çarpması 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.
TEM otoyolu Gümüşova rampaları mevkisinde Şükrü Bükme (45) yönetimindeki 34 FK 2331 plakalı otomobil, yol kenarındaki bariyerlere çarptı.
Çarpmanın etkisiyle bariyerde asılı kalan otomobilin sürücüsü Bükme, araçta sıkıştı. Otomobilde bulunan Zülfiye Şıhoğlu (56), Ümmügülsüm (43), Ayşe (11) ve Mustafa Bükme (7) yaralandı.
Olay yerine çağrılan itfaiye ekiplerince bulunduğu yerden çıkarılan sürücü Bükme ve diğer yaralılar, Düzce ve Sakarya'dan gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Hendek Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Mustafa Bükme, hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.
Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz