Malatya'da bir otomobile trafiğe tescil tarihinden 3 ay önce parkmetre fişi kesildiği iddia edildi.
Alınan bilgiye göre, Y.K. adlı şahıs, İstanbul’da 34 plakalı yeni bir araç alarak Malatya’ya getirdi. Y.K., yeni aldığı otomobili 9 Kasım 2012 tarihinde trafiğe tescil ettirdiğini ama aracına 6 Ağustos 2012 tarihinde parkmetre fişi kesildiğini öne sürdü.
Aracın 44 plakalı olarak ilk kez 9 Kasım 2012 tarihinde trafiğe çıktığını savunan Y.K., tescil tarihinden 3 ay öncesine 2 TL tutarında parkmetre fişi kesildiği iddiasıyla ilgili suç duyurusunda bulunacağını kaydetti.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz