Aile danışmanı Muhittin Koruca, Samsun Özel Feza Berk Lisesi ve Feza Berk İlköğretim Okulu öğretmen ve velilerine aile içi iletişim becerileri konulu seminer verdi.
Feza Berk Kampüsü'nde gerçekleşen seminere ilginin yoğun olduğu gözlendi. Seminerde Muhittin Koruca ‘Evliliğimize Aşk Olsun’ adlı kitabını imzaladı. Seminer sonunda Terme Emniyet Müdürü Yalçın Şensu, Muhittin Korucu’ya Feza Eğitim Kurumları adına plaket verdi.
Feza Berk Liseleri Okul Müdürü Murat Yücel, toplumda en önemli olgunun aile olduğunu ve eğitimin de aileden başlayacağını ifade ederek, velilere yönelik bu tür etkinliklerin devam edeceğini söyledi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz