YURTHABER

Kapat

Pkk Operasyonunda Gözaltına Alınan Şüpheliler Serbest Bırakıldı

Engin ANAK/ ALANYA Terör örgütü PKK'nın şehir yapılanması KCK'nın internet siteleri üzerinden yaptığı açıklamalar ve eylem çağrıları doğrultusunda Antalya'da geniş

Pkk Operasyonunda Gözaltına Alınan Şüpheliler Serbest Bırakıldı

Engin ANAK/ ALANYA Terör örgütü PKK'nın şehir yapılanması KCK'nın internet siteleri üzerinden yaptığı açıklamalar ve eylem çağrıları doğrultusunda Antalya'da geniş katılımlı şiddet içerikli saldırıda bulunacaklarının istihbaratına ulaşan Antalya ve Alanya polisi, hafta sonu eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda Antalya il merkezinde 13, Alanya'da ise 7 kişi olmak üzere 20 şüpheli yakalandı.
Alanya Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından dün adliyeye sevk edilen 7 şüpheli, savcılıktaki ifadelerinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Antalya'daki 13 şüpheli de dün bırakıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat