Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde 2. Amatör Lig karşılaşmasında sakatlanan oyuncu, sahada ambulans olmaması sebebiyle oyuncu saha kenarında bekletildi. Ambulansın geç geldiğini iddia eden oyuncu yakınları tepki gösterdi.
Ereğli İkinci Amatör Lig müsabakasında Bayatspor ile Güneşlispor Beyçayırı Stadı'nda karşı karşıya geldi. Bayatspor için önemli olan karşılamanın 16. dakikasında Bayatspor'un kalecisi Onur Erdoğan, hava topunda Güneşlispor'un oyuncusu Fikri ile çarpıştı. Boynunun üzerine düşen kaeci baygınlık geçirdi.
Yaşanan olay sonrasında saha da ambulans bulunmaması nedeniyle 112 ekiplerine haber verildi. Ambulans beklenirken kaleci Onur’a saha görevlileri müdahale etti. Görevliler sporcunun bilincini açık tutmak için konuşturmaya çalıştı.
Ambulansın geç kalmasına tepkili olan oyuncu yakınları polisten bir kez daha ambulansı aramalarını istedi. Yanlış yönde olan ambulans, vatandaşların da yardımı ile saha içine alındı. Sporcuya yapılan ilk müdahalenin ardından kaleci Onur Erdoğan Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan kalecinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz