Samsun Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Hasan Rıza Aydın, 12-18 mayıs Hemşireler Haftası münasebeti ile Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde hemşirelere karanfil dağıttı.
Düzenlenen etkinliğe katılan Genel Sekreter Uzm. Dr. Hasan Rıza Aydın, Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. Ahmet A. İsmailoğlu ve Doğum Hastanesi Yöneticisi Uzm. Dr. Halil Keskin doğum hastanesinde tüm servisleri gezerek çalışan hemşire ve ebelere birer karanfil dağıtıp onlarla sohbet ederek, istek ve taleplerini dinledi. Daha sonra hastane konferans salonunda hemşireler gününe özel bir kutlama töreni gerçekleştirildi. Hazırlanan programda günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılmasının ardından hemşirelik ve ebelik mesleğinde 30 yılını dolduran çalışanlara plaketleri takdim edildi ve pasta kesimi gerçekleştirerek ikram yapıldı.
Hemşireler günü münasebeti ile Genel Sekreter Uzm. Dr. Hasan Rıza Aydın, "Hemşirelik mesleğinin insanlık tarihi kadar eskidir. İlk insandan bugüne kadar hemşirelik mesleği işlevini yükselen bir çizgiyle sürdürmektedir. İnsan hayatının kutsallığından ödün vermeksizin, özverinin, sabrın öne çıktığı ve toplumsal beklentilerin yüksek olduğu, sağlık sistemlerinin, olmazsa olmaz asli unsurlarından biri olan tüm hemşirelerimizin hemşireler haftasını kutlar, başarılı, sağlıklı ve mutlu günler dilerim." diye konuşmasını tamamladı.
Programda hemşirelere karanfil dağıtıldı.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz