YURTHABER

Kapat

Şoförlerden Başkan Tuna’nın Hizmet Ve Projelerine Tam Destek

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Sincan Kültürevi’nde şoförlerle buluştu. Göreve geldiği günden bu...

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, Sincan Kültürevi’nde şoförlerle buluştu. Göreve geldiği günden bu yana yaptıklarını ve yapacaklarını anlatan Tuna’nın sunumunu dinleyen şoförler, Sincan Belediye Başkanı’na tam destek verdi.

Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, istişare toplantılarına devam ediyor. Sivil toplum kuruluşları, hemşeri dernekleri ve muhtarlarla diyalog halinde çalışmalarını yürüten Başkan Tuna bu kez de Sincan’daki şoförlerle bir araya geldi. Başkan Tuna, hem şoförlerin istek ve taleplerini dinledi hem de belediye çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Hizmetler hakkında önemli bilgiler veren Başkan Tuna, parklara konulan kameralara vurgu yaptı. Parklara konulan kameralar sayesinde ebeveynlerin içlerinin rahatladığını söyleyen Tuna, kameraların belediyede kurulan bir birim tarafından da izlendiğini ve bir olumsuzluk halinde emniyet güçleriyle irtibata geçildiğini ifade etti.

Başkan Tuna, e-belediyecilik uygulamasının faydalarını anlattı. Vatandaşın belediyeye gelmeden evinden de işlerini halledebileceğini ifade etti. İlçe halkı ile el ele yönetim anlayışını benimsediklerini söyleyen Başkan Tuna, “500 bin kişi el ele vererek bir sinerji oluşturmalı ve bu sinerji ile çalışmalıyız. Herkesin yapabileceği bir şey mutlaka var. Bütün kişi ve kurumlar el ele vererek ilçemizi daha güzel yarınlara taşıyacağız. Bu noktada bizleri yalnız bırakmayan Başbakanımıza, hükümetimize ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Melih Gökçek’e çok teşekkür ediyorum” dedi.

El ele vermenin ilçeye artı değer kattığını söyleyen Başkan Tuna, dolmuş ve taksici esnafıyla istişare edilip dolmuş depolama alanının tren istasyonu bölgesinden kaldırıldığını ifade etti.

Ulaşım konusunda da önemli projelere imza attıklarını vurgulayan Başkan Tuna, “Ulaştırma Bakanımız Binali Yıldırım’ın temelini attığı Lale Alt Geçidi hizmete girdi. Bu temel atma töreni esnasında sözünü verdiği Sazpınarı Üst Geçidi de çok yakında hizmete girecek. Temelli - Yenikent bağlantı bulvarıyla da Sincan farklı bir boyut kazanacak” dedi.

Ankara Çayı’nın ıslahına da değinen Başkan Tuna, “Çevre ve Orman Bakanlığı, Büyükşehir Belediyesi, Sincan Belediyesi, DSİ ve ASKİ bu 5 kurum el ele verdi. 6 milyon ton çamur temizlendi. Farklı kurumların aynı bölgede çalışması kolay bir iş değil. Bu organizasyonu sağlamanın ne kadar büyük bir hadise olduğunu yaşayan çok iyi bilir” dedi.

Sincan Şoförler Odası Başkanı Mehmet Gündüz de, “Sincan Belediye Başkan Mustafa Tuna gerek biz şoför esnafımız gerekse ilçe halkımız için büyük projelere imza attı. Kısa sürede ilçenin çehresini değiştirdi. Bizlerde sonuna kadar başkan Tuna’nın arkasında ve destekçisiyiz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat