YURTHABER

Kapat

Somali'li Öğrenciye Özel Hastane Sahip Çıktı

Balıkesir'de misafir olarak bulunan ve özel bir lisede öğrenim gören 16 yaşındaki Somalili öğrenci okulda...

Balıkesir'de misafir olarak bulunan ve özel bir lisede öğrenim gören 16 yaşındaki Somalili öğrenci okulda aniden rahatsızlandı. Hastayı kabul eden Özel Balıkesir Hastanesi, misafir öğrencinin tedavisini sağladıktan sonra tabur etti.

Balıkesir Özel Fırat Lisesinde öğrenim gören Somali vatandaşı 16 yaşındaki Abdihakim Mohammed Ahmed, ders sırasında aniden rahatsızlandı. Öğretmeni tarafından Özel Balıkesir Hastanesine götürülen yabancı uyruklu öğrenci, Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Murat Sayılgan tarafından muayene edildi. Somalili Ahmed, tedavisinin ardından taburcu edildi. Özel Balıkesir Hastanesi yetkililerine teşekkür eden Abdihakim Mohammed Ahmed, "Bu hastanede büyük bir ilgi, alaka gördüm. Özel bir hastanede hiçbir ücret ödemeden tedavim sağlandı, sağlığıma kavuştum. Doktoruma ve hastane yönetimine teşekkür ediyorum. Türkiye'yi ve Türk halkını çok seviyorum" dedi.

ARICAN: "İHTİYACI OLAN HERKESİN YANINDAYIZ"

Özel Balıkesir Hastanesi müdürü Hakan Afşin Arıcan ise sağlık anlamında kendilerine ihtiyaç duyan tüm vatandaşların yanında olduklarını söyledi. Arıcan, "Geçtiğimiz aylarda da üniversite okuyan Türkmenistanlı bir öğrencinin babası ülkemize gelerek hastanemizde ameliyat olmuştu. Abdihakim kardeşimize de yardımcı olabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Özel Balıkesir Hastanesi olarak bize ihtiyacı olanların her zaman yanındayız" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat