YURTHABER

Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Suadiye'ye köprülü kavşak yapılacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe ilçesi Suadiye kavşağına iki köprü ve bin 600 metre uzunluğunda yol...

Suadiye'ye köprülü kavşak yapılacak

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kartepe ilçesi Suadiye kavşağına iki köprü ve bin 600 metre uzunluğunda yol yapımını kapsayan köprülü kavşak inşaatı için kolları sıvadı. Bölgedeki sanayi kuruluşlarının ulaşımını kolaylaştıracak olan projenin ihalesi gerçekleştirildi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında yapılan ihaleye 12 firma katıldı. İhaleye en düşük teklifi 6 milyon 660 bin lira ile Arıtaş Mühendislik verdi. En yüksek teklif, 11 milyon 694 bin ile Eka İnşaat’tan geldi. Çalışma yer tesliminin ardından bir yılda tamamlanacak.
Proje kapsamında iki köprü yapılacak. İlk köprü İzmit – Sapanca güzergahı üzerinde bulunacak. Araçların geçişlerini karşıdan gelen araçlara takılmadan ve güvenilir bir şekilde sağlayacak olan köprü 27 metre uzunluğunda ve 21 metre genişliğinde inşa edilecek. İkinci köprü ise İstanbul – Ankara TEM otoyolu üzerine yapılacak. Köprü 65 metre uzunluğunda 24 metre genişliğinde olacak. Proje kapsamında ayrıca bin 600 metre uzunluğunda bir bağlantı yolu yapılacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler