YURTHABER

Kapat

Sunay Akın: "can Boğazdan Gelir Ve Gider"

Özel bir geceye katılmak için İzmir’e gelen gazeteci ve yazar Sunay Akın, yediklerine dikkat ederek...

Sunay Akın: "can Boğazdan Gelir Ve Gider"

Özel bir geceye katılmak için İzmir’e gelen gazeteci ve yazar Sunay Akın, yediklerine dikkat ederek sağlığını ve enerjisini koruduğunu belirtti.

Yaptığı söyleşilerle Türk halkının büyük sevgisini kazanan Sunay Akın, bir otelde kepekli, zeytinyağlı ve kekikli tost yedi. Kendisini tost yerken görenlere çok fazla seyahat ettiğini belirten söyleşi ustası, "Vücut zaten yollarda yeterince yoruluyor. Midemizi yormanın bir anlamı yok. Sıcak bir fincan çay ile tostları, bin bir çeşit yiyecekle donatılan sofralara değişmem. İzmir’e her gelişimde burada kalır ve bu tostu mutlaka yerim" dedi.

Zeytinyağlı ve kekikli tostun metabolizmayı çalıştırdığını söyleyen Akın, "Can boğazdan gelir ve gider" şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat