Suriye'de, çatışmalarda veya açılan ateş sonucu yaralanan 11 kişi daha Kilis'e getirilirken, yaralılardan 2’si yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Halep ve çevresinde, Suriye'deki ordu birlikleri ile muhalifler arasında şiddetli çatışmalar sürüyor. Beşşar Esad'a bağlı ordu birlikleri ile hava kuvvetleri tarafından, helikopter ve uçaklardan atılan ‘varil’ bombalarıyla keskin nişancıların açtığı ateş ve çatışmalar sonucu yaralanan 11 Suriyeli daha Kilis'e getirildi. Yaralılardan 2’si, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Durumu ağır olanlar ise, çevre illere sevk edildi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz