YURTHABER

Yozgat
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Tanap’tan Sorgun Kaymakamlığı’na Araç Takviyesi

TANAP’tan Sorgun Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği’ne iki adet çöp kamyonu ile 500 adet çöp...

Tanap’tan Sorgun Kaymakamlığı’na Araç Takviyesi

TANAP’tan Sorgun Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği’ne iki adet çöp kamyonu ile 500 adet çöp konteynırı verildi.

Sorgun Kaymakamı Mustafa Altınpınar TANAP Sosyal ve Çevresel Yatırımlar programı kapsamında finanse edilen ve kaymakamlık proje ekibi tarafından hazırlanan ’Çevre Kirliliğine Son Pırıl Pırıl Sorgun’ projesinin TANAP tarafından kabul edildiğini ifade ederek,"Proje ekibimiz tarafından hazırlanan proje çerçevesinde kaymakamlığımıza 2 adet çöp kamyonu ile 500 adet çöp konteynırı verildi. Yeni araçlarımız ve konteynırlar ile köylerimizde çöplerin toplanması sorunu çözüme kavuşturulmuş, daha sağlıklı ve daha temiz bir çevre oluşturulmasına katkı sağlanmış olunacak" dedi.

Altınpınar, kaymakamlık proje ekibi tarafından hazırlanan 6 ayrı projenin TANAP tarafından kabul edildiğini, TANAP -Seıp tarafından finanse edilen bu projelerle ilçeye sağlanan diğer hizmetlere de değinerek şu bilgileri verdi:

"Bu projelerden biri ile Sorgun Engelliler Umut Spor Kulübü Derneğine yedi adet tekerlekli sandalyesi alımı gerçekleştirilmiş, Agahefendi İlkokuluna STEM sınıfı kurulmuş, Şehit Önder Muratoğlu İlkokuluna zeka oyunları sınıfı ve spor salonu yapılmıştır. Ayrıca Yunus Emre ilkokuluna yemekhane tadilatı ve kütüphane kurulumu gerçekleştirilmiş, Mevlüde Ahmet Doğanay Fen Lisesine biyoloji laboratuarı kurulmuş. Şehit Hamza Uludağ Anaokuluna bahçe düzenlemesi yapılmıştır. Bu projelerle ilçemize yaklaşık bir milyon 600 bin liralık hibe alınmıştır."

Muhtarlar Derneği Başkanı Selahattin Kılıç ise bundan böyle köylerin daha temiz bir çevreye kavuşacak olmasından büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek araçların ve konteynırların alınmasında emeği geçen herkese teşekkür ettiğini dile getirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler