Bursa’da, tarihi hanlar bölgesinde yer alan Tuz Pazarı'nda esnaf sıkıntılı. Yağışlı havalarda tentelerin yetersiz olduğunu ve yağmur suyu sızdırdığını belirten esnaf, Uzun Çarşı ve diğer ilçe pazarlarına verilen önemin Tuz Pazarı’na da gösterilmesini istiyor.
Tuz Pazarı Esnafını Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Erol Çağlayan, düzenlediği basın toplantısında, Bursa’nın en eski pazarlarından birisi olan ve 110 senelik bir maziye dayanan pazardaki tente sisteminin eksikliğinden dolayı yağışlı havalarda turist ve halka kaliteli hizmet veremediklerini belirtti. Pazar yerinin üstünün açık olduğunu, yağışlı ve karlı havalarda esnafın da, vatandaşında sıkıntı çektiğini anlatan Çağlayan, bu yüzden müşterilerine iyi bir hizmet veremediklerini belirtti. Çağlayan, bu pazarda gıda ürünleri sattıklarını ifade ederek, ısı ve ışık korumalı bir sistemle pazarın üstünün Uzun Çarşı’da olduğu gibi kapatılmasını yetkililerden rica etti.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz