Sakarya'nın Serdivan ilçesinde bir binanın üçüncü katından düşen kadın yaralandı.
İstiklal Mahallesi'nde bir binanın üçüncü katındaki balkonda bulunan N.Ş.(50), henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü aşağıya düştü. Ağır yaralanan N.Ş, olay yerine çağrılan sağlık ekibince ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
Psikiyatri hastası olduğu ileri sürülen kadının vücudunda kırıklar oluştuğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz