YURTHABER

Mersin
Şehirler
Şehir Seçiniz
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Aksaray
Amasya
Ankara
Antalya
Ardahan
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bartın
Batman
Bayburt
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Düzce
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Iğdır
Isparta
İstanbul
İzmir
Kahramanmaraş
Karabük
Karaman
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kilis
Kırıkkale
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Mardin
Mersin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Osmaniye
Rize
Sakarya
Samsun
Şanlıurfa
Siirt
Sinop
Şırnak
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Uşak
Van
Yalova
Yozgat
Zonguldak
Bize Ulaşın BİZE ULAŞIN

Üniversiteyi kazanan öğrenciler için eğlence

Mersin’in Silifke ilçesine bağlı İmamlı Mahallesi Muhtarlığı ile İmamlı Köyü Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği, mahallelerinden üniversiteyi kazanan öğrenciler için birlik, beraberlik ve dayanışma gecesi düzenledi.İmamlı Mahallesi okul bahçesinde düzenlenen birlik, beraberlik ve dayanışma gecesine Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Silifke eski belediye başkanı ve İSTSİDER Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Avcı ve vatandaşlar katıldı.Silifke’deki çeşitli esnaflardan destek amaçlı aldıkları pırlanta yüzük, çeyrek altın, kolye ve çeşitli hediyeleri çekilişle dağıtan İmamlı Köyü Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği, elde ettikleri geliri de üniversiteyi kazanan 7 öğrenciye dağıttı.Silifke Belediyesi Halkoyunları grubunun gösteri sunduğu ve yerel sanatçı Remzi Kır’ın sahne aldığı gecede mahalle sakinleri ve üniversiteyi kazanan gençler gönüllerince eğlenirken, bugüne kadar İmamlı Mahallesine emeği geçenlere plaket ve Türk bayrağı verildi.Gecede konuşan Dernek Başkanı Çağatay Meydan, "Bu tür organizasyonlar geçmişte birçok güzelliği beraber yaşayan köy halkının, şehir hayatının zorluklarından ve yaşam şartlarından dolayı kayıp olan ilişkilerini yeniden güzel ve sağlam bir temel üzerine oturtmak için çok yararlı olacaktır.

Üniversiteyi kazanan öğrenciler için eğlence

Mersin’in Silifke ilçesine bağlı İmamlı Mahallesi Muhtarlığı ile İmamlı Köyü Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği, mahallelerinden üniversiteyi kazanan öğrenciler için birlik, beraberlik ve dayanışma gecesi düzenledi.
İmamlı Mahallesi okul bahçesinde düzenlenen birlik, beraberlik ve dayanışma gecesine Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altunok, Silifke eski belediye başkanı ve İSTSİDER Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Avcı ve vatandaşlar katıldı.
Silifke’deki çeşitli esnaflardan destek amaçlı aldıkları pırlanta yüzük, çeyrek altın, kolye ve çeşitli hediyeleri çekilişle dağıtan İmamlı Köyü Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneği, elde ettikleri geliri de üniversiteyi kazanan 7 öğrenciye dağıttı.
Silifke Belediyesi Halkoyunları grubunun gösteri sunduğu ve yerel sanatçı Remzi Kır’ın sahne aldığı gecede mahalle sakinleri ve üniversiteyi kazanan gençler gönüllerince eğlenirken, bugüne kadar İmamlı Mahallesine emeği geçenlere plaket ve Türk bayrağı verildi.
Gecede konuşan Dernek Başkanı Çağatay Meydan, "Bu tür organizasyonlar geçmişte birçok güzelliği beraber yaşayan köy halkının, şehir hayatının zorluklarından ve yaşam şartlarından dolayı kayıp olan ilişkilerini yeniden güzel ve sağlam bir temel üzerine oturtmak için çok yararlı olacaktır. Kurulduğumuz günden bu yana, köy halkı arasındaki muhabbeti arttırmak, güzel anlarını paylaşmak, moral ve desteğe ihtiyaç görüldüğü durumlarda köylümüze destek vermeyi amaçlamaktayız. Derneğimiz, tüm Silifke’ye birlik ve beraberliğin her zaman en güzel örneğini veren, bizim de daima gurur duyduğumuz imamlı köyü halkının birbirlerine olan sahiplenme duygusunu daha da geliştirmeye çalışmaktadır. Bu sebeple bu güne kadar değişik muhtarlarımız, azalarımız ve dernek başkanlarımız köyümüze değerli hizmetler vermişlerdir. Biz dernek yönetimi olarak her birine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Her yıl geleneksel hale getireceğimiz aktiviteler ve organizasyonlara, az olduğunu düşündüğümüz katılımın artması bizleri sevindirecek ve amacımız olan dayanışma duygusunu arttırarak geniş ölçüde yaygınlaşmasını sağlayacaktır. Bu nedenle siz hemşerilerimizin derneğimize daha fazla destek vermesini bekliyoruz. Derneğimiz toplumsal sorumlulukların gereğinin yerine getirilmesi adına ihtiyaç sahiplerine destek sağlamak için canla başla çalışmaktadır” dedi.
Mahallelerinde bir çok hizmeti yaptıklarını belirten Mahalle Muhtarı Bayram Ali Oğuz ise “Mahallemizde birlik ve beraberliği sağlamak, üniversiteyi kazanan öğrencilerimize destek olabilmek için böyle bir gece tertip ettik. Gecemize katılarak öğrencilerimize destek sağladığınız için herkese ayrı ayrı teşekkür ederim" diye konuştu.
Başkanvekili Sadık Altunok ise geceye katılmaktan mutluluk duyduğunu kaydederek, "İmamlı Köyü Sosyal Yardımlaşma Dayanışma ve Kültür Derneğimiz Yönetimi ile mahalle muhtarımız beni makamımda ziyaretime geldi. Burada Üniversite öğrencilerine destek sağlamak amacıyla ilgili program düzenleyeceklerini söylediler. Bu programa mutlaka katılmam gerektiğini söyledim. Ben 15-20 yıldır yaz aylarında bu köyde oturuyorum ve benim çocuklarım da bu okulun bahçesinde yetişti. İnşallah bizimde Silifke Belediyesi olarak öğrencilerimize bir katkımız olacak. Öğrencilerimize bundan sonraki üniversite hayatında başarılar diliyorum. Allah birliğimizi ve beraberliğimizi daim etsin" şeklinde konuştu.

Üniversiteyi kazanan öğrenciler için eğlence

Üniversiteyi kazanan öğrenciler için eğlence

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler