Çorlu Belediyesi tarafından düzenlenen 4. Uluslara Arası Çocuk Şenliğine katılmak üzere Çorlu Belediyesinin davetlisi olarak Çorlu`ya gelen yabancı öğrenciler şenlikler kapsamında sahne alarak hünerlerini sergilediler.
Çorlu Belediyesinin davetlisi olarak Bulgaristan, Yunanistan, Makedonya, Romanya ile Gürcistandan Çorluya gelen öğrenciler bu yıl 4. kez düzenlenen çocuk şenlikleri kapsamında Havuzlar Cumhuriyet Parkında kurulan sahnede boy gösterdiler.
Alanı dolduran yüzlerce Çorlulunun önüne çıkan yabancı öğrenciler yöresel kıyafetleri ile ulusal halk oyunlarını sergilediler. Konuk öğrenciler, şenlikleri izleyen büyük, küçük herkesin beğenisini kazanarak alkış aldılar.
Festival kapsamında sahne alacak olan öğrenciler, Çorlu`da oluşturdukları kardeş okullardaki arkadaşları tarafından evlerinde misafir edilecekler.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz