Adana Genç İşadamları Derneği (AGİAD) Başkanı Tamer Gülcan, güvenliğin yatırımcı için olmazsa olmazlar arasında yer aldığını belirterek, Adana’da huzuru sağlayan polisi takdir ettiklerini söyledi. Yerli ve yabancı yatırımcılara, Adana’nın imkanlarını anlatırken güvenliğe de vurgu yaptıklarını belirten Gülcan, “Huzur, hammaddeye, limanlara yakınlık kadar önemli bir yatırım enstrümanıdır. Emniyet güçlerimize huzuru sağladıkları için teşekkür ediyoruz” dedi.
Adana İl Emniyet Müdürü Mehmet Avcı’yı ziyaret eden AGİAD Yönetim Kurulu üyeleri, yeni dönemde kentte bazı kurumlarla iş birliği yaparak sosyal projeler gerçekleştirmek istediklerini söylediler. AGİAD Başkanı Gülcan, herkesin iş sahibi olduğu kentte asayişin daha kolay sağlanabileceğini belirterek, “Yeni iş imkanları sağlayarak, meslek edindirerek Adana’daki işsizlik oranının azalmasına katkı sağlıyoruz. Bu yöndeki çabalarımızı artıracağız. Emniyet teşkilatımızla iş birliği yaparak projeler geliştirmek istiyoruz” diye konuştu.
İl Emniyet Müdürü Mehmet Avcı da Adana’nın yatırım açısından çok emniyetli bir kent olduğunu vurgularken, “Kentin büyümesini, gelişmesini engelleyecek kadar bir suç oranına sahip değiliz. Adana’daki işsizlik oranının düşmesi aynı zamanda adli vakaların azalması anlamına gelir. Bu nedenle iş dünyasının yapacağı yatırım hamlelerine kendi penceremizden destek olmaya özen gösteriyoruz. Genç işadamlarımızı kutluyorum. Üretimleri, istihdamlarıyla Adana’nın büyümesine katkı sağlıyorlar” dedi.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz