Şanlıurfa'nın Birecik ilçesine 101 yeni öğretmen atandı. Yeni öğretmenlere Birecik 11 Temmuz İlköğretim Okulu'nda bir hafta uyum semineri verildi. Seminerin ardından moral gecesi düzenlendi.
Geceye Birecik Milli Eğitim Şube Müdürü Vehbi Bekiroğlu, Milli Eğitim Müdürlüğü personeli, iş adamı Hüseyin Gökdoğan, Birecik Emniyet Amirliği'nden trafik komiseri Gökhan Genç, eğitimci şair İbrahim Halil Tüfekçi, yeni atanan öğretmenler ve aileleri katıldı.
11 Temmuz İlköğretim Okul Müdürü Mustafa Demir tarafından organize edilen gecede, programa katılan tüm misafirlere mırra ve çiğ köfte ikram edildi. Program, yeni atanan müzik öğretmenlerinin Şanlıurfa yöresine ait türküleriyle devam etti. Öğretmenlerin davul ve zurna eşliğinde halay çekip oynadıkları görüldü.
11 Temmuz İlköğretim Okul Müdürü Mustafa Demir, önümüzdeki günlerde bahar ve yaz mevsimlerinin formatına uygun kır eğlenceleri de tertip etmeyi hedeflediklerini söyledi. Bu tür moral günlerinin öğretmenler arasında dostluğu pekiştirdiğini ifade etti.
Birecik Milli Eğitim Şube Müdürü Vehbi Bekiroğlu, öğretmen ve öğrencilerin okula şevkle devam etmesini istediklerini belirtti. Yeni atanan öğretmenlere ilk görevlerinde başarı diledi.
Program, okul müdürü Mustafa Demir’in herkese teşekkür etmesi ile son buldu.
Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz