YURTHABER

Kapat

Yılbaşı Öncesi Orman İşletme Müdürlüğünden Çam Fidanı Dağıtımı

Düzce Orman İşletme Müdürlüğünün başlattığı 'Geleceğin için bir çam da sen dik' kampanyası kapsamında Düzce’de...

Yılbaşı Öncesi Orman İşletme Müdürlüğünden Çam Fidanı Dağıtımı

Düzce Orman İşletme Müdürlüğünün başlattığı 'Geleceğin için bir çam da sen dik' kampanyası kapsamında Düzce’de ücretsiz fidan dağıtımı yapıldı.

Düzce Orman İşletme Müdürlüğü tarafından başlatılan Geleceğin için bir çam da sen dik kampanyası devam ediyor. Kampanya çerçevesinde ücretsiz fidan dağıtımı yapan müdürlük, 1 Ocak itibariyle Düzce Orman İşletme Müdürlüğü’nün bahçesinde dağıtıma devam edecek.

Düzce Orman İşletme Müdürü Hüseyin Koz, “Geleceğin için bir çam da sen dik kampanyası çerçevesinde 24 Aralık tarihinde fidan dağıtımına başladık. 1 Ocak 2013 Salı gününden itibaren de Orman Müdürlüğümüzün bahçesinde dağıtımlarımız devam edecek. Amacımız, halkımızı ağaç dikmek konusunda bilinçlendirmek ve ormanlarımızın yok olmasını önlemek. Bir ağaç 120 yıl yaşıyor. Tüm vatandaşlarımız ağaç dikebilsin diye ücretsiz olarak fidan dağıtıyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

En Çok Aranan Haberler

Kapat